- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 311 to 320 of 420
-
18-09-2008, 10:14 PM #311
-
18-09-2008, 10:48 PM #312
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Χάρη στο κληρονομικό μου χάρισμα "βλέπω" ότι κάποιο θέμα πάει για κλείδωμα και ότι ίσως κάποιο μέλος θα "γκριζάρει" :toung:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-09-2008, 11:02 PM #313
-
18-09-2008, 11:19 PM #314
Πριν το κλειδώσει να πω ότι οι Ιχθείς δεν εκδικούνται όντως για τον απλούστατο λόγο ότι είναι οι θύτες και άρα τα αντικείμενα της εκδίκησης και συνεπώς δεν έχουν λόγο να εκδικηθούν κι από πάνω:toung:
(Π Ρ Ο Λ Α Β Α !!!)
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-09-2008, 11:23 PM #315
-
18-09-2008, 11:33 PM #316
Το ξέρω αλλά άσε με να γίνω κακιά:toung:Είμαι σίγουρη ότι οι ιχθείς είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα θύτη:bigsmile:
"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"
-
18-09-2008, 11:45 PM #317
-
19-09-2008, 10:59 AM #318
Mονο θεια δικη ειναι ??
Αληθεια??
Για ανοιξε λιγακι την μυθολογια...
Και μενα το χερι της Νεμεσις με τραβηξε να κανω οτι ηταν να κανω και σημερα να ειμαι μια χαρα. Δηλαδη καμια σχεση με οσα υποστηριξες με τοση σιγουρια πιο πανω.
Αλλα ασε τελοσπαντων το παραβλεπω και εγω αυτο που εγραψες.
Συνεχισε να διαβαζεις το Αρλεκιν σου και να ενισχυεις τον Δον Κιχωτισμο σου και ας πουμε οτι χαρηκα για την γνωριμια.
Ο καθενας ας πιστευει οτι θελει
Αντε γεια
Ναι αν και δεν ειμαι υπερ των γενικεύσεων που εξισώνουν το θύμα με τον θύτη.
Ειναι και αναλογος το ατομο και εξαρταται και απο την περιπτωση...
Aσε που υπαρχουν και αυτοι που μιλανε για εκδικηση αλλα στην πραγματικοτητα μενουν μονο στα μεγαλα λογια.
-
19-09-2008, 11:51 AM #319
Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
19-09-2008, 12:33 PM #320
Αγαπητη μου κυρια Λεονα δεν το πιασατε το νοημα...
Καποιοι πιστευανε οτι στο ονομα του Χριστου κανανε το καλο και οτι αυτοι ειχαν το δικαιο με το μερος τους συμφωνα με την δικια τους λογικη. Αυτο συμβαινει και σημερα αρκετα συχνα απο διαφορους αμα δεν το εχετε προσεξει και ας μην κανουν οτι κανουν στο ονομα του Χριστου πλεον...
Το συγκεκριμενο παραδειγμα δεν ειναι εκτος θεματος ηταν παραλληρισμος σε σχεση με καποιες γνωμες που διαβασα εδω μεσα απο συγκεκριμενα μελη που τις θεωρησα υποκριτικες. Οτι γινοτανε τον 10ο και 11ο αιωνα το κανουν ειτε ηθελημενα ειτε και αθελα τους καποιοι ακομα και σημερα σε οτι αφορα τα κηρυγματα περι καλου και κακου.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.