s
Feng sui
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: Feng sui

Feng sui

Καλησπέρα.Θα ήθελα να ενημερωθώ σχετικά με το Feng sui.Είναι αλήθεια ότι ο ελέφαντας είναι στοιχείο του και αν ναι σε τί χρησιμεύει???Τί συμβολίζει και σε ποιό μέρος το τοποθετούμε??Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Αντωνία

Re: Feng sui

Αγαπητή μας glikoulina

Άρθρα για το feng shui βρίσκονται σε ενότητα αυτού του φόρουμ, οπότε μπορείς να ενημερωθείς. (ψάξε ψάξε )
    Όσο για τον ελέφαντα νομίζω έχει να κάνει με την ινδική κουλτούρα, όχι την κινέζικη.
    Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. Πριν χρόνια μου είχαν φέρει έναν μεταλικό όμορφο ελέφαντα που φέρνει νομίζω αφθονία γενικά. (έτσι μου είπαν νομίζω τότε)
    Και τώρα που το σκεφτομαι νομίζω από τότε άρχισα να παχαίνω.....βρε μήπως έπρεπε να τον βάλω στον κήπο να βοσκάει αντί στο έπιπλο πάνω??
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Όνομα:
    Λίλιαν

Re: Feng sui

Αγαπητά μέλη

Πράγματι, ο ελέφαντας είναι ζώο που συνδέεται με τη Νότια Ασία κι όχι τόσο με την κινεζική παράδοση. Θα τον βρούμε κατ' εξοχήν στην Ινδία, στην Ταϋλάνδη κι άλλα νότια κράτη. Όσο για τα διάφορα αντικείμενα που συνδέονται με το Φένγκ Σούι, υπάρχει συνδυασμός και αναφέρουμε στα άρθρα μας κάποιες ιδέες. Όμως το γεωδετικό αυτό σύστημα, είναι μία φιλοσοφία ζωής, και μόνο ένα χρώμα ή ένα αντικείμενο, δεν προσφέρει πολλά. Αν θέλετε δείτε τα παραδείγματα των άρθρων μας. Θα ακολουθήσουν κι άλλα.

φιλικά
    Λίλιαν Σϊμου

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)