s
Αφροδίτη και Χρήμα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 29

Αφροδίτη και Χρήμα

Χριστός Ανέστη! :bigsmile:

Μιας και το ζήτημα είναι επίκαιρο, θα ήθελα να εισάγω το θέμα των οικονομικών και κατά πόσο αυτά επηρρεάζονται ή ορίζονται από τη θέση και τις όψεις που κάνει η Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο με άλλους πλανήτες.

Έχω ακούσει, για παράδειγμα, ότι έυνοϊκές για τα οικονομικά είναι οι θετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ήλιο. Ξέρω ότι σίγουρα μετράμε τις όψεις ακριβείας, με μικρή ανοχή. Ωστόσο, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορούμε να είμαστε πιο ελαστικοί σε αυτό το σημείο και να θεωρήσουμε μια όψη, ακόμα κι αν δεν είναι μέσα στα προδιαγεγραμμένα όρια. Μπορεί αυτή η τελευταία θεώρηση να επηρρεάζει, έστω σε κάποιο βαθμό τα πράγματα?

Ποιες άλλε όψεις ή πλανήτες (ή κάτι άλλο) σχετίζονται με το παραπάνω θέμα?

Ευχαριστώ!
    Πέτραν κοιλαίνει ρανίς ύδατος ενδελεχείη

Όνομα:
    Μαρία

Re: Αφροδίτη και Χρήμα

Χρόνια πολλά και σε σένα

Όντως επίκαιρο το θέμα...
    Μια Αφροδίτη που είναι καλά τοποθετημένη (με ευνοϊκές όψεις) θα μπορούσε να δείχνει μια ευχέρεια στο να σου "έρχεται" το χρήμα, εφόσον αφορά κάποιον από τους οίκους των οικονομικών.
    Πάντως για τα οικονομικά θέματα θα κοίταζα καλύτερα τον 2ο οίκο (ακμή ζωδίου, κυβερνήτης, πού είναι τοποθετημένος ο κυβερνήτης, τι όψεις κάνει, άλλοι πλανήτες μέσα στον οίκο) και κατόπιν θα κοίταζα και τον 8ο οίκο, ο οποίος έχει να κάνει με τα οικονομικά που προέρχονται από τρίτους (πχ. κληρονομιές). Μια Αφροδίτη ευνοημένη στο "ξεκάρφωτο" τι να σου κάνει μόνη της άμα τα άλλα δεν βοηθάνε στον γενέθλιο

Τώρα, σχετικά με το θέμα των ανοχών που λες...όσο πιο ακριβείας είναι η όψη τόσο πιο έντονο είναι και το αποτέλεσμα (λογικό αυτό, το λες και μόνη σου)...Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να "τραβάμε" μια όψη από τα μαλλιά στον γενέθλιο χάρτη... Μπορεί όμως να σχηματίζεται κάποια ευνοϊκή όψη στα προοδευτικά συστήματα και άμα σου βγαίνει κάτι καλό σε κανά-δυο τέτοια συστήματα, άμα βοηθάνε και οι διελεύσεις ίσως να έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις... (εδώ αν τα λέω στραβά ας βοηθήσει κάποιος έμπειρος γιατί στην εκτίμηση τάσεων στα προοδευτικά συστήματα είμαι ακόμα νήπιο)

Φιλικά,
    wind*1

Όνομα:
    Πόπη

Χρόνια Πολλά

Για να μην το περιορίσουμε το χρήμα μόνο στην Αφροδίτη, το ζώδιο του Ταύρου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα υλικά αγαθά και κατά συνέπεια οι πλανήτες και οι όψεις τους.
    Όπως σωστά προανέφερε η wind...τα εισοδήματά μας μπορεί να μας τα φανερώσει ο 2ος οίκος και οι πλανήτες με τις όψεις τους, επίσης το τι θα αποκτήσουμε από τρίτους, όπως κληρονομιές, δωρεές κ.λ.π., ο 8ος οι πλανήτες και οι όψεις τους.
    Τύχη, τζόγος ο 5ος οίκος οι πλανήτες και οι όψεις τους.
    Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Δίας μπορεί να είναι υπεύθυνοι για κέρδη.
    Ο ¶ρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας με αρνητικές όψεις, κυρίως τετραγώνου επισημαίνουν τις οικονομικές δυσκολίες είτε είμαστε υπεύθυνοι, είτε όχι.
    Ο Δίας σε άσχημες όψεις με ¶ρη ή Ουρανό μπορεί να προκαλέσουν υλικές απώλειες.
    Όσο για τις όψεις ισχύουν οι κανόνες που ήδη χρησιμοποιούνται, δηλαδή οι όψεις μεταξύ των "φώτων" έχουν μεγαλύτερη ανοχή απ' ότι οι υπόλοιπες μεταξύ άλλων πλανητών.

Όνομα:
    Πόπη

Quote Originally Posted by Popi Vassalou View Post
    Χρόνια Πολλά

Για να μην το περιορίσουμε το χρήμα μόνο στην Αφροδίτη, το ζώδιο του Ταύρου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα υλικά αγαθά και κατά συνέπεια οι πλανήτες και οι όψεις τους.
    Όπως σωστά προανέφερε η wind...τα εισοδήματά μας μπορεί να μας τα φανερώσει ο 2ος οίκος και οι πλανήτες με τις όψεις τους, επίσης το τι θα αποκτήσουμε από τρίτους, όπως κληρονομιές, δωρεές κ.λ.π., ο 8ος οι πλανήτες και οι όψεις τους.
    Ο ¶ρης, ο Κρόνος, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας με αρνητικές όψεις, κυρίως τετραγώνου επισημαίνουν τις οικονομικές δυσκολίες είτε είμαστε υπεύθυνοι, είτε όχι.
    Ο Δίας σε άσχημες όψεις με ¶ρη ή Ουρανό μπορεί να προκαλέσουν υλικές απώλειες.
    Όσο για τις όψεις ισχύουν οι κανόνες που ήδη χρησιμοποιούνται, δηλαδή οι όψεις μεταξύ των "φώτων" έχουν μεγαλύτερη ανοχή απ' ότι οι υπόλοιπες μεταξύ άλλων πλανητών.
    Αγαπητή Πόπη,
    αν και με τα λίγα τσάτρα πάτρα αστρολογικά που προσπαθώ να κατανοήσω
    μάλλον κατάλαβα ότι τα πράγματα δεν είναι και πολύ ευοίωνα στα οικονομικά μου...
    Έχω τον 2ο οίκο άδειο με ακμή στον Αιγόκερω και ο Κρόνος (ανάδρομος) βρίσκεται στο 10ο στην Παρθένο κάνοντας τετράγωνο με την Αφροδίτη και σύνοδο με το Mc στην Παρθένο.
    Ο 8ος άδειος επίσης με ακμή στον Καρκίνο και τη Σελήνη στο Σκορπιό στον 11ο
    η οποία κάνει αντίθεση με το Ήλιο που βρίσκεται στον 5ο οίκο μου.
    H Αφροδίτη πάλι στον 7ο και στους Διδύμους τετραγωνίζει τον Κρόνο.
    Σα να μην το'χω με τα οικονομικά...:blink:
    Είναι τόσο χάλια όσο φαντάζομαι; :scared:
    Τi Ταύρος είμαι εγώ χωρίς οικονομική κάλυψη;
    Tabula rasa

Και ο Πλούτωνας φέρνει φράγκα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ πολύ wind*1 και Popi Vassalou για τη χρήσιμη βοήθεια.

Θα ήθελα να αναφέρω μερικές από τις όψεις και θέσεις των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη μου:

Ο δεύτερος οίκος έχει ακμή στους Διδύμους, ο κυβερνήτης των οποίων (Ερμής στον Κριό στον 12ο οίκο) κάνει θετικές όψεις με Ήλιο και ¶ρη, άλλά αρνητικές με Ούρανό, Ποσειδώνα και Μεσουράνημα... (αυτό το τελευταίο φαντάζομαι είναι μεγάλο πλήγμα...).
    Μέσα στον οίκο δεν υπάρχουν πλανήτες.

Όσον αφορά τον 8ο, αυτός έχει ακμή στον Τοξότη. Ο Δίας κάνει τετράγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με Ωροσκόπο. Πάλι στον οίκο δεν υπάρχουν πλανήτες.

Η Αφροδίτη, επίσης, έχει αρνητική όψη με Πλούτωνα, αλλά θετικές με Β. και Ν. Δεσμό.

Τέλος, η Σελήνη σχηματίζει θετικές όψεις με: Ουρανό, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Μεσουράνημα.

Πώς θα πρέπει να εκλάβω τα παραπάνω? Θετικά, αρνητικά ή μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια σχετική αρμονία?

χρονια πολλα και απο εμενα...

Εγω εχω με μηδενικη ανοχη συνοδο ουρανου και ηλιου Τοξοτη στον 8 οικο(μου εφερε κληρονομια ενα σπιτι ,απο τον πατερα μου,το οποιο ομως ειχε μπερδεματα με συγγενεις..και εχω χειρωνα στον 2 οικο(δεν το βλεπω για καλο αυτο)Αφροδιτη στον 10 οικο μεν αλλα τετραγωνιζεται απο κρονο(ουτο αθτο το βλεπω για καλο)
    και στενη συνοδο Σεληνη,Δια και Πλουτωνα στον 7 οικο στον ζυγο...Να περιμενω τιποτα η' καθε φτωχος και η μοιρα του?

Όνομα:
    JACK

Καλά οι κανόνες εδώ δεν λένε να μην υποβάλλονται προσωπικές ερωτήσεις?? Φένεται δεν εφαρμόζονται ούτε από τους αστρολόγους.Γι΄αυτό θα πω και εγώ ότι ο 2ος οίκος δεν συνδέεται μόνο με τα εισοδήματα που θα έχει ένα άτομο στη ζωή του αλλά τα υλικά αγαθά που κατέχει γενικότερα και για να έχει αποτέλεσμα πρέπει να υποστηρίζεται από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται
    ο οίκος αυτός(π.χ τον λέοντα).Επίσης σε αυτό το σημείο βοηθούν πολύ οι όψεις της Αφροδίτης κυρίως με τον Πλούτωνα.:suspiciou

Αγαπητε scorpio_,
    μέχρι και την απάντηση της κας Βασσάλου δεν βλέπω να υπάρχει κάποια προσωπική ερώτηση. Γενικά για την αφροδίτη και το πώς φαίνονται τα χρήματα στον χάρτη είναι.
    Όσον αφορά τον 2ο οικο εχει όντως όπως είπες και εσύ να κάνει με τα υλικά αγαθά που μπορεί να έχει ηδη το άτομο, εκτος από τα πλούτη, είναι και τα ακίνητα. Ο πλούτωνας φέρνει και κληρονομιες!:bigsmile:

Καλά οι κανόνες εδώ δεν λένε να μην υποβάλλονται προσωπικές ερωτήσεις?? Φένεται δεν εφαρμόζονται ούτε από τους αστρολόγους
    .

Συγγνώμη αν μου ξέφυγε και δεν ξέρω για κανόνες περί μη υποβολής προσωπικών δεδομένων...:embarrest

Απλά εδώ παρέθεσα κάποια στοιχεία μου ως παράδειγμα για να μάθω αυτές οι συγκεκριμένες όψεις και θέσεις πώς λειτουργούν... Είναι η έφαρμογή στους παραπάνω "κανόνες" που παρατίθενται από τα μέλη. Μαθαίνω ακόμα...

Σταματώ όμως εδώ για να μη βγούμε εκτός θέματος... Αν όντως δεν είναι δυνατόν να δοθεί μια απάντηση, τότε δεκτόν...

Ευχαριστώ και πάλι.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)