- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 17
Thread: όψεις για ψυχολόγους
-
04-05-2010, 01:13 AM #1
όψεις για ψυχολόγους
Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιές όψεις συναντούνται συχνά σε ωροσκόπια ψυχολόγων και γενικώς αν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες που αναδεικνύουν ένα καλό ψυχολόγο
-
04-05-2010, 02:01 PM #2
Re: όψεις για ψυχολόγους
Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες όψεις που συναντούνται στα ωροσκόπια των ψυχολόγων. Μια τάση προς αυτό το επάγγελμα δίνει ο Ζυγός και ο Σκορπιός και αντίστοιχα οι κυβερνήτες τους, η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας, ιδιαίτερα αν αυτά τα στοιχεία έχουν σχέση με το 10ο σπίτι. Επίσης, φαίνεται να παίζει ρόλο και το 7ο σπίτι στους ανθρώπους που κάνουν συμβουλευτικά επαγγέλματα.
Σου παραθέτω τρία παραδείγματα από ωροσκόπια ψυχολόγων: Ήλιος στον Ζυγό στο 10ο, MC στον Λέοντα και ο Ήλιος στον Ζυγό, MC στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στο 8ο ενώ ο Ήλιος κάνει σύνοδο με Αφροδίτη.
-
04-05-2010, 02:37 PM #3
Ευχαριστώ πολύ! :bigsmile:
-
04-05-2010, 03:03 PM #4
Θα μπορούσαμε ίσως να κάνουμε μια καταγραφή των χαρακτηριστικών που ενδεχομένως πρέπει να έχει ένας ψυχολόγος και μετά, εν είδει εργασίας, να βρούμε ποιες αστρολογικές παράμετροι συνάδουν με αυτά τα χαρακτηριστικά.
Αν θέλουν η Skorpion και η Μαρία η editor να μας διευκολύνουν, λόγω της επάρκειάς τους στο αντικείμενο, να μας βοηθήσουν....Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
04-05-2010, 04:57 PM #5
μμμ ισως αυτο να εξαρταται απο τι ειδικευση θα εχει ο ψυχολογος, π.χ ενας νευροψυχολογος θα πρεπει να εχει περισσοτερο χαρακτηριστικα ενος γιατρου, ενας ψυχαναλυτης (ταλεντο καταρχας) διεισδυτικοτητα, ευστροφια, ΅΅φαντασια΅΅, τα χαρισματα που θα πρεπε να εχει ενας ντετεκτιβ σε πιο πνευματικο επιπεδο και να μπορει να αποστασιοποιειται να μην επηρεαζεται συναισθηματικα οσο το δυνατον περισσοτερο, ενας συμβουλευτικος θα πρεπει να εχει εντονη την ενσυναισθηση (τα υπολοιπα μαθαινονται σ αυτην ειδικευση, η πιο ευκολη κατ εμε) κτλ και εξαρταται κ ποιο ρευμα της ψυχολογιας αποφασισε να ακολουθησει, π.χ. ενας συμπεριφοριστης λειτουργει περισσοτερο σαν ενας γιατρος ή και μαθηματικος.
Μαλλον δεν βοηθησα και πολυ ε?
Κατ εμε παντως οπως και να χει ενας ψυχολογος ΅΅ψαχνεται΅΅, ενδιαφερεται για τον ανθρωπο (οχι σων και καλα με την κλασσικη εννοια, σε μενα παντως λειτουργει με την κλασσικη εννοια αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει παντα αυτο), και μπορει να αποστασιοποιειται, επισης θεωρω την ενσυναισθηση ενα σοβαρο προσον, την ευστροφια και θα πρεπει να χει ανεπτυγμενη μαλλον την συναισθηματικη του νοημοσυνη.
Γενικοτερα παντως, πιστευω οτι καποιος που επιλεγει συνειδητα να ασχοληθει με ενα επαγγελμα εχει θεματα μεσα του που νιωθει οτι μπορει να να μετουσιωθουν δημιουργικα μεσω του επαγγελματος τουοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
05-05-2010, 12:42 PM #6
Σ' αυτή την μικρή συζήτηση εδώ έχουμε άλλα δυο παραδείγματα: η bisus ρωτά για το επάγγελμα του ψυχολόγου και είναι Ζυγός και η scorpion έχει επάρκεια στο αντικείμενο της ψυχολογίας και είναι Σκορπιός.
-
05-05-2010, 01:18 PM #7
Ενδιαφέρουσα η άποψη σου Κοραλλία (συγνώμη για τον ενικό, έχω καταλάβει ότι τον προτιμάς). Με την αστρολογία ασχολούμαι τα τελευταία 2 χρόνια και θα έλεγα ότι γνωρίζω απλά τα βασικά. Λοιπόν, είμαι ψυχολόγος, έχω ωροσκόπο ζυγό, Πλούτωνα στον 1ο οίκο και Αφροδίτη στον 10ο ( σε εξάγωνο με Δια, Κρόνο και ωροσκόπο) όπου είναι και ο ήλιος. Τώρα για τον 7ο δεν ξέρω…δεν έχει πλανήτες. Έχει ακμή Κριό και ο ¶ρης κάνει από τον 9ο τρίγωνο με Πλούτωνα (0.30) και σύνοδο με Ερμή (4.82), αυτόν τον οίκο ωστόσο δεν έχω καταφέρει να το ερμηνεύσω γενικότερα Δεν ξέρω για άλλους συναδέλφους, σε εμένα πάντως τα πέτυχες!
-
05-05-2010, 01:42 PM #8
-
06-05-2010, 02:02 AM #9
Γεια σου ξανά Κοραλλία (αφου προτιμάς και τον ενικό :bigsmile. Και εγώ μόλις τελείωσα τις σπουδές μου στην ψυχολογία, εξού και η απορία μου για τις όψεις. Εγώ έχω ήλιο και αφροδίτη στο ζυγό στον 4ο, ωροσκόπο καρκίνο, ερμή και πλούτωνα στον σκορπιό πάλι στο 4ο. Πολύ 4ο δηλαδή! Στον 7ο έχω μόνο την σελήνη στον αιγόκερο. Ε, κάτι έχω και εγώ από αυτά που ψιλοείπατε :bigsmile:
-
06-05-2010, 01:33 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.