s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 31
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 31 of 42 FirstFirst ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 ... LastLast
Results 301 to 310 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by leoma View Post
    Αναλόγως με το δίδυμο.
    Αναλόγως και με το σκορπιό.
    οπως και
    Αναλόγως με το Κάρκινο
    Αναλόγως και με το Ψάρι.
    Αυτό προσπάθω να πω και έγω στο μέλος dominia77 πιο πάνω που κάπως γενίκευε στα περι αγάπης

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by Mikela23 View Post

Ναι εκδίκηση με την ατελείωτη μουρμούρα σας :bigsmile:
    Μπουρ Μπουρ μπουρ μόλις το ανοίξετε το στόμα σας δεν μπορείτε να το κλείσετε ουτε με φερμουάρ !!!
    Εσεις οι διδυμοι περισσότερο στα λόγια είστε καλοί παρά στην πράξη.
    Σας μαθάνε και οι πέτρες
    Αγαπητο μελος με ολο το θαρρος τουλαχιστον το μπουρ μπουρ των διδυμων ειναι αληθεινο και μπροστα στα ματια σου και οχι υπογειο και μουλοχτο σαν μερικων -μερικων σκορπιων:nuts:
    καλητερα να σε ξερουν και οι πετρες παρα να σου ερθει η πετρα κατακεφαλα
    φιλικα

Όνομα:
    Δεσποινα

Α....ξεχασα να σου πω οτι αν διαβασεις κανενα ποστ δικο μου για αυτο το θεμα θα δεις οτι ειμαι υπερ της εκδικησης ,αλλα με αιτια σοβαρη και οχι για μπαρμπουτσαλα γκομενικα και τετοια.....
    φιλικα

Ετσι εσυ νομιζεις

Καθόλου φαινομενικά
    Μια χαρα ζουν την ζωη τους εφοσον εκπληρωθει ο σκοπος τους, αμα δεν εκπληρωθει βεβαια αλλαζει το θεμα...Τους μένει το κουσούρι

Προφανώς δεν έχεις διαπράξη κάποιο είδος εκδίκησης με επιτυχία
    - Νικα την οργη με την αγαπη, απαντησε με καλο στο κακο και την τσιγκουνια νικα με γενναιοδωρια.

-Ο καλυτερος τροπος να βασανιζεις τους εχθρους σου ειναι να εχεις παντα καλη διαθεση.
    H ζωή είναι ένα όνειρο που εάν το αποκωδικοποιήσεις σου δείχνει τον ΔΡΟΜΟ που πρέπει να ακολουθήσεις.

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Αγαπητο μελος με ολο το θαρρος τουλαχιστον το μπουρ μπουρ των διδυμων ειναι αληθεινο και μπροστα στα ματια σου και οχι υπογειο και μουλοχτο σαν μερικων -μερικων σκορπιων:nuts:
    καλητερα να σε ξερουν και οι πετρες παρα να σου ερθει η πετρα κατακεφαλα
    φιλικα
    Ας μην πιασουμε τωρα στο στομα μας τα αρνητικα του καθενος γιατι και οι διδυμοι εχουν παρα πολλα. Το οτι ειναι διπροσωποι (οπως και το συμβολο τους) και ανωριμοι ειναι δυο απο τα χειροτερα αρνητικα τους...

Οπως και ο τοξοτης φυσικά εχει τα δικα του αρνητικα. (Ιδιοτελής, ξερόλες, ανυπόμονοι, παράλογα αισιόδοξοι και εκτος πραγματικοτητας. καυχησιάρηδες, ανεύθυνοι. επιρρεπής σε υπερβολές κλπ)

Μην μου το παιζεις λοιπον Αγια και Κριτης...να κοιτας πρωτα τα δικα σου αρνητικα στο καθρεφτη πριν κρινεις τους αλλους αγαπητή

Φιλικά
    Quote Originally Posted by Joca
    - Νικα την οργη με την αγαπη, απαντησε με καλο στο κακο και την τσιγκουνια νικα με γενναιοδωρια.

-Ο καλυτερος τροπος να βασανιζεις τους εχθρους σου ειναι να εχεις παντα καλη διαθεση. .
    Τριχες κατσαρες...
    Σταματα να διαβαζεις πολλα Αρλεκιν και να βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες αγαπητη μου.
    Το καλο δεν νικαει παντα στον σκληρο κοσμο που ζουμε.
    Βγες και λιγο απο το σπιτι σου να γνωρισεις το πραγματικο προσωπο της κοινωνιας...δεν εισαι κατω απο 20 χρονων σωστα ??
    Οταν βρεθεις με το ενα ποδι στον ταφο ουτε η καλη διαθεση αλλα ουτε και ο σταυρος στο χερι δεν προκειται να σε βοηθησει...
    Νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι μενουν μονο στα ωραια λόγια και στις προσποιήσεις οταν θελουν να σε εκδικηθουν.

Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της Νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.

Όνομα:
    Δεσποινα

Ας μην πιασουμε τωρα στο στομα μας τα αρνητικα του καθενος γιατι και οι διδυμοι εχουν παρα πολλα. Το οτι ειναι διπροσωποι (οπως και το συμβολο τους) και ανωριμοι ειναι δυο απο τα χειροτερα αρνητικα τους...

Οπως και ο τοξοτης φυσικά εχει τα δικα του αρνητικα. (Ιδιοτελής, ξερόλες, ανυπόμονοι, παράλογα αισιόδοξοι και εκτος πραγματικοτητας. καυχησιάρηδες, ανεύθυνοι κλπ)

Μην μου το παιζεις λοιπον Αγια και Κριτης...να κοιτας πρωτα τα δικα σου αρνητικα στο καθρεφτη πριν κρινεις τους αλλους αγαπητή

Τριχες κατσαρες...
    Σταματα να διαβαζεις πολλα Αρλεκιν και να βλεπεις πολλες αμερικανικες ταινιες αγαπητη μου.
    Βγες και λιγο απο το σπιτι σου να γνωρισεις το πραγματικο προσωπο της κοινωνιας...δεν εισαι κατω απο 20 χρονων σωστα ??
    Οταν βρεθεις με το ενα ποδι στον ταφο ουτε η καλη διαθεση αλλα ουτε και ο σταυρος στο χερι δεν προκειται να σε βοηθησει...
    Νομιζεις οτι μερικοι ανθρωποι μενουν μονο στα ωραια λόγια και στις προσποιήσεις οταν θελουν να σε εκδικηθουν.

Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.
    κοριτσακι μου καλο ποιος σε πειραξε και βγαζεις τοση κακια και ειρωνεια ,ηρεμησε γλυκο μου παιδι ολα παιρνανε ......
    φιλικα

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    κοριτσακι μου καλο ποιος σε πειραξε και βγαζεις τοση κακια και ειρωνεια ,ηρεμησε γλυκο μου παιδι ολα παιρνανε ......
    φιλικα
    Δεν ειμαι κοριτσακι αγαπητη μου μαλλον ειμαι μεγαλυτερη σου και με μεγαλυτερη εμπειρια μην νευριαζεις
    Δεν χρειαζεται να το παιρνεις προσωπικα

Απλως ανταπανταω σε ολους εσας που καθεστε και το παιζεται κριτες των αλλων αλλα και πεταγεστε ως αυτοκλητοι "σταυροφοροι του καλου" σε αυτο το θεμα

Εξαλλου απο σταυροφορους που σκοτωσανε χιλιαδες στο ονομα του "ΚΑΛΟΥ" υπαρχουν αρκετα παραδειγματα...απλα ανοιξε ενα βιβλιο ιστοριας.

Όνομα:
    Χρυσα...

ΤΟΞΟΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΓΗ....
    ΓΗ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...ΓΗ ΛΕΩ ΜΕ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ? :nuts:
    Η αληθεια ειναι οτι νομιζω οτι τα ξερω ολα σημερα...αυριο σιγουρα θα τα ξερω χαχαχαχαχαχα!!!!
    ΝΑΙ το παραδεχομαι...παρα ειμαι αισιοδοξη...Αυτο ειναι καλο μεχρι που εμφανιζεται ο καρκινοωροσκοπος μου, απειλητικα και με ριχνει στο μαυρο καζανι της καταθλιψης....την οποια αντιμετωπιζω με την αναλογη υπευθυνοτητα και συνεπεια ...βεβαιως βεβαιως..
    και....εχω εναν καταπληκτικο μπαμπα σκορπιο....που ειναι και αυτος στον δικο του πλανητη...
    Αλλα το καλυτερο το ζω με τον σκορπιοαδερφο μου....Ο οποιος ειναι εκτος συναγωνισμου(ωροσκοπο τοξοτη)....υπερπαραγωγη...τσα κωνομαστε και φτανει στα παιδικα του χρονια,στην εποχη της φρουτοκρεμας ενα πραμα...:toung:

<<We dance around in a ring and suppose, but the Secret sits in the middle and knows....>>Robert Frost.

Όνομα:
    white

Quote Originally Posted by Maroulita View Post
    Εγώ πάντως το θέμα "εκδίκηση" το βλέπω σαν "σε δουλειά να βρισκόμαστε" :blink: Φανταστείτε τώρα να κάθεστε και να χαλάτε φαιά ουσία και χρόνο για τί πράμα; Για κάποιον που σας έβλαψε; Και δεν βρίσκετε κανά χόμπυ; Και δεν έρχεστε κοντά με τους φίλους σας; Και δεν το συζητάτε μαζί τους; (όχι το πώς θα εκδικηθείτε, αλλά την όλη κατάσταση). Πολλές φορές, μέσα από συζητήσεις με όσους είναι έξω από το χορό, μπορούμε να ανακαλύψουμε πράγματα για μας και κυρίως τυχόν ευθύνες μας για την κατάσταση του "θύματος" που έχουμε περιέλθει. Εμείς αφήνουμε, πολλές φορές (για να μην είμαι και απόλυτη) να μας βλάψουν... :embarrest
    well said!:bigsmile::clapping:Verneigung

Τριχες κατσαρες...

Μαλλον δεν γνωριζεις το πραγματικο προσωπο της Νεμεσις...να χαιρεσαι που δεν το εχεις γνωρισει ακομα.

Τα παραβλεπω ολα εκτως απο το προσωπο της Νεμεσις που φανταζομαι θα ξερεις τι σημαινει ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ σωστα; Αλλο θεια δικη και αλλο εκδικηση γλυκια μου.
    Και ηταν το χερι της Νεμεσις που με τραβηξε την τελευταια στιγμη απο τον ταφο.
    Αν γνωριζες το πραγματικο της προσωπο σιγουρα δεν θα μιλουσες ετσι.
    H ζωή είναι ένα όνειρο που εάν το αποκωδικοποιήσεις σου δείχνει τον ΔΡΟΜΟ που πρέπει να ακολουθήσεις.

Page 31 of 42 FirstFirst ... 21 27 28 29 30 31 32 33 34 35 41 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)