s
Γαμος και οι Δέκανοι
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 8 of 8
    Όνομα:
    Νασος

Γαμος και οι Δέκανοι

Γεια σε ολους!!
    Θα ηθελα λιγο βοηθεια για κατι.....
    Εχω ακουσει οτι υπαρχει ενας τροπος χρησιμοποιοντας τους δεκανους να δεις το περιπου το ζωδιο ή το στοιχειο που πρεπει να χει καποιος για να παντρευτεις!!Μου φενεται πως ειναι ο δεκανος οπου πεφτει η ακμη του 3ου οικου που το καθοριζει ή του τεταρτου.....Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ουτε για τον οικο αλλα ουτε και για το αν αυτη η θεωρια ειναι εγκυρη.......Μηπως θα μπορουσε καποιος αν εχει την καλοσυνη να με διαφωτισει.....!?:bigsmile:

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Γαμος και οι Δέκανοι

Καλησπέρα,

Δεν το γνωρίζω αυτό που λες, αλλά γιατί μπερδεύεσαι με τους δεκανούς; Το θέμα του γάμου είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα για να αναλυθεί από ένα απλό ποστ. Γιατί δεν ψάχνεις μέσα στο φόρουμ για αντίστοιχα άρθρα που δείχνουν το γάμο; Αν παρόλα αυτά θέλεις να μελετήσεις τους δεκανούς, υπάρχει πάλι σχετικό άρθρο μέσα στο φόρουμ. Κι αν πάλι θες να δεις πώς περίπου θα είναι η μελλοντική σου σύζυγος, υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που μιλάει για τους παράγωγους οίκους.
    Ταπεινή μου γνώμη όμως, είναι να μην ξεκινάς από τα βαθιά. Η αστρολογία είναι μία πολύ περίπλοκη επιστήμη, και θέλει μεθοδικότητα και υπομονή για να μελετηθεί και να καταλάβεις κάποια πράγματα.
    Ξεκίνα σιγά-σιγά, μελετώντας για αρχή οίκους και πλανήτες του δικού σου χάρτη ή των δικών σου ανθρώπων, για να εξικοιωθείς και μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους... :toung:

Φιλικά
    libraD
    Πάψε να προσδοκάς, και θα έχεις τα πάντα. -Βούδας-

Όνομα:
    Νασος

Ναι βρε Ντινα μου!!αλλα ξερεις πως ειναι αυτα!!Οταν μαθαινεις κατι που σου κεντριζει το ενδοιαφερον θελεις να μαθαινεις ολο και κατι παρα πανω πανω σε αυτο!!!! και αυτο με τους Δεκανους ισως να αντιπροσωπευει τα ζωδια που θα εχουν αρκετα μεγαλη επιδραση επανω μας!!γιατι αν ειναι η θεωρια αυτη σωστη παει να πει οτι και ο δεκανος που πεφτει στον 7 οικο θα μιλαει και για τους φιλους μας!!και ετσι μου εχει κεντρισει παρα πολυ το ενδοιαφερον!!!γκαι δεν μπορω να παω τοσο σιγα για να καταλαβω ακομα και το γιατι συμβαινει αυτο.....!:bigsmile:

Όνομα:
    Ντίνα

Σωστό δεν αντιλέγω αλλά πρέπει να μάθουμε να κοντρολάρουμε λίγο την παρόρμησή μας.Διότι όσον αφορά στην αστρολογία, στο τέλος θα μπερδευτείς και θα απογοητευτείς, και τότε ίσως τα παρατήσεις. Ε κι αυτό είναι κρίμα. Το να παρατήσεις δλδ κάτι, πριν ακόμα δεις την πραγματική του ομορφιά. Όπως και η αστρολογία.
    Τέλως πάντων, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε και μπορείς να κάνεις αυτό που θες, εγώ μια κατευθυντήρια οδό προσπάθησα να δώσω...

Φιλικά,
    libraD

Υ.Γ.: Πάντως ψαξε να βρεις και τα άρθρα που σου προτίνω και "φασούλι, φασούλι, γεμίζει το σακούλι" της γνώσης... :toung:

Quote Originally Posted by MrGalaxy View Post
    Γεια σε ολους!!
    Θα ηθελα λιγο βοηθεια για κατι.....
    Εχω ακουσει οτι υπαρχει ενας τροπος χρησιμοποιοντας τους δεκανους να δεις το περιπου το ζωδιο ή το στοιχειο που πρεπει να χει καποιος για να παντρευτεις!!Μου φενεται πως ειναι ο δεκανος οπου πεφτει η ακμη του 3ου οικου που το καθοριζει ή του τεταρτου.....Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ουτε για τον οικο αλλα ουτε και για το αν αυτη η θεωρια ειναι εγκυρη.......Μηπως θα μπορουσε καποιος αν εχει την καλοσυνη να με διαφωτισει.....!?:bigsmile:
    Γεια σου, Νάσο.

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Στατιστικά δεν επαληθεύεται αυτό που λες με τους δεκανούς. Η Σελήνη στον χάρτη ενός άντρα, ο Ήλιος στον χάρτη μιας γυναίκας καθώς και ο 7ος οίκος δείχνουν πολλά για την ποιότητα και τον χαρακτήρα του/της συζύγου και του γάμου.

Όνομα:
    Νασος

Ευχαριστω Κοραλλια μου!!
    Και πρεπει να χεις δικιο γιατι ουτε στην δικη μου ζωη εφαρμοζεται αυτο και ετσι...!!
    Μου βγαινει και στον 4 αλλα και στον 7 οικο!! δεκανος με κυβερνητη το Δια!! αλλα οσο και αν συμπαθω αυτα τα ζωδια η ζωη μου περιτριγυριζεται απο ζωδια του Ηλιου!!
    Και, Ντινα!!Μην ανησυχεις!!!! πραγματικα εχω φτασει σε ενα επιπεδο στην αστρολογια που δεν προκειται να την αφησω ποτε!! Ειμαι ικανος τωρα πια να ξερω γιατι οι ανθρωποι ειναι ετσι οπως ειναι...!και μου εχει δωσει μια καινουρια αποψη για το κοσμο!!!!!!

Όνομα:
    Ντίνα

Μπράβο λοιπόν!!! :bigsmile: Χαίρομαι πραγματικά!!! :bigsmile:

Καποτε ειχα γνωρισει την λουτα ηταν η αστρολογος που προβλεψε τον θανατο του γιου του Ωναση.Αυτη εκανε προβλεψεις με τους δεκανους ,μαλιστα μου προτεινε να μου μαθει την μεθοδο αλλα δεν ετυχε ,σας πληροφορω οτι εκανε φοβερες προβλεψεις.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)