- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
Thread: Κρόνος σε γενέθλιο χάρτη
-
24-03-2010, 12:16 AM #1
Κρόνος σε γενέθλιο χάρτη
Καλησπέρα!Θα ήθελα να μάθω περισσότερα για το πως ερμηνεύται σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η αντίθεση κρόνου με το Β. Δεσμό.Έχω τη συγκεκριμένη όψη στο χάρτη μου και έχω διαβάσει οτι πρόκειται για ιδιαίτερα δύσκολη όψη.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει περισσότερα;
-
24-03-2010, 03:54 AM #2
Re: Κρόνος σε γενέθλιο χάρτη
anastazia, το ίδιο ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ..:bigsmile:
Αν δε κάνω λάθος, ο Κρόνος θεωρείται καρμικός πλανήτης. Η σύνοδός του με το Νότιο Δεσμό ίσως δυσκολεύει την εκπλήρωση του Βόρειου και μας τραβά προς το γνώριμο και οικείο.
Είναι πολύ απλοϊκό αυτό που λέω εγώ βέβαια και θα με ενδιέφερε να μάθω από κάποιον που γνωρίζει.
-
24-03-2010, 03:58 AM #3
Aυτή την όψη είναι καλύτερα να την περιγράφεις σαν Κρόνος σύνοδος με Νότιο Δεσμό (οι Δεσμοί είναι αντιδιαμετρικά σημεία).
Εάν πιστεύεις στην αθανασία της ψυχής και τις καθ' οιονδήποτε τρόπο μετεμψυχώσεις αυτή η σύνοδος θεωρείται καρμική. Φέρνει σοβαρότητα και ευθύνες από το παρελθόν σου και σε καλεί να τα λύσεις στην παρούσα ζωή. Συνήθως δρομολογείται μέσα από παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας, με πιθανή εμπλοκή μίας «φιγούρας» κύρους -ίσως έναν απολυταρχικό πατέρα- με αποτέλεσμα να σε κάνει να νοιώθεις ανεπαρκής και αδύναμη χωρίς πραγματικά να είσαι (ο Κρόνος χαρίζει μεγάλη δύναμη και αντοχή αλλά στεγνής φύσης, βραχώδους γήινης χωμάτινης). Η λύση βρίσκεται στην ανάπτυξη της αυτοεκτίμησης και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου για τις μεγάλες αξίες που έχεις.
Ένας άνθρωπος δεν γίνεται να είναι τέλειος στα πάντα, τότε θα λεγόταν Θεός. Ούτε τέλειος σε ότι ορίζουν και επιθυμούν οι άλλοι, τότε θα λεγόταν μηχανή..
. Mind over matter.
.
.
> >
-
24-03-2010, 09:18 PM #4
Καλησπέρα, θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω κάτι . Πώς ερμηνεύεται όταν ο Κρόνος (και ο ήλιος) κάνει σύνοδο (ανοιχτή) με τον Βόρειο Δεσμό και ο ωροσκόπος κάνει στενή σύνοδο με το Νότιο Δεσμό ?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.