- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
Thread: Αστρολογικό κουίζ
-
23-02-2010, 01:24 PM #1
Αστρολογικό κουίζ
Από τα προηγούμενα κουίζ διαπίστωσα ότι είστε ξεφτέρια! Επομένως δεν θα δυσκολευτείτε ούτε και σ' αυτό.
1. Αν χάσουμε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μας ποιο πλανήτη θα αναζητήσουμε;
2. Αν βάλουμε στο σπίτι μας συσκευή κλιματισμού ποιος πλανήτης ενεργοποιείται;
3. Ποιοι πλανήτες σχετίζονται με τα προβλήματα όρασης;
-
23-02-2010, 07:16 PM #2
Re: Αστρολογικό κουίζ
Καλήσπέρα, θα κάνω μια προσπάθεια 1) Ερμής 2) ουρανός =τεχνολογία 3) Σελήνη στον Λέων, ερμής στον Λέων ,επίσης Αρης κυβερνήτης Κριου που εξουσιάζει το κεφάλι.
-
23-02-2010, 07:52 PM #3
Καλησπέρα,
Να κάνω και εγώ μια προσπάθεια :bigsmile:
1. Τον Ερμή, που πάλι θα κινείται ανάδρομα.
2. Ενεργοποίηση Ερμή ή Ουρανού.
3. ο ¶ρης σχηματίζοντας αρνητικές όψεις (ίσως με τον Ωροσκόπο; :blink
super_lela
Υ.Γ. ¶σχετο: παίζουν ρόλο και οι Οίκοι του γενέθλιου, που σχηματίζονται οι όψεις; (μάλλον ρητορική η ερώτηση)
-
23-02-2010, 08:02 PM #4
καλησπερα σε ολους!!!!!!!!!!!!τι μου θυμησες.παθων στην ερωτηση 1.Ερμης αναδρομος.Σην 2 ουρανος -αρης και στην 3 αρης στον κριο.
''Αν το δείτε στο μυαλό σας θα το κρατήσετε στο χέρι σας''...........
-
23-02-2010, 10:17 PM #5
Δεν το είπα εγώ ότι είστε ξεφτέρια; Είστε σε καλό δρόμο. Δεν αναζητούμε όψεις ούτε οίκους, βασικά αναζητούμε σημειοδότες πλανήτες.
-
24-02-2010, 12:08 PM #6
Το πρώτο (και πιο εύκολο) το βρήκατε όλοι. Ο Ερμής είναι ο σημειοδότης των κλειδιών κι αν είναι ανάδρομος... ακόμα χειρότερα. Τα άλλα δύο χρειάζονται λίγη σκέψη ακόμα.
Γιατί επικεντρωθήκατε στον Λέοντα και τον Κριό για την όραση;
-
24-02-2010, 01:05 PM #7
Απο οτι εχω διαβασει ο Ηλιος και η Σελήνη σε δυσαρμονική οψη με Αρη και Κρονο μπορει να δωσουν προβληματα ορασης
Ηλιος-Αρης για δεξι ματι
Σελήνη - Κρόνος για αριστερο
-
24-02-2010, 02:14 PM #8
Καλησπέρα,
στην όραση έκλεψα λίγο.. :embarrest
Ο ¶ρης έχει να κάνει με το κεφάλι γενικά. Κοίταξα τον χάρτη μου (ως παθούσα) και είδα τετράγωνο με Ωροσκόπο. Κοίταξα τον χάρτη και ενός φίλου μου (ομοίως παθών) και είδα αντίθεση με Ωροσκόπο. Οπότε και έβγαλα ένα συμπέρασμα, έτσι για να βρίσκεται... :blink:
super_lela
-
24-02-2010, 02:16 PM #9
1. ερμής
2. κρονος
3. τα φώτα, ήλιος-σελήνη
να παίζω τζόκερ, ή....???Αυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
25-02-2010, 01:19 AM #10
:embarrestκαλησπερα νομιζω πως τα προβληματα με τα ματια ειναι ο προσβαλλομενος,κρονος που δειχνει μακροπροθεσμη αρρωστβαλλομενος ηλιος σε θεμα αντρων και γυναικων η σεληνη,,Καποιος συγραφεας ερευνητης αστρολογος ο Γραβιγγερ,κανει παραλληλισμο,οτι οταν ειναι προσβαλλομενος ο ηλιος ειναι αρειστερο ματι αντρων και δεξιο γυναικων,και οταν ειναι γυναικειο ματι ειναι η προσβαλλομενη σεληνη...Και εγω νομιζω οτι ενεργοποιηση τεχνολογιας ειναι ο Ουρανος με Αρη..ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.