s
Η Τίνα απαντά, πλούτωνας, σχηατίζει, τετράγωνο, πρόσφατα, γενέθλιος, μπορεί, είναι, πράγματαcry, σοβαρά, πόσο, ανακάλυψα, δωδέκατο, οίκο, διελαύνοντα, βοηθήσετε, μένα, καταρχάς, καλησπέρα, δωδέκατος, οίκος, συγχαρώ, δουλειά, ήθελα, καλή, πολύ, λίγο" /> πλούτωνας και δωδέκατος οίκος
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

πλούτωνας και δωδέκατος οίκος

καλησπέρα κι απο μένα. καταρχάς να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά. θα ήθελα να με βοηθήσετε λίγο. ανακάλυψα πρόσφατα οτι ο γενέθλιος μου πλούτωνας σχηατίζει τετράγωνο με το διελαύνοντα στο δωδέκατο οίκο μου. πόσο σοβαρά μπορεί να είναι τα πράγματα;

Όνομα:
    Τίνα

Re: πλούτωνας και δωδέκατος οίκος

Αγαπητή Heal,

είναι μια διέλευση κατά την οποία θα πρέπει να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα στην ζωή σου. Είναι δύσκολη διέλεση γιατί οι αλλαγές που φέρνει συνήθως, δεν γίνονται με τον ευκολότερο τρόπο, έτσι, πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν "φθαρεί" θα πρέπει να τα αφήσεις να φύγουν από την ζωή σου και εσύ να μπεις σε μια νέα φάση ζωής πιο δυνατή, πιο σοφή και πάνω από όλα πιο συνειδητοποιημένη. Οι διελεύσεις του Πλούτωνα πάντα μας ανεγεννούν εν τέλει, αρκεί να μπορούμε να βάλουμε το μαχαίρι βαθιά μέσα στο κόκκαλο. Επίσης, λόγω 12ου θα πρέπει να προσέχεις για κρυφούς εχθρούς και για κάθε είδους εξαπάτηση αν και νομίζω πως εύκολα διαισθάνεσθαι τις κακοτοπιές, με αποτέλεσμα να μπορείς να τις αποφεύγεις.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)