s
Αναδρομοι πλανητες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Αναδρομοι πλανητες

Καλησπερα.Εχω μια ρητορικη ερωτηση.την λεω ρητορικη για να μην την πω χαζη:toung:αφου νομιζω οτι ξερω ηδη την απαντηση.οταν υπαρχουν αναδρομοι πλανητες την ημερα της ηλιακης επιστροφης καποιου σημαινει οτι ολο το ηλιακο ετος για το συγκεγκριμενο θα πρεπει να προσεχει τα θεματα που αγγιζουν αυτοι οι πλανητες η ακομα μπορει να ασχοληθει με παλιες υποθεσεις αυτων των πλανητων μεσα στο ετος.η οι αναδρομοι πλανητες δεν παιζουν μεγαλη σημασια στην ηλιακη επιστροφη? (σιγα δηλαδη που δεν θα παιζουν ρολο :toung: απλα το λεω με την ελπιδα γιατι εχω 4 πλανητες αναδρομους την ημερα της ηλιακης μου επιστροφης,αφροδιτη,δια,ου ανο και ποσειδωνα) και κατι τελευταιο στον γενεθλιο εχω αναδρομο Χειρωνα στους διδυμους και βορειο δεσμο αναδρομο στον ταυρο και στον 10,να ελπιζω οτι σε λιγα χρονια που ο χειρωνας θα γυρισει ορθοδρομος θα εχω καλυτερη επικοινωνια με τους γυρω μου η μπα?

2. Re: Αναδρομοι πλανητες

Αγαπητή μας φίλη, καλησπέρα
    Καμία ερώτηση δεν είναι άστοχη.
    Σημασία πρέπει να δώσετε τι θέλει να σας πει η ανάδρομη Αφροδίτη στο ετήσιο. Οι άλλοι πλανήτες, επειδή είναι πολύ αργοί στην κίνηση τους και αφορούν όλο τον κόσμο, δεν έχει μεγάλη σημασία αν είναι ανάδρομοι. Λόγω της αργής κίνησης τους είναι ανάδρομοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα άρα, πάρα πολλοί άνθρωποι, τους έχουν στο ετήσιο τους ανάδρομους. Οι δεσμοί της Σελήνης σπάνια είναι ορθόδρομοι, γιατί "προχωρούν" στο ζωδιακό προς τα πίσω, δηλαδή αντίθετα με τους πλανήτες. ¶ρα δεν έχει σημασία αν είναι ανάδρομοι αλλά τι όψεις κάνουν με τους προσωπικούς πλανήτες, ετήσιους και γενέθλιους.
    Η Αφροδίτη ανάδρομη δηλώνει ότι θα επανεξετάσετε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Ανάλογα την θέση της στο ζώδιο, σε οίκο και τις όψεις της, θα μας δείξει με ποιο τρόπο και για ποιο λόγο θα γίνει αυτή ανάγκη αναθεώρησης.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)