s
Ελλάς!!!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: Ελλάς!!!

Ελλάς!!!

καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω τι θα γίνει τελικά με την Ελλλαδίτσα μας? πάμε για χρεωκοπία? ή όλα αυτά είναι ψέματα?

Re: Ελλάς!!!

Quote Originally Posted by godis View Post
    καλημέρα σε όλους θέλω να ρωτήσω τι θα γίνει τελικά με την Ελλλαδίτσα μας? πάμε για χρεωκοπία? ή όλα αυτά είναι ψέματα?
    Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά η Ελλάδα είναι ΗΔΗ χρεοκοπημένη και αν υπάρχει κάποιο ψέμα αυτό είναι ότι δεν είναι χρεοκοπημένη.
    Αν μια επιχείρηση παράγει κάποια προϊόντα (ή παρέχει κάποιες υπηρεσίες) και τα έσοδά της είναι 20% λιγότερα από τα έξοδά της για μεγάλο χρονικό διάστημα, όταν πιάσει πάτο και δεν μπορεί πια να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της βάζει λουκέτο και αφήνει φέσι στην αγορά.

Αν θεωρήσουμε την Ελλάδα σαν μια επιχείρηση, προφανέστατα και έχει χρεοκοπήσει :nuts: Απλώς επειδή το μέγεθός της σαν "επιχείρηση" είναι μεγάλο, για τον λόγο αυτόν τα πράγματα κυλάνε αργά και γίνονται εμφανή πιο αργά. Επιπλέον, τελείως πάτο δεν έχουμε πιάσει ακόμα, για αυτό και δεν πάρχει "επίσημο" πιστοποιητικό χρεοκοπίας...
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Χρύσα

E και τι;; Δεν θα δώσουν στο πλυντηριάκι τους ένα χέρι βοηθείας οι "καλοί μας φίλοι" για να συνεχίσει να δουλεύει;; Θα τους σταματήσει ένας Πλούτωνας και ένας Κρόνος;;

Σσσσσσσ....!! Μη τους το πούμε και τους χαλάσουμε το "όραμα"...:w00t:

Ελλάς!!!

Εγώ πάντως το απολαμβάνω..Μη το βλέπετε σαν κρίση ή καταστροφή ..όλα για λόγους ισορροπίας γίνονται..φάγαμε, ήπιαμε, καλοντυθήκαμε, παίξαμε χρηματιστήριο ,στείλαμε τα παιδια μας σε ιδιαίτερα ,τα σπουδάσαμε στις Αγγλίες , τα προικίσαμε με σπίτια..ξόδεψαμε χιλιάδες ευρω στους γάμους τους...:bigsmile:Μια χάρα πέρασαμε ..τώρα θα κάνουμε μια ελαφρά υποχώρηση..:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Ωραία όλα αυτά, αλλά το ζωνάρι δεν σφίγγει μόνο για όσους περάσανε καλά, σφίγγει και για άλλους που δεν το ευχαριστήθηκαν και τόσο, ε;
    Γιατί όταν άλλοι περνάγανε καλά ήμουνα παιδάκι (εγώ και πολλοί άλλοι που τώρα είναι 25-27), όταν ήρθε η ώρα να σπουδάσω μη φανταστείτε ότι έτρεχα στις Αγγλίες ("στο σπίτι σου θα σπουδάσεις γιατί δεν βγαίνουμε" και πάλι καλά να λέμε που κατάφερα και σπούδασα, το χρωστάω αιωνίως στους γονείς μου αυτό) και τώρα στα πιο δημιουργικά χρόνια της ζωής μου (κι εγώ και οι υπόλοιποι της γενιάς μου) νιώθω ότι πληρώνω τα σπασμένα άλλων... Γιατί δουλευουμε τις άπειρες ώρες προσπαθώντας να χτίσουμε ένα μέλλον και πληρωνόμαστε ψίχουλα (τώρα τα "κόβουν" κι αυτά)... Έχω φίλους που καθυστερούν τον γάμο τους επειδή λόγω οικονομικής κρίσης βρέθηκαν ο ένας άνεργος και η κοπέλα με μισθό της πλάκας (τα 600 ευρώ ΔΕΝ είναι μισθός)... Έχει νιώσει κανένας από αυτούς που περάσανε καλά πώς είναι να μην μπορείς να ξεκινήσεις τη ζωή σου; Να ψάχνεις για δουλειά και να μη βρίσκεις;
    Eίμαι αρκετά τυχερή σε σχέση με άλλους συνομηλίκους μου από την άποψη ότι σε λίγες μέρες και για δύο περίπου χρόνια θα έχω δουλειά με πετσοκομμένο λόγω οικονομικής κρίσης, αλλά εντούτοις "κανονικό", μισθό. Και μετά βλέπουμε...
    Θα την περάσουμε και θα την ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, αλλά μόνο "ελαφρά" δεν νιώθω να είναι η υποχώρηση που κάνουμε, γιατί στην τελική άλλοι έκαναν διακοπές στα εξωτερικά με διακοποδάνεια (ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο) και άλλοι τα πληρώνουνε και πιστέψτε με, δεν είχα καμμία όρεξη...

Πάντα φιλικά,
    wind*1

Y.Γ. αν και το έγραψα με αφορμή το post της aries engineer, δεν υπάρχει κάτι προσωπικό σε όλο αυτό. Είναι σκέψεις που υπάρχουν ούτως ή άλλως στο μυαλό μου όλο αυτόν τον καιρό και ψάχνανε διέξοδο...

Όνομα:
    Αντωνία

Δυστυχώς επτωχέυσαμεν. Χαρίλαος τρικούπης το 1895 θαρώ..

Ερώτηση προς άπαντες τους καρμολόγους. Τα γραφεία του κυβ κόματος βρίσκονται στην οδο Χαριλάου Τρικούπη.
    Καρμικό ή όχι ??

Ο Λαζόπουλος έλεγε για το κοντέρ του Μητσοτάκη που θα μηδενίσει και θα πάει πάλι απο την αρχή, μα το κοντέρ της Ελλάδας, πιο γρήγορα θα μηδενίσει.
    Καλοκαιράκι...καλοκαιράκι...
    Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )

Αχ αυτό το "τις πταίει;"

Τα γραφεία του κόμματος δεν εχουν πάει Ιπποκράτους; Εχουν φύγει από την Χ.Τρικούπη. :blink:

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αχ αυτό το "τις πταίει;"

Τα γραφεία του κόμματος δεν εχουν πάει Ιπποκράτους; Εχουν φύγει από την Χ.Τρικούπη. :blink:
    καρμικο ειναι και αυτο
    εφυγαν απο την Χ.Τρικουπη -επτωχευσαμεν-
    και πηγαν..
    στην Ι πποκρατους [γιατρος στην εποχη του ε;]
    μπας και βρουν κανενα γιατρικο ιαμα να θεραπευσουν την χωρα μας!!:bigsmile::bigsmile:

κουκι
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Χρύσα

Χαίρε Ελλάς.. Ωραία Λεηλατημένη..

Ευρωπαϊκή εγγύηση-ανάσα για τη χώρα - TO BHMA

Υποβάθμιση από τον Fitch λίγο πριν από τη συμφωνία - TO BHMA

Zougla online - Επιτέλους? ας πτωχεύσουμε!

Σα να έφτασα τελευταία και καταϊδρωμένη στην προβολή της παράστασης, ίσα ίσα που πρόλαβα τους τίτλους τέλους, δεν έχω ιδέα για την πλοκή της υπόθεσης, ούτε καν αν πρόκειται για κοινωνικό ή θρίλερ.. Και τώρα νοιώθω το χέρι του ταξιθέτη στον ώμο μου, με ένα συγκαταβατικό χτύπημα, να μου λέει: "Τα σποράκια κυρία μου... ποιος θα μαζέψει τα τσόφλια απ'τα σποράκια;;"

Όνομα:
    Πόπη

Πάντως το μεγαλο ζόρι ανήκει πανηγυρικά στους μικρομεσαίους,
    στους μεροκαματιάρηδες, στα ''φτωχαδάκια''...
    Εκείνοι καταλαβαίνουν τι πάει να πει άνοδος των τιμών
    -πάντα για το καλό της πατρίδας!- και να κουβαλάς τα μισά τρόφιμα
    στο σπίτι από ότι αγόραζες παλιότερα.
    Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο περιμένανε κι αυτοί
    να κάνουν μια αγορά της προκοπής, να καλύψουν χρέη,
    να πάνε τα παιδιά τους cinema και το κουτσούρεψαν κι αυτό!
    Έλεος....
    Η διαφορά στον τρόπο ζωής τους είναι αισθητή.

Αυτοί που έχουν πολύ χρήμα εξακολουθούν
    να ψωνίζουν επώνυμα ρούχα, πανάκριβα αυτοκίνητα,
    να κάνουν δαπανηρά ταξίδια αναψυχής, να κάνουν gala
    μπροστα στην καινούρια τους πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων
    και άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Τελικά αυτή η κρίση είναι μία κρίση κατ' επιλογήν....:nuts:
    Tabula rasa

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)