s
Κερδίστε τον αστρολόγο:, κάθε, κουίζ, πιστεύετε, ανσανσέρ, αντιδράσει, ζώδιό, ανάλογα, άτομο, μέσα, κλείνονται, ζώδια, μάθουμε, περισσότερα, παίζοντας, θέλετε, αστρολογικό, ζώδιο, άτομα, δώδεκα" /> [Βεδική] Αστρολογικό κουίζ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 44

Αστρολογικό κουίζ

Θέλετε να μάθουμε περισσότερα για τα 12 ζώδια παίζοντας ένα κουίζ;

Δώδεκα άτομα, ένα από κάθε ζώδιο, κλείνονται μέσα σ' ένα ανσανσέρ. Πώς πιστεύετε ότι θα αντιδράσει το κάθε άτομο ανάλογα με το ζώδιό του;

Re: Αστρολογικό κουίζ

χαχαχα
    Ωραία ιδέα Κοραλλία μου...!
    Λοιπόν...ας ξεκινήσει ο καθένας μας μιλώντας πρώτα για το ζώδιο στο οποίο ανήκει...

χμμ Τοξότης...Ο τοξότης λοιπόν επειδή πήγαινε σε μία φιλική μάζωξη για να τα πιεί με την παρέα του, όλως τυχαίως λοιπόν έχει και αλκοόλ μαζί του! (ποτέ δεν πάει με άδεια χέρια σε μία μάζωξη!) Οπότε ο τρόπος που αντιδράει είναι κάπως έτσι...
    "λοιπόν, παιδιά από ότι φαίνεται θα μείνουμε ώρα εδώ...οπότε θέλετε να σας κεράσω κάτι...? Ας το φιλοσοφήσουμε λοιπόν...χμμμ για ποιό λόγο κλειστήκαμε στο ασανσέρ? Λέτε να έγινε καμία βλάβη και στο ασανσέρ της διπλανής πολυκατοικίας...? Πόσο πιθανό ήταν να συμβεί αυτό λέτε? σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...? πως άραγε εφευρέθηκαν τα ασανσέρ...?" κτλ κτλ κτλ...
    Κάπως έτσι φαντάζομαι να αντιδράει...
    :bigsmile:

Quote Originally Posted by whisperer View Post
    χαχαχα
    Ωραία ιδέα Κοραλλία μου...!
    Λοιπόν...ας ξεκινήσει ο καθένας μας μιλώντας πρώτα για το ζώδιο στο οποίο ανήκει...

χμμ Τοξότης...Ο τοξότης λοιπόν επειδή πήγαινε σε μία φιλική μάζωξη για να τα πιεί με την παρέα του, όλως τυχαίως λοιπόν έχει και αλκοόλ μαζί του! (ποτέ δεν πάει με άδεια χέρια σε μία μάζωξη!) Οπότε ο τρόπος που αντιδράει είναι κάπως έτσι...
    "λοιπόν, παιδιά από ότι φαίνεται θα μείνουμε ώρα εδώ...οπότε θέλετε να σας κεράσω κάτι...? Ας το φιλοσοφήσουμε λοιπόν...χμμμ για ποιό λόγο κλειστήκαμε στο ασανσέρ? Λέτε να έγινε καμία βλάβη και στο ασανσέρ της διπλανής πολυκατοικίας...? Πόσο πιθανό ήταν να συμβεί αυτό λέτε? σας έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο...? πως άραγε εφευρέθηκαν τα ασανσέρ...?" κτλ κτλ κτλ...
    Κάπως έτσι φαντάζομαι να αντιδράει...
    :bigsmile:
    Πολύ ωραίο, whisperer!!

Ο Τοξότης λοιπόν έχει μαζί του αλκοόλ και τους κερνά όλους. Ο Τοξότης είναι γενναιόδωρος, έχει κάτι λαρτζ. Επίσης, δεν χάνει την καλή του διάθεση μπροστά σ' αυτή την αναποδιά αλλά το βλέπει σαν μια ευκαιρία για κοινωνικότητα και διασκέδαση. Τέλειο, από φαντασία σκίζεις!

Όμως δεν νομίζω να ασχοληθεί με τις στατιστικές πιθανότητες του να συμβεί αυτό ούτε για το πώς εφευρέθηκαν τα ασανσέρ. Αυτά είναι πολύ μπανάλ θέματα για ένα Τοξότη!

Ευχαριστούμε για την ωραία ιδέα σου!

Όνομα:
    Ελένη

Αναλογως την παρεα μπορει να προτεινει και σεξ....αχαχαχα!!! Τι καλυτερο μεσα στο ασανσερ??:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Να πω τι θα κανει η παρθενος??
    Ουφ δεν το πιστευω!!! Δεν το πιστευω γιατι να μου συμβαινει αυτο....Βοηθεια βοηθεια!!! Θα αργησουμε!!Τι θα κανουμε!!! Δεν το πιστευω!!!
    Παιρνει τηλεφωνο τη μαμα, την αδελφη τις φιλες ολες και ουφ ουφ ουφ δεν το πιδτευω δεν το πιστευω!!! Που να παρει η οργη!!!
    Σιχαινεται εν τω μεταξυ να μεινει σε εναν κοινοχρηστο χωρο με τοσα μικροβια τοση ωρα αλλα εχει παντα στην τσαντα μαντηλακια απολυμανσης. Τα βγαζει καθαριζει απολυμαινει και χαλαρωνει πινοντας το ουισκακι του τοξοτη.....για το σεξ το συζητανε...

ωραια λοιπον συνεχιζουμε,
    ο καρκινος.....αφου πρωτα καταραστη τη τυχη του που δεν μπορει πουθενα να βρει την ησιχια του και να μεινει λιγο μονος ,θα αρχισει να κοιταει εναν εναν τους αλλους 11 μπας και βρει τιποτα ενδιαφερον να περασει η ωρα του μεχρι να τους βγαλουν.
    αν βρει καλος , διαφορετικα θα κριτικαρη απο μεσα του τους παντες για τις ιδεες τους που θα ακουει και μετα θα προσπαθισει να παει στη πισω γωνια του ασανσερ οσο ποιο αποτραβιγμενος μπορει και θα αρχισει να πλαθει η να σκεφτετε παλιες ιστοριες του για να γεμισει τον χρονο........

Όνομα:
    Δεσποινα

Χριστε μου!!
    Φοβαμαι!
    Τι κανουμε τωρα;;;:nuts:
    και ειμαστε και 12;;;πω!πω! τις ανασες μας θα μετραμε μου φαινεται..
    διεξοδος,κατι τις ρε παιδι μου.[ολα απο μεσα μου τα σκεφτομαι]
    καμια ιδεα απο τον δυδυμο;
    σταματα βρε υστερικη ιχθει τι τσιριζεις:toung:
    και εγω φοβαμαι αλλα δεν ουρλιαζω..
    μ... τουτος εδω ωραιος αντρας ,χαθηκε να κλεινομουν μονη μου μαζι του τουλαχιστον:embarrest:bigsmile:
    ολοκληρος λοχος ειναι εδω..:nuts
    για να του παρατηρησω ολους καλη ευκαιρια ειναι
    τα ξαφνικα ειναι και τα πιο καλα
    Α... μια εμπειρια και αυτη να την .θυμαμαι..[εαν βγω ζωντανη απο τον φοβο μου ε; αλλα μοκο κανω..
    δεν το δειχνω]

ΚΟΥΚΙ
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Πολύ καλά πάμε, φίλοι μου!

Η Παρθένος θα δυσανασχετήσει γιατί θα βγει από το πρόγραμμά της. Θα δυσανασχετήσει και για τα μικρόβια και... σε πρώτη ζήτηση τα μαντηλάκια απολύμανσης!

Η Παρθένος επίσης μπορεί να βγάλει και μια ατζέντα γεμάτη τηλέφωνα τεχνικών κάθε είδους κι αν δεν έχει τεχνικό για ασανσέρ θα του ζητήσει και το τηλέφωνο πριν φύγει. Έτσι, για να είναι έτοιμη την επόμενη φορά που θα της συμβεί!

Ο Καρκίνος θα κρίνει σιωπηλά, θα απομονωθεί σε μια γωνιά και μπορεί να καταφύγει στις δικές του σκέψεις. Υπάρχει όμως περίπτωση να πάθει κρίση υστερίας και να κλαίει, ιδιαίτερα αν είναι γυναίκα Καρκίνος. Πολύ ωραία!

Δεσποινάκι, σε φόρμα σε βρίσκω!!

Ο Κριός θα αρχίσει να κουτουλάει και να κλοτσάει την πόρτα, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορέσει να την ανοίξει.

Ο Ταύρος θα αργήσει να καταλάβει ότι έχει κλειστεί, θα σκεφτεί ότι θα χάσει το φαγητό του, αλλά θα το πάρει γρήγορα απόφαση και θα περιμένει να απεγκλωβιστούν.

Ο Δίδυμος θα ...υστεριάσει και θα αρχίσει να τσιρίζει. Δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ανοίξει η πόρτα. Το επιτόπιο τροχάδην θα είναι για αυτόν μια διέξοδος.

Ο Καρκίνος θα αγχωθεί και θα τον πιάσει το στομάχι του. Ενδεχομένως να βάλει και τα κλάματα, αν βέβαια σταματήσει να γκρινιάζει για την κατάσταση.

Ο Λέων θα αναλάβει αρχηγικό ρόλο και θα μοιράσει αρμοδιότητες του στιλ: "εσύ, πάτα το κουμπί συναγερμού", "εσύ, φώναζε μέχρι να μας ακούσουν", "εσύ, κάνε μου χώρο", "εσύ η ομορφούλα, έλα δίπλα μου" και τέτοια.

Η Παρθένος θα αρχίσει να μελετάει το πώς είναι διαρθρωμένος ο μηχανισμός λειτουργίας της πόρτας και θα προσπαθήσει να την ανοίξει με κάποιο τρόπο.

Ο Ζυγός αρχικά θα βάλει τα κλάματα γιατί έχει ήδη αργήσει στο ραντεβού με την γκόμενα, αλλά στη συνέχεια θα ηρεμήσει καθώς θα γνωρίσει πολλούς ανθρώπους και θα ερωτευθεί μερικούς από αυτούς. (σε αντίθεση με το Ψάρι που θα τους ερωτευθεί όλους).

Ο Σκορπιός θα αξιοποιήσει το χρόνο παραμονής στο ασανσέρ για να σχεδιάσει τον τρόπο με τον οποίο θα εκδικηθεί τον συντηρητή που δεν έκανε καλά τη δουλειά του και το αν μπορεί να διεκδικήσει χρήματα από τον ιδιοκτήτη του κτηρίου για απολεσθέντα κέρδη.

Ο Τοξότης θα το φιλοσοφήσει και θα αρχίσει να λέει χαζομάρες που μάλλον θα εκνευρίσουν τους υπόλοιπους, καθώς δεν είναι όλες οι ώρες για όλα. Επιπλέον, θα σκεφτεί ότι έχει μια καλή δικαιολογία για να μην ολοκληρώσει κάποια δουλειά που είχε αναλάβει.

Ο Αιγόκερως θα παραμείνει σοβαρός, θα ψέξει την κακή συντήρηση του ασανσέρ και θα ζαλίσει τους άλλους με ατάκες του στιλ "μας λείπει η οργάνωση και η υπευθυνότητα ως κοινωνία", "παλιά δεν γινόντουσαν αυτά", "εμένα ποιος θα μου πληρώσει τον χαμένο χρόνο" και τέτοια.

Ο Υδροχόος θα προσπαθήσει να οργανώσει μια επιτροπή διαμαρτυρίας ενάντια στην κλίκα των συντηρητών και των διαχειριστών που τους καλύπτουν, μια επιτροπή ατόμων που βίωσαν τον εγκλεισμό και μια επιτροπή γενικώς, για να υπάρχει. Θα γράψει συνθήματα στο κουβούκλιο του ασανσέρ και μετά θα αράξει.

Ο Ιχθείς θα βάλει και αυτός τα κλάματα, αλλά όσο και αν σας φαίνεται παράξενο θα ηρεμήσει, καθώς θα έχει άλλους 22 ώμους να γείρει και να πει τον πόνο του. Θα προσευχηθεί και θα θεωρήσει το άνοιγμα της πόρτας θαύμα που δεν θα γινόταν αν δεν υπήρχε η επίκληση των Αζαριήλ και Αναήλ......
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Δεσποινα

Eγω παντως ο ωμος του ιχθει δεν θα γινω
    μακρια απο μενα ρεεεεε..
    αιντε σε κανενα αλλο ωμο να γυρεις λεμε..
    εχουμε τον πονο μας εχουμε και εσενα..:nuts::bigsmile:
    Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
    Δ.Κ

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    Eγω παντως ο ωμος του ιχθει δεν θα γινω
    μακρια απο μενα ρεεεεε..
    αιντε σε κανενα αλλο ωμο να γυρεις λεμε..
    εχουμε τον πονο μας εχουμε και εσενα..:nuts::bigsmile:
    Γι'αυτό και εμείς δεν γέρνουμε εύκολα σε ώμο τοξότη..:toung:

(επιστρέφω σε λίγο..)
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)