Επισης εχω διαβασει καπου αν και δεν εχω τσεκαρει στανταρ οτι ισχυει..οτι παιζει ρολο στην σεξουαλικη ταυτοτητα του ατομου η σχετικη θεση του αρη με τον ηλιο.δεν ξερω αλλα στεκει...
Printable View
Επισης εχω διαβασει καπου αν και δεν εχω τσεκαρει στανταρ οτι ισχυει..οτι παιζει ρολο στην σεξουαλικη ταυτοτητα του ατομου η σχετικη θεση του αρη με τον ηλιο.δεν ξερω αλλα στεκει...
εγω νομιζω οτι ειναι ενα πολυπλοκο θεμα που δεν φαινεται μονο απο μια οψη.
Στο αρθρο αναφερεται οτι...
Οι παρακατω οψεις είναι δεικτες για την σεξουαλικη ελξη μεταξυ δυο ατομων.
1. Το ατομο Α να εχει τον Αρη του στον 5ο οικο του ατομου Β.
Ποιος ελκεται ? Το ατομο Α ή το Β? Ευχαριστω!
Γεια σας ..ωραιο αρθρο ...διαφωτιστικο...
τι γινεται ομως οταν ο μονος πλανητης που ειναι στον ογδοο οικο ειναι ο Βερτεξ στον ενα και στον αλλο ο Βερτεξ ο Β.Δεσμος και ο Διας?
Και το οτι και οι δυο εχουμε στον 5ο τους Ιχθυς????
Ειμαι λιγο ασχετη και δεν τα καταλαβαινω και πολυ καλα και ευχαριστω θερμα που βοηθάτε!!!!
Καλησπέρα,
Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται η σεξουαλικότητα ανάμεσα σε 2 άτομα μόνο από τις παραπάνω όψεις. Στη δική μου περίπτωση, παρόλο που έχω Κρόνο στον 8ο στο Σκορπιό, ο μοναδικός άνθρωπος που με άγγιζε και πέρναμε φωτιά (στην κυριολεξία) ήταν Αιγόκερως με τον ίδιο ωροσκόπο (εγώ έχω ωροσκόπο Κριό) και δε σχηματίζαμε καμιά από τις παραπάνω όψεις. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω ως πάρα πολύ καλό είναι ότι ο Ήλιος μου και ο Ερμής μου πέφτουν στον 8ο του και ο Δίας του και ο Ουρανός του στον 8ο μου. Λοιπόν τί λέτε; Δε νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να απογοητευτούν κάποιοι αν δεν έχουν με το σύντροφό τους κάποια από τις παραπάνω που περιγράφονται μέσα στο άρθρο...:love:
Aγαπημενη libraD
Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου συγκεκριμενα οτι η σεξουαλικοτητα αναμμεσα σε δυο ατομα εκφραζεται απαραιτητα ΜΟΝΟ απο τα παραπανω.
Συμφωνω οτι Πλανητες του Α ατομου στον 8ο του Β ατομου δειχνουν σημαδι σεξουαλικης ελξης αναμμεσα στο ζευγαρι. Εδω να προσθεσω οτι κρατω αποστασεις βεβαια οταν αφορα τον Κρονο στον 8ο (ειτε σε συναστρια ειτε σε γενεθλιο)
Φυσικα δεν χρειαζεται απογοητευση απο τα ατομα τα οποια δεν εχουν τις παραπανω οψεις , ειναι αρκετες ακομα που υποδηλωνουν σεξουαλικη ελξη.
με εκτιμηση
Cancerian
Αγαπητη Λευκή
τα ατομα με τον Κρονο στον 8ο οικο εχουν ενα ειδος ψυχρης σεξουαλικης φυσης. Ο Κρονος λειτουργει περιοριστικα σε θεματα που αφορουν το σεξ. Η σεξουαλικη φυση δεν ανοιγει οδους να εκφραστει καθως το ατομο "διωκεται" απο ντροπη και επιφυλακτικοτητα. Δεν βαζουν το σεξ στην πρωτη γραμμη
Τα ατομα που ελκουν επισης ειναι επιφυλακτικα στο σεξ.
Αλλα επειδη καθε νομισμα εχει δυο οψεις τα ατομα αυτα προτειμουν εναν σταθερο συντροφο και τα ιδια ειναι σταθερα σε οτι αφορα τον σεξουαλικο τους συντροφο.
Ατομα με Κρονο στον 8ο δεν αναλωνονται στον ερωτα της μιας βραδιας.
Συμβαινει το εξης ομως. Επειδη μια θετικη οψη Κρονου - Αφροδιτης θεωρειτε εξαιρετικος οιωνος για τις ερωτικες σχεσεις συνηθως μπορει να σωσει την κατασταση του Κρονου στον 8ο και θεωρω οτι μετατρεπει την ψυχροτητα σε μεγαλη επιθυμια για σεξ (με την μονη διαφορα οτι το σεξ θα ειναι αποτελεσμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και επιβαιβεωσης ).
Με εκτιμηση
Cancerian
Συγγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω ή να αναιρέσω αυτά που είπες...απλά να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία από αστρολογικής απόψεως.
Χωρίς παρεξήγηση, όταν διάβασα το άρθρο σου το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και είχα ψιλοαπογοητευτεί όταν είδα ότι εγώ και ο πρώην σύντροφός μου δεν είχαμε αυτές τις όψεις γιατί είχαμε ήδη προβήματα (όχι σεξουαλικής φύσεως) και γι'αυτό έκανα αυτή την αναφορά μήπως έρθουν κι άλλοι στη δική μου θέση (της απογοήτευσης εννοώ).
Και πάλι συγγνώμη...:unsure:
Επίσης, καταλαβαίνω τί εννοείς όταν λες για τον Κρόνο στον 8ο.Αυτό ακριβώς έχω, Κρόνο στο Σκορπιό στον 8ο και δεν αναλώθηκα ποτέ στους έρωτες της μιας βραδιάς, δυστυχώς είμαι πολύ σταθερή.Παρόλο που η Αφροδίτη μου είναι στο Σκορπιό στον 7ο (απόσταση Αφροδίτης-Κρόνου περίπου 7 μοίρες) μεγάλη επιθυμία για έρωτα έχω νιώσει μόνο για ένα άτομο αλλά όχι ως αποτέλεσμα χαμηλής αυτεκτίμησης και επιβεβαίωσης αλλά ως αποτέλεσμα της μεγάλης μου αγάπης απέναντί του...Πρώτη φορά είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα...
Και πάλι όμως μπορεί να κάνω λάθος και να είναι το σύνολο του γενέθλιου χάρτη μου που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο και η συναστρία μου με αυτό το άτομο.
Φιλικά
libraD:embarrest
...Αγαπητέ cancerian,
Συγχαρητηρια για το αρθρο σου !..Να ξερεις οτι φώτησες πολλά σκοτάδια στους αρχάριους της συναστριας (και όχι μόνο...:bigsmile: )...
Με το ταίρι μου έχουμε πολλά απο τα σημεία που υπέδειξες , αλλα επειδή η υπερβολή ειναι ενα χαρακτηριστικό ενός ατόμου με ουρανό στον 1ο :bigsmile:, έχω και κάποιες επιπλέον ερωτήσεις...
Σε μουά :Τοξότης με ωροσκόπο σκορπιο και ουρανό στον 1ο. Ο 8ος μου κενός :cry: στους Διδύμους. (21/12/1979 03.00πρωι, Ηράκλειο, Κρητης)
Αμορε: Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ και άρη στον Ιχθύ και με αφροδίτη στον Κρίο στον 1ο. Στον 8ο έχει Ουρανό , στο Σκορπιό. (20/04/1977 , 04.20πρωι, Γενεύη, Ελβετία).
Ο 1ος μου Οικος με τον 8ο του συμπήπτουν.
Ο Ουρανός του κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου (στις 7,46 μοίρες)
Η λίλιθ μου Παρθένος κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο του.
Και τέλος ο Αρης μου , στον 6 του, αντίθεση με τον ωροσκόπο του.
α!και ο κρόνος μου, παρθένος, στον 7 του και αντίθεση με τον ¶ρη του .
Ερώτηση...μόνο εγω θα παθαίνω ηλεκτροπληξίες ή και αυτός?
Ευχαριστώ για την κατανόηση....
:bigsmile:
θελω να κανω και εγω μια ερωτηση
εαν καποιος εχει 8ο οικο στον υδροχοο και πουθενα αλλου στον αστρολογικο του χαρτη -μα που8ενα- απο που αλλου μπορουμε να δουμε τη σεξουαλικοτητα του?
ευχαριστω
Σε γενικες γραμμες γιατι δεν εχω μπολικο χρονο αυτο τον καιρο κοιτας :
- κυβερνητη του 8ου και οψεις με προσωπικους πλανητες
- κυβερνητη του 5ου και οψεις με προσωπικους πλανητες.
- οψεις Αφροδιτη οψεις Αρη οψεις Δια.
- Πιθανους πλανητες τοποθετημενοι στον 5ο ή στον 8ο.
Σε πολυ γενικες γραμμες ομως ...
geia sas eimai kainouria edo!mporei kapoios na mou pei ego pou exo ston genethlio xarth arh k afrodith ston 8 oiko pws auta syndiazontai k ti vgazoun ?thanks
Geia sou ki esena teetyna :bigsmile:
Πρώτα πρώτα, γύρνα το πληκτρολόγιό σου στα ελληνικά, είναι καλύτερα για όλους μας :love:
Στη συνέχεια, αν πας στην πρώτη σελίδα, στη δεξιά πλευρά έχει μια ενότητα που έχει τίτλο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ". Ακριβώς κάτω από το "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ" γράφει "γενέθλιος χάρτης". Αν κάνεις κλικ σε αυτήν την επιλογή και κατόπιν γράψεις τα στοιχεία σου, θα έχεις έναν πλήρη αστρολογικό χάρτη με πολύ καλές ερμηνείες όψεων και θέσεων των προσωπικών σου πλανητών.
Ακόμα, κάτω από αυτήν την επιλογή, γράφει "πλανητικές διελεύσεις". Αν κάνεις κλικ σε εκείνη την επιλογή και γράψεις τα στοιχεία σου, μπορείς να έχεις ένα πλήρες ημερήσιο προσωπικό ωροσκόπιο!
Να είσαι καλά και καλή περιήγηση :bigsmile:
Επειδή νομίζω ότι η συζήτηση κινδυνεύει να οδηγήσει σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις, χρειάζεται πρώτα να διασαφηνίσουμε τι εννοούμε, όταν λέμε "σεξουαλικά ζώδια"... Εννοούμε αυτά που εκπέμπουν μια θελκτική αύρα και γεννούν στους άλλους σεξουαλικά πάθη ή αυτά που έλκονται από τους άλλους και χαρακτηρίζονται από μια σεξουαλική λαιμαργία??????Και πάλι εννοούμε αυτά που επιζητούν και βιώνουν τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό ή αυτά που καθοδηγούνται από καθαρά ζωώδη σεξουαλικά ένστικτα??????
Χρειάζεται, λοιπόν, να επαναπροσδιορίσουμε τον όρο "σεξουαλικότητα", διότι αυτά που αποδίδουμε σε Κριούς, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς και δεν αποδίδουμε σε Παρθένους, Αιγόκερους και Υδροχόους ισορροπούν επάνω σε κινούμενη άμμο.
Για παράδειγμα, αν μιλάμε για αισθησιασμό και ερωτισμό, αυτή η κατηγορία σεξουαλικότητας ανήκει κατά κύριο λόγο στα ζώδια του νερού και κυρίως σε Σκορπιούς και Καρκίνους. Αν πάλι μιλάμε για μια διαφορετικού τύπου εκδήλωση σεξουαλικότητας, ίσως περισσότερο ανταγωνιστικού τύπου (με την έννοια της κυριαρχίας και της επιβολής), τότε πρέπει εκεί να εντάξουμε τους Κριούς και ίσως και τους Λέοντες. Αν πάλι μιλάμε για μια πιο παιχνιδιάρικη έκφανση σεξουαλικότητας, ίσως θα έπρεπε να μιλήσουμε για τους Διδύμους, τους Τοξότες και γιατί όχι και τους Υδροχόους...
Με λίγα λόγια, πριν προχωρήσουμε στη διάκριση σε κατηγορίες των ζωδίων σε σεξουαλικά και μη, πρέπει να είμαστε πιο συγκεκριμένοι ως προς το σημείο αναφοράς μας. Ειδικά ένα τέτοιο ζήτημα έχει πολλές συνιστώσες και είναι δύσκολο να γίνει μια απλή κατηγοριοποίηση...
Παρ'όλα αυτά η ανακοίνωση ήταν πολύ καλή και εμπεριστατωμενη.
Θα μου πείτε και κάτι τελευταίο: Γυναίκα Καρκίνος με Ωροσκόπο Ζυγό, Αφροδίτη στους Διδύμους και ¶ρη στο Ζυγό θα μπορέσει ποτέ να τα βρει (όχι βέβαια σεξουαλικά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και εύκολο) με άντρα Τοξότη με Ωροσκόπο Σκορπιό, Αφροδίτη στο Σκορπιό και ¶ρη στον Τοξότη???????? Νομίζω οτι είναι δύο Βίοι Παράλληλοι....
Ευχαιστώ....
Υ.Γ. Όλα μέσα από τον αστρικό φακό της Σελήνης φαίνονται σα να περνάς μέσα από τις δύο θύρες μιας διονυσιακής ενόρασης....
ογδοος οικος στον ταυρο, λιλιθ στον ογδοο ,ο κυβερνητης του 8ου η αφροδιτη, σε οψη εξαγωνου με αρη , και τριγωνο με ουρανο. τι μπορει να σημαινουν αυτα? αν τα διατυπωσα σωστα ....
τα παντα ειναι χημεια
και δεν χριάζεται μερκές φορες να το ξάχνεις τόσο πολύ
ξέρω ζευγάρια που πρωτού το ψαξουν το ενστικτο είχε λειτουργίσει απο μόνο του
Bye Bye folks