s
Βοήθεια σε ανάλυση για επανασύνδεση..
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Βοήθεια σε ανάλυση για επανασύνδεση..

Καλησπέρα σας,
    Πολύ καιρό τώρα μπαίνω στο site σας και ενημερώνομαι σχετικά με τα αστρολογικά δρώμενα.Προσπάθησα μέσω θεμάτων στο forum και από τις αναλύσεις αστρολογικών χαρτών να πάρω μία βασική γνώση της αστρολογίας την οποία και θεωρώ τρομερά ενδιαφέρουσα. Κάποια στιγμή στην ζωή μου χρειάστηκε να αρχίζω να ασχολούμαι πιο ενταντικά με την ερωτική αστρολογία (μετά από έναν χωρισμό) και να προσπαθώ μέσω συναστριών και χαρτών ηλιακής επιστροφής να βγάλω κάποια άκρη. Κάτι κατάφερνα, άλλες φορές παρερμήνευα αυτά που έβλεπα και άλλοτε τα έβγαζα σωστά.
    Έρχετε λοιπόν η ώρα (πριν λίγες μέρες) να ξαναχρειαστώ το άρθρο για την επανασύνδεση (Επανασύνδεση και Αστρολογία από Χρήστος ¶ρχος) και να εκτυπώνω και να προσπαθώ να αναλύσω τους χάρτες συναστρίας. Συνέβη όμως το εξής: Mέσα στο συγκεκριμένο άρθρο υπάρχει ένα κομμάτι που λέει (Πολύ σημαντικό επίσης είναι να μην έχει ο Κρόνος όψη μισού τετραγώνου, τετραγώνου, ενάμιση τετραγώνου και αντίθεσης με τον Χείρωνα ή –ακόμη χειρότερα– να μην κάνει ο Κρόνος παραλληλία ή αντιπαραλληλία με αυτόν..). Από την ώρα που είδα στην συναστρία τον Χείρωνα μου να κάνει Τετράγωνο με τον Κρόνο του, έσβησαν ως δια μαγείας όλες μου οι μέχρι τώρα γνώσεις. Μα με τίποτα να συνεχίσω την ανάλυση.. Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάτι να συνεχίσω να αναλύω...
    Είναι αρκετά σημαντικό για μένα διότι αυτός ο άνθρωπος ας το πούμε εισέβαλε ξανά στην ζωή μου μετά απο 5 χρόνια που είμαστε χώρια. Και μάλλον η ευαίσθητη καρκινίστικη καρδούλα μου δεν ξέχασε την πρώτη της αγάπη.:embarrest
    Είμαστε και οι 2 σε σχέση αλλά κάτι υπάρχει (νομίζω πάντα) και θέλω να το ψάξω αστρολογικά.
    Δίνω ενδεικτικά τις ημερομηνίες γέννησης αν θέλει κάποιος να με βοηθησει στην ανάλυση.. Εγώ 23/06/1982 ώρα 23:40 και εκείνος 28/09/1977 ώρα άγνωστη, γεννημένοι και οι 2 Αθήνα.
    Σας ευχαριστώ πολύ :bigsmile:

Re: Βοήθεια σε ανάλυση για επανασύνδεση..

http://www.myhoroscope.gr/71-%F3%F5%...%F4%E1%3B.html

Αχ βρε παιδιά!
    Για τετοιες ερωτήσεις, απευθυνθείτε στους αστρολόγους:embarrest

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)