-
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Quote:
Originally Posted by
white diamond
δυστυχως! αλλα οταν το ξεπερναμε...το ξεπερναμε για τα καλα..!(Οοοοοοοταν συμβει αυτο!)
ΝΑΙ ΝΑΙ....Εχω σεληνη στον ταυρο...δεν ξεχναω αλλα ουτε και το θυμιζω και σε κανεναν ιδιαιτερα....:nuts::nuts:
-
Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Η αδιαφορια και η μεγαλοψυχια συνηθως "ποναει" περισσοτερο αυτον που εχει κανει την λαδια.
Δεν ξερω αν εχετε διαβασει το΄ οδυπορικο της επιστροφης ΄αλλα η συνχωρεση ειναι το μεγαλειο πιστευω της ψυχης.Και εγω προσωπικα δεν θελω να βαρινω το καρμα μου ουτε να "φορτωθω" κανεναν για λαθος λογους και στην επομενη ζωη.
Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι και δεν μπορεις να ελπιζεις οτι ενας αναπηρος(ψυχικα) θα "πηδηξει".Σιγουρα η προδοσια ποναει αλλα και η εκδικηση σε τρωει.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.
Καμια φορα η εκδικηση σε λυτρωνει αναλογα το τι σου εχει συμβει.....:cry:
Επισης και καμια φορα η θεια δικαιοσυνη αργει πολυ.....
Με εκτιμηση Δεσποινα-Κουκι:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
giannas
Kαι εγω συμφωνω!Η εκδικηση το μονο που καταφερνει ειναι να δηλητηριαζει την ψυχη μας.Η αδιαφορια και η μεγαλοψυχια συνηθως "ποναει" περισσοτερο αυτον που εχει κανει την λαδια.
Δεν ξερω αν εχετε διαβασει το΄ οδυπορικο της επιστροφης ΄αλλα η συνχωρεση ειναι το μεγαλειο πιστευω της ψυχης.Και εγω προσωπικα δεν θελω να βαρινω το καρμα μου ουτε να "φορτωθω" κανεναν για λαθος λογους και στην επομενη ζωη.
Ολοι οι ανθρωποι δεν ειναι ιδιοι και δεν μπορεις να ελπιζεις οτι ενας αναπηρος(ψυχικα) θα "πηδηξει".Σιγουρα η προδοσια ποναει αλλα και η εκδικηση σε τρωει.Πιστευω στην θεια δικαιοσυνη Και μεχρι στιγμης με εχει δικαιωσει.
συμφωνω απολυτα...λεω οτι ειναι εκεινη τη στιγμη που ποναω και μετα γεια σου...σιγα που θα κανω τη χαρη να ασχοληθω και περαιτερω...
-
Quote:
Originally Posted by
omo
Ίσα ίσα. Οι ταύροι δεν ξεχνούν ποτέ....
Σίγουρα, δεν το ξεχνάμε ευκολα (εμείς και η Κύπρος! χεχε!)
Μας στεναχωρεί, μας τρωει αλλά βρε παιδί μου, δεν το ανταποδίδουμε, δεν περιμενουμε 10 χρόνια στη γωνία στημενοι να φάμε τις σαρκες αυτού που μας εβλαψε.
Και ξερεις τί άλλο πιστευω? Εχουμε πολύ καλό μηχανισμό απώθησης και όταν προχωράμε, λεμε ότι προχωράμε, ο κόσμος να χαλάσει.
-
δε ξερω αν παιζουν ρολο τα ζωδια, οι πλανητες, οι ιδιοσυγκρασιες. ισως και να παιζουν, με την εννοια οτι καποιος με πολυ σκορπιο μεσα του, να το σκεφτοταν το ζητμα εγκδικηση. ισως.
εγω απο τη μερια μου λεω οτι ...δεν το χω. δε μπορω να μπω σε σκοτεινα μονοπατια, και να περιμενω την ωρα και τη στιγμη που το υποψηφιο θυμα θα πεσει στην παγιδα που καρτερικα θα του στηνω, για να το εγκδικηθω. αν θα εκανα κατι τετοιο, μεσα στην παγιδα το καλυτερο και το χειροτερο που θα μπορουσε να δει, θα ηταν ο εαυτος του. τιποτα αλλο. χωρις κακια.
αλλα και παλι...σχεδον παντα ειναι τσαμπα ενεργεια. τσαμπα χασιμο χρονου και ενεργειας, που θα μπορουσε να δοθει αλλου, η εστω, με αλλο, πιο...ορθοδοξο τροπο.
-
Quote:
Originally Posted by
fisherman_
δε ξερω αν παιζουν ρολο τα ζωδια, οι πλανητες, οι ιδιοσυγκρασιες. ισως και να παιζουν, με την εννοια οτι καποιος με πολυ σκορπιο μεσα του, να το σκεφτοταν το ζητμα εγκδικηση. ισως.
εγω απο τη μερια μου λεω οτι ...δεν το χω. δε μπορω να μπω σε σκοτεινα μονοπατια, και να περιμενω την ωρα και τη στιγμη που το υποψηφιο θυμα θα πεσει στην παγιδα που καρτερικα θα του στηνω, για να το εγκδικηθω. αν θα εκανα κατι τετοιο, μεσα στην παγιδα το καλυτερο και το χειροτερο που θα μπορουσε να δει, θα ηταν ο εαυτος του. τιποτα αλλο. χωρις κακια.
αλλα και παλι...σχεδον παντα ειναι τσαμπα ενεργεια. τσαμπα χασιμο χρονου και ενεργειας, που θα μπορουσε να δοθει αλλου, η εστω, με αλλο, πιο...ορθοδοξο τροπο.
Είπαμε...οι ιχθύεις έχετε άλλον τρόπο "εκδίκησης" και...εχμμμμ!! Οι Ποσειδώνιοι γενικώς...:toung:
-
Δυσκολεύομαι να πιστεψω πως ενα ψαρακι εκδικείται. Τουλαχιστον τα ψαρακια που γνωρίζω αλλά και οι υδροχόοι με τους "μικρούς" στους ιχθύς, ειναι σχεδόν ..άγιοι άνθρωποι βρε παιδιά!
-
Και ξαναλέω...
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή των ιχθύων...πολύ απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις και να θέλεις να αυτομαστιγωθείς...αν πιάσει βέβαια...;):toung:
;):love:
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Και ξαναλέω...
;):love:
Λες? Πίστευα πως μόνο οι Καρκίνοι έχουν το παραπάνω "χάρισμα"!
Όπως και να εχει αγαπάμε τα ψαρακια αλλά και τα καρκινάκια.
-
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Λες? Πίστευα πως μόνο οι Καρκίνοι έχουν το παραπάνω "χάρισμα"!
Τα αγαπάμε...δε λέω...αλλά θέλουν προσοχή...;) (γενικώς οι Ποσειδώνιοι :toung:)
-
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Είπαμε...οι ιχθύεις έχετε άλλον τρόπο "εκδίκησης" και...εχμμμμ!! Οι Ποσειδώνιοι γενικώς...:toung:
Quote:
Originally Posted by
BlackOrWhat
Τα αγαπάμε...δε λέω...αλλά θέλουν προσοχή...;) (γενικώς οι Ποσειδώνιοι :toung:)
Σ' αυτό εχεις απόλυτο δίκιο. Ακριβως οι Ποσειδώνιοι θελουν προοχή.
Διάβαζα κάποια στιγμή για το ωροσκόπιο της διάσημης τριάδας των σατανιστων στη δίκη του ΄95.
Οι δυο από τους τρεις, ήταν οι πιο Ποσειδώνιοι των Ποσειδώνιων!
-
παιδια μην τρελαινεστε-ε-ε-ε!!! δεν τιθεται ζητημα εκδικησης, τυψεων και ενοχων! ουτε καν! ειπα....και να μην παρερμηνευομαι παρακαλω. ..το καλυτερο και το χειροτερο που θα μπορεσει σε μια τετοια φαση να σου συμβει, θα ειναι να δεις τον εαυτο σου. αν σου κανει, οκ. προχωρας. αν δε σου κανει, το αλλαζεις. το τι θα αισθανεσαι για το παιχνιδι η την ...παγιδα, ειναι καθαρα θεμα αντιληψης. μπορει να ξενερωσεις. μπορει να προβληματιστεις. μπορει να γελασεις. μπορει να στενοχωρηθεις. χωρις μοιρολατριες και τασεις για λυπηση και τετοια χαζα. αυτα ειναι στη σφαιρα της φαντασιας............ακους εκει στανιστες!!! χαχαχαχαχαχαχα!!! καλοοοοοοο!! :):):):)
-
και το κλεινω με ενα τριτο και τελευταιο σχολιο, που ειναι σχεδον επαναληψη του πρωτου. αν αξιζει να καταλαβει ο αλλος τη λαδια του, να ερθει αντιμετωπος με τον εαυτο του,οχι για να με ...αγαπησει εστω και τραγικα κατοπιν εορτης αλλα, για να γινει καλυτερος αυτος σαν ανθρωπος.. βλεπετε, τα παντα γινονται με αφετηρια (και οχι προορισμο) την αγαπη..τοτε μπορει και να το εκανα. αλλα ειναι πολυ-πολυ-πολυ ψυχοφθορο, και θελει πολλη ενεργεια και χρονο. και δεν ειναι εκδικηση. ειναι απλως...αντικατοπτρισμοι. αντεχεις να δεις καταφατσα αυτο που κανεις? αυτο. τελεια και παυλα.
-
Οταν κατι τελειωσει,τελειωσε.Ο,τι και να κανει καποιος εκτος του να αποχωρισει αξιοπρεπως και να αλλαξει σελιδα,τον εαυτο του θα βλαψει και θα δηλητηριαστει ο ιδιος.Ακομη και ο τιτλος για μενα ειναι λανθασμενος.Τι σημαινει εκδικηση?Μελη της Αλκα'ιντα ειμαστε?!Κανουμε τη ζωη μας καλυτερη,αυτη ειναι η απαντηση σε ο,τι δεν μας αρεσει.
-
Συμφωνω απολυτως! Το μισος και η εκδικηση ειναι τοξινες στον οργανισμο μας και πρωτα απ ολα βλαπτουν τη ψυχικη και σωματικη μας υγεια. Η αληθινη αγαπη ξερει και να συγχωρει.
-
Quote:
Originally Posted by
Joca
Το μισος και η εκδικηση ειναι τοξινες στον οργανισμο μας και πρωτα απ ολα βλαπτουν τη ψυχικη και σωματικη μας υγεια.
Δεν ισχύει απόλυτα. Υπάρχουν άτομα που διαπράξανε εκδίκηση και είναι μια χάρα.
Η υγεία του θύματος βλάπτεται αμα η εκδίκηση ειναι επιτυχής και οχι του θύτη.
Quote:
Originally Posted by
dominia77
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Δεν τα αγαπάμε όλα
Αναλόγος με τον ψάρακα και τον κάβουρα
Quote:
Originally Posted by
stabie
ρε παιδια τι έγινε με εμάς τους Δίδυμους; άλλος έχει το όνομα και άλλος η χάρη;
και εγώ το ίδιο gia_pep
Ναι εκδίκηση με την ατελείωτη μουρμούρα σας :bigsmile:
Μπουρ Μπουρ μπουρ μόλις το ανοίξετε το στόμα σας δεν μπορείτε να το κλείσετε ουτε με φερμουάρ !!!
Εσεις οι διδυμοι περισσότερο στα λόγια είστε καλοί παρά στην πράξη.
Σας μαθάνε και οι πέτρες
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Δεν ισχύει απόλυτα. Υπάρχουν άτομα που διαπράξανε εκδίκηση και είναι μια χάρα
Φαινομενικα μια χαρα!
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Δεν ισχύει απόλυτα. Υπάρχουν άτομα που διαπράξανε εκδίκηση και είναι μια χάρα.
Η υγεία του θύματος βλάπτεται αμα η εκδίκηση ειναι επιτυχής και οχι του θύτη.
Να μιλάς για τον εαυτό σου. Δεν τα αγαπάμε όλα
Αναλόγος με τον ψάρακα και τον κάβουρα
Μπουρ Μπουρ μπουρ μόλις το ανοίξετε το στόμα σας δεν μπορείτε να το κλείσετε ουτε με φερμουάρ !!!
Σας μαθάνε και οι πέτρες
Αναλόγως με το δίδυμο.
Αναλόγως και με το σκορπιό.
-
Quote:
Originally Posted by
Joca
Φαινομενικα μια χαρα!
Ετσι εσυ νομιζεις :)
Καθόλου φαινομενικά :)
Μια χαρα ζουν την ζωη τους εφοσον εκπληρωθει ο σκοπος τους, αμα δεν εκπληρωθει βεβαια αλλαζει το θεμα...Τους μένει το κουσούρι
Προφανώς δεν έχεις διαπράξη κάποιο είδος εκδίκησης με επιτυχία
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Αναλόγως με το δίδυμο.
Αναλόγως και με το σκορπιό.
οπως και
Αναλόγως με το Κάρκινο
Αναλόγως και με το Ψάρι.
Αυτό προσπάθω να πω και έγω στο μέλος dominia77 πιο πάνω που κάπως γενίκευε στα περι αγάπης
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Σας μαθάνε και οι πέτρες
Αγαπητο μελος με ολο το θαρρος τουλαχιστον το μπουρ μπουρ των διδυμων ειναι αληθεινο και μπροστα στα ματια σου και οχι υπογειο και μουλοχτο σαν μερικων -μερικων σκορπιων:nuts:
καλητερα να σε ξερουν και οι πετρες παρα να σου ερθει η πετρα κατακεφαλα:laugh:
φιλικα
-
Α....ξεχασα να σου πω οτι αν διαβασεις κανενα ποστ δικο μου για αυτο το θεμα θα δεις οτι ειμαι υπερ της εκδικησης ,αλλα με αιτια σοβαρη και οχι για μπαρμπουτσαλα γκομενικα και τετοια.....
φιλικα
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Ετσι εσυ νομιζεις :)
Καθόλου φαινομενικά :)
Μια χαρα ζουν την ζωη τους εφοσον εκπληρωθει ο σκοπος τους, αμα δεν εκπληρωθει βεβαια αλλαζει το θεμα...Τους μένει το κουσούρι
Προφανώς δεν έχεις διαπράξη κάποιο είδος εκδίκησης με επιτυχία
- Νικα την οργη με την αγαπη, απαντησε με καλο στο κακο και την τσιγκουνια νικα με γενναιοδωρια.
-Ο καλυτερος τροπος να βασανιζεις τους εχθρους σου ειναι να εχεις παντα καλη διαθεση.
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Αγαπητο μελος με ολο το θαρρος τουλαχιστον το μπουρ μπουρ των διδυμων ειναι αληθεινο και μπροστα στα ματια σου και οχι υπογειο και μουλοχτο σαν μερικων -μερικων σκορπιων:nuts:
καλητερα να σε ξερουν και οι πετρες παρα να σου ερθει η πετρα κατακεφαλα:laugh:
φιλικα
Ας μην πιασουμε τωρα στο στομα μας τα αρνητικα του καθενος γιατι και οι διδυμοι εχουν παρα πολλα. Το οτι ειναι διπροσωποι (οπως και το συμβολο τους) και ανωριμοι ειναι δυο απο τα χειροτερα αρνητικα τους...
Οπως και ο τοξοτης φυσικά εχει τα δικα του αρνητικα. (Ιδιοτελής, ξερόλες, ανυπόμονοι, παράλογα αισιόδοξοι και εκτος πραγματικοτητας. καυχησιάρηδες, ανεύθυνοι. επιρρεπής σε υπερβολές κλπ)
Μην μου το παιζεις λοιπον Αγια και Κριτης...να κοιτας πρωτα τα δικα σου αρνητικα στο καθρεφτη πριν κρινεις τους αλλους αγαπητή ;)
Φιλικά
Quote:
Originally Posted by Joca
- Νικα την οργη με την αγαπη, απαντησε με καλο στο κακο και την τσιγκουνια νικα με γενναιοδωρια.
-Ο καλυτερος τροπος να βασανιζεις τους εχθρους σου ειναι να εχεις παντα καλη διαθεση. .
Τριχες κατσαρες... :laugh:
Σταματα να διαβαζεις πολλα Αρλεκιν και να βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες αγαπητη μου.
Το καλο δεν νικαει παντα στον σκληρο κοσμο που ζουμε.
Βγες και λιγο απο το σπιτι σου να γνωρισεις το πραγματικο προσωπο της κοινωνιας...δεν εισαι κατω απο 20 χρονων σωστα ??
Οταν βρεθεις με το ενα ποδι στον ταφο ουτε η καλη διαθεση αλλα ουτε και ο σταυρος στο χερι δεν προκειται να σε βοηθησει...
Νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι μενουν μονο στα ωραια λόγια και στις προσποιήσεις οταν θελουν να σε εκδικηθουν.
Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της Νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Ας μην πιασουμε τωρα στο στομα μας τα αρνητικα του καθενος γιατι και οι διδυμοι εχουν παρα πολλα. Το οτι ειναι διπροσωποι (οπως και το συμβολο τους) και ανωριμοι ειναι δυο απο τα χειροτερα αρνητικα τους...
Οπως και ο τοξοτης φυσικά εχει τα δικα του αρνητικα. (Ιδιοτελής, ξερόλες, ανυπόμονοι, παράλογα αισιόδοξοι και εκτος πραγματικοτητας. καυχησιάρηδες, ανεύθυνοι κλπ)
Μην μου το παιζεις λοιπον Αγια και Κριτης...να κοιτας πρωτα τα δικα σου αρνητικα στο καθρεφτη πριν κρινεις τους αλλους αγαπητή ;)
Σταματα να διαβαζεις πολλα Αρλεκιν και να βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες αγαπητη μου.
Βγες και λιγο απο το σπιτι σου να γνωρισεις το πραγματικο προσωπο της κοινωνιας...δεν εισαι κατω απο 20 χρονων σωστα ??
Οταν βρεθεις με το ενα ποδι στον ταφο ουτε η καλη διαθεση αλλα ουτε και ο σταυρος στο χερι δεν προκειται να σε βοηθησει...
Νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι μενουν μονο στα ωραια λόγια και στις προσποιήσεις οταν θελουν να σε εκδικηθουν.
Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.
κοριτσακι μου καλο ποιος σε πειραξε και βγαζεις τοση κακια και ειρωνεια ,ηρεμησε γλυκο μου παιδι ολα παιρνανε ......
φιλικα
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
κοριτσακι μου καλο ποιος σε πειραξε και βγαζεις τοση κακια και ειρωνεια ,ηρεμησε γλυκο μου παιδι ολα παιρνανε ......
φιλικα
Δεν ειμαι κοριτσακι αγαπητη μου μαλλον ειμαι μεγαλυτερη σου και με μεγαλυτερη εμπειρια μην νευριαζεις :)
Δεν χρειαζεται να το παιρνεις προσωπικα
Απλως ανταπανταω σε ολους εσας που καθεστε και το παιζεται κριτες των αλλων αλλα και πεταγεστε ως αυτοκλητοι "σταυροφοροι του καλου" σε αυτο το θεμα
Εξαλλου απο σταυροφορους που σκοτωσανε χιλιαδες στο ονομα του "ΚΑΛΟΥ" υπαρχουν αρκετα παραδειγματα...απλα ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας.
-
ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΗ....
ΓΗ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΓΗ ΛΕΩ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ? :nuts::laugh:
Η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι τα ξερω ολα σημερα...αυριο σιγουρα θα τα ξερω χαχαχαχαχαχα!!!!
ΝΑΙ το παραδεχομαι...παρα ειμαι αισιοδοξη...Αυτο ειναι καλο μεχρι που εμφανιζεται ο καρκινοωροσκοπος μου, απειλητικα και με ριχνει στο μαυρο καζανι της καταθλιψης....την οποια αντιμετωπιζω με την αναλογη υπευθυνοτητα και συνεπεια ...βεβαιως βεβαιως..
και....εχω εναν καταπληκτικο μπαμπα σκορπιο....που ειναι και αυτος στον δικο του πλανητη...:love:
Αλλα το καλυτερο το ζω με τον σκορπιοαδερφο μου....Ο οποιος ειναι εκτος συναγωνισμου(ωροσκοπο τοξοτη)....υπερπαραγωγη...τσα κωνομαστε και φτανει στα παιδικα του χρονια,στην εποχη της φρουτοκρεμας ενα πραμα...:toung:
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Maroulita
Εγώ πάντως το θέμα "εκδίκηση" το βλέπω σαν "σε δουλειά να βρισκόμαστε" :blink: Φανταστείτε τώρα να κάθεστε και να χαλάτε φαιά ουσία και χρόνο για τί πράμα; Για κάποιον που σας έβλαψε; Και δεν βρίσκετε κανά χόμπυ; Και δεν έρχεστε κοντά με τους φίλους σας; Και δεν το συζητάτε μαζί τους; (όχι το πώς θα εκδικηθείτε, αλλά την όλη κατάσταση). Πολλές φορές, μέσα από συζητήσεις με όσους είναι έξω από το χορό, μπορούμε να ανακαλύψουμε πράγματα για μας και κυρίως τυχόν ευθύνες μας για την κατάσταση του "θύματος" που έχουμε περιέλθει. Εμείς αφήνουμε, πολλές φορές (για να μην είμαι και απόλυτη) να μας βλάψουν... :embarrest
well said!:bigsmile::clapping:Verneigung
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της Νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.
Τα παραβλεπω ολα εκτως απο το προσωπο της Νεμεσις που φανταζομαι θα ξερεις τι σημαινει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ σωστα; Αλλο θεια δικη και αλλο εκδικηση γλυκια μου.
Και ηταν το χερι της Νεμεσις που με τραβηξε την τελευταια στιγμη απο τον ταφο.
Αν γνωριζες το πραγματικο της προσωπο σιγουρα δεν θα μιλουσες ετσι.
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Ε παιδιααα αγαπατε αλληλους βρε!!!
LOL!!!:love:
-
Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα "βλέπω" ότι κάποιο θέμα πάει για κλείδωμα και ότι ίσως κάποιο μέλος θα "γκριζάρει" :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα "βλέπω" ότι κάποιο θέμα πάει για κλείδωμα και ότι ίσως κάποιο μέλος θα "γκριζάρει" :toung:
Και γρήγορα μάλιστα. Εγώ ρίχνω ένα κατοστάρικο στο αγγείο σου (ευρώ εννοώ).:bigsmile:
-
Πριν το κλειδώσει να πω ότι οι Ιχθείς δεν εκδικούνται όντως για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι θύτες και άρα τα αντικείμενα της εκδίκησης και συνεπώς δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν κι από πάνω:toung:
(Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!)
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Πριν το κλειδώσει να πω ότι οι Ιχθείς δεν εκδικούνται όντως για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι θύτες και άρα τα αντικείμενα της εκδίκησης και συνεπώς δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν κι από πάνω:toung:
(Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!)
Κι αυτός που εκδικείται θύτης γίνεται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα θυμάτων που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε θύτες.
-
Το ξέρω αλλά άσε με να γίνω κακιά:toung:Είμαι σίγουρη ότι οι ιχθείς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα θύτη:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Κι αυτός που εκδικείται θύτης γίνεται. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα θυμάτων που στη συνέχεια εξελίχθηκαν σε θύτες.
:clapping:Verneigung
-
Quote:
Originally Posted by
Joca
Τα παραβλεπω ολα εκτως απο το προσωπο της Νεμεσις που φανταζομαι θα ξερεις τι σημαινει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ σωστα; Αλλο θεια δικη και αλλο εκδικηση γλυκια μου.
Και ηταν το χερι της Νεμεσις που με τραβηξε την τελευταια στιγμη απο τον ταφο.
Αν γνωριζες το πραγματικο της προσωπο σιγουρα δεν θα μιλουσες ετσι.
Mονο θεια δικη ειναι ??
Αληθεια??
Για ανοιξε λιγακι την μυθολογια...
Και μενα το χερι της Νεμεσις με τραβηξε να κανω οτι ηταν να κανω και σημερα να ειμαι μια χαρα. Δηλαδη καμια σχεση με οσα υποστηριξες με τοση σιγουρια πιο πανω.
Αλλα ασε τελοσπαντων το παραβλεπω και εγω αυτο που εγραψες.
Συνεχισε να διαβαζεις το Αρλεκιν σου και να ενισχυεις τον Δον Κιχωτισμο σου και ας πουμε οτι χαρηκα για την γνωριμια. http://www.nvnews.net/vbulletin/images/smilies/bud.gif
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει
Αντε γεια :)
Quote:
Originally Posted by
leoma
Ναι αν και δεν ειμαι υπερ των γενικεύσεων που εξισώνουν το θύμα με τον θύτη.
Ειναι και αναλογος το ατομο και εξαρταται και απο την περιπτωση...
Aσε που υπαρχουν και αυτοι που μιλανε για εκδικηση αλλα στην πραγματικοτητα μενουν μονο στα μεγαλα λογια.
-
Quote:
Originally Posted by
Mikela23
Εξαλλου απο σταυροφορους που σκοτωσανε χιλιαδες στο ονομα του "ΚΑΛΟΥ" υπαρχουν αρκετα παραδειγματα...απλα ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας.
Πρώτη φορά αναφέρονται οι σταυροφόροι εδώ πέρα, και δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι σκότωσαν στο όνομα του ΚΑΛΟΥ. Είναι κοινό μυστικό ότι για τη μάσα σκότωσαν.
:offtopic:
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Πρώτη φορά αναφέρονται οι σταυροφόροι εδώ πέρα, και δεν νομίζω να υποστηρίζει κανείς ότι σκότωσαν στο όνομα του ΚΑΛΟΥ. Είναι κοινό μυστικό ότι για τη μάσα σκότωσαν.
:offtopic:
Αγαπητη μου κυρια Λεονα δεν το πιασατε το νοημα...
Καποιοι πιστευανε οτι στο ονομα του Χριστου κανανε το καλο και οτι αυτοι ειχαν το δικαιο με το μερος τους συμφωνα με την δικια τους λογικη. Αυτο συμβαινει και σημερα αρκετα συχνα απο διαφορους αμα δεν το εχετε προσεξει και ας μην κανουν οτι κανουν στο ονομα του Χριστου πλεον...
Το συγκεκριμενο παραδειγμα δεν ειναι εκτος θεματος ηταν παραλληρισμος σε σχεση με καποιες γνωμες που διαβασα εδω μεσα απο συγκεκριμενα μελη που τις θεωρησα υποκριτικες. Οτι γινοτανε τον 10ο και 11ο αιωνα το κανουν ειτε ηθελημενα ειτε και αθελα τους καποιοι ακομα και σημερα σε οτι αφορα τα κηρυγματα περι καλου και κακου.