- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ
-
02-06-2010, 09:49 PM #1
ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ
Καλησπερα αγαπητοι μου φιλοι. Θα ηθελα να ρωτησω τι σημαινει η διελευση του πλουτωνα απο τη γενεθλια σεληνη στον αιγοκερω. Σιγουρα ειναι μια σκληρη οψη, και ξερω οτι ο πλουτωνας οταν πιανει προσωπικα σημεια δε χαριζει καστανα, ομως πως θα μπορουσε να εκφραστει? Παντως βρισκεται η σεληνη μου στον 11ο οικο. Ισως να ειναι κατι με τη μητερα η καποια γυναικα, ομως σιγουρα θα κρατησει πολλα χρονια αφου βρισκεται στις 15 μοιρες.
-
03-06-2010, 12:31 AM #2
Re: ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΑΠΟ ΣΕΛΗΝΗ
Γεια σου φίλη Δήμητρα
Κατ' αρχήν, ο Πλούτωνας μέχρι να "πιάσει" την Σελήνη σου θα αργήσει πάρα πολύ. Αυτές οι όψεις πρέπει να είναι ακριβείας. Δεύτερον, θα πρέπει να προσέξεις τι όψεις κάνει η Σελήνη σου και με ποιούς γενέθλιους πλανήτες. Ποιο οίκο κυβερνά, αφού έχεις αναλύσει καλά τις γενέθλιες όψεις τότε μόνο μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
Ο Πλούτωνας όταν... θα συναντήσει την Σελήνη σου θα μπορούσε να σε ωθήσει να αλλάξεις τα σχέδια σου για το μέλλον, να αναθεωρήσεις φιλίες κ.λ.π.
Καλή σου νύχτα και να είσαι καλά
-
03-06-2010, 07:56 PM #3
Σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση που μου δωσατε. Η Σεληνη μου σχηματιζει εξαγωνο με ουρανο και τετραγωνο με πλουτωνα. Θα δειξει...
Ευχαριστω και παλι.
-
07-06-2010, 12:31 PM #4
Καλημέρα Δήμητρα, με συγχωρείς που άργησα να δω την ερώτηση σου. Όπως είπαμε θα αργήσουν πολύ αυτοί οι πλανήτες να "πιάσουν" την Σελήνη σου. 'Οταν θα γίνει αυτό, θα έχεις πολύ σημαντιικές αλλαγές στη ζωή σου. Μπορεί να κάνεις ανακαίνιση στο σπίτι ή να αλλάξεις σπίτι ή να κάνεις οικογένεια ή να πετύχεις να πραγαματοποιήσεις τα αιτήματα του οίκου που κυβερνά η Σελήνη σου. Για να δεις ακριβώς τι θα γίνει πρέπει να δεις ολόκληρο το ωροσκόπιο.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.