s
Η Τίνα απαντά, ειναι, ειμαι, συστημα, προγνωσης, πρακτικα, αρχαριος, αισθηση, ποια, αστρολογικα, καταλληλο, γνωμη, progressed, προγραμμα, αλλα, μιας, τοσο, αστρολογικο, σιγουρος, natal, μεσο, καταλληλοτερη, αστρολογικης, αποψης, χρησιμοποιησω, ηθελα, ρωτησω, πρεπει, στιγμη, εκφρασω, ενδιαφερει, διαπιστωσει, κατα, ποσο, προσωπο, συναισθηματα, ταιριαζουμε" /> Συστημα Προγνωσης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Συστημα Προγνωσης

Θα ηθελα να ρωτησω πιο συστημα προγνωσης πρεπει να χρησιμοποιησω για να βρω πια ειναι η καταλληλοτερη απο αστρολογικης αποψης στιγμη για να εκφρασω τα συναισθηματα μου στο προσωπο που με ενδιαφερει (εχω ηδη διαπιστωσει το κατα ποσο ταιριαζουμε τοσο αστρολογικα οσο και πρακτικα). Εχω την αισθηση οτι το πιο καταλληλο μεσο ειναι το Progressed vs Natal απ το αστρολογικο σας προγραμμα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος μιας και ειμαι αρχαριος. Η γνωμη σας ποια ειναι;

Όνομα:
    Τίνα

Re: Συστημα Προγνωσης

Αγαπητό Λιοντάρι η γνώμη μου είναι πως στην παρούσα φάση δεν πρέπει ν ασχοληθείς με τα συστήματα πρόγνωσης αλλά με την διέλευση της Σελήνης και της Αφροδίτης. Βρες μια ημέρα που η Σελήνη ή η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε καλή θέση (όπως για παράδειγμα είναι του Καρκίνου ή του Ζυγού) και θα σχηματίζουν ευνοικές όψεις και προχώρησε αφού το επιθυμείς.

Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσω για το χρόνο σας και για την απάντησή σας,

βρήκα μια ημερομηνία με την Αφροδίτη και τη Σελήνη στο Ζυγό ταυτόχρονα, και της παρακάτω όψεις να σχηματίζονται, (στην πρώτη στήλη ο γενέθλιος πλανήτης, στη δεύτερη ο διελαύνων)

Σελήνη Εξάγωνο Δίας
    Σελήνη Τρίγωνο Χείρων
    Σελήνη Χιαστί Κλήρος Τύχης

Αφροδίτη Εξάγωνο ¶ρης
    Αφροδίτη Εξάγωνο Ουρανός
    Αφροδίτη Σύνοδος Ωροσκόπος
    Αφροδίτη Τετράγωνο Μεσουράνημα

Ήλιος Χιαστί Σελήνη

Δίας Χιαστί Αφροδίτη
    Πλούτωνας Τρίγωνο Αφροδίτη
    Λίλιθ Αντίθεση Αφροδίτη

νομίζω πως αστρολογικά είναι κατάλληλη η στιγμή.. τι λέτε κι εσείς;

Όνομα:
    Τίνα

Kostran, αν έχεις βρει μια τέτοια ημέρα.........εγώ μαζί σου.

Χωρίς αυτό να δηλώνει ότι η κοπελιά θα ανταποκριθεί στα σίγουρα. Είναι όμως μια καλή ημέρα για να εκδηλώσεις όλα όσα νιώθεις. Εύχομαι να χεις το επιθυμητό απότελεσμα.

Ξέρω από πριν οτι ειναι θετικη... το μονο κολλημα είναι ότι ειναι σε μια σχέση η οποία όπως λέει και η ίδια, εχει τελείωσει απλά δεν έχει το θάρρος να κάνει το βήμα.. Αν συνυπολογίσουμε ότι την ίδια μέρα η κοπέλα στην οποία αναφέρομαι έχει αυτη την οψη

Αφροδίτη Τετράγωνο Ουρανός

η οποία νομίζω ευνοεί τις αλλαγές, με κάνει να είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος...

μήπως θα ήταν καλή ιδέα να δημιουργήσετε ενα γενικό οδηγό με τέτοιου ίδους απλές συμβουλές για δίαφορα ζητήματα πχ επαγγελματικα, οικονομικά αισθηματικά... κατι σαν μπούσουλα δηλαδη να μας βοηθάει να παίρνουμε με μεγαλύτερη σιγουριά τις αποφάσεις μας;;

και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)