s
Δίδυμα παιδιά
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
    Όνομα:
    Σέββη

Δίδυμα παιδιά

Καλημέρα παιδιά.Έχω μια απορία η οποία δεν μου έχει απαντηθεί ακόμα και είναι η εξής:Τα δίδυμα παιδιά έχουν τον ίδιο αστρολογικό χάρτη;Δηλαδή εγώ με την αδερφή μου είμαστε δύο ίδιοι άνθρωποι;Θα ήθελα πραγματικά να μάθω.

Re: Δίδυμα παιδιά

Quote Originally Posted by seviblack View Post
    Καλημέρα παιδιά.Έχω μια απορία η οποία δεν μου έχει απαντηθεί ακόμα και είναι η εξής:Τα δίδυμα παιδιά έχουν τον ίδιο αστρολογικό χάρτη;Δηλαδή εγώ με την αδερφή μου είμαστε δύο ίδιοι άνθρωποι;Θα ήθελα πραγματικά να μάθω.
    Μην ξεχνάμε ότι και η απειροελάχιστη αλλαγη στις μοίρες ανάμεσα σε δύο χάρτες είναι αρκετά βασική διαφορά στην πορεία της εξέλιξης των προσωπικοτητων.
    Ακόμα και αν είστε δίδυμες, κάποια βγήκε πρώτη και κάποια δεύτερη. Αρα υπάρχει μια διαφορετική ώρα γέννησης εστω και για ένα λεπτό, που με τη σειρά της επηρεαζει τις θέσεις και τις όψεις των πλανητών σε κάθε χάρτη. :embarrest

Όνομα:
    Γιάννης

Για το ίδιο θέμα υπάρχουν πολλά ακόμη σχόλια και μια αναζήτηση στο site θα βοηθούσε καταλυτικά. Προσωπικά παραπέμπω στο "Ωροσκόπια διδύμων", όπου και έχω εκθέσει τις απόψεις μου :bigsmile:
    Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας

Quote Originally Posted by seviblack View Post
    Quote Originally Posted by Γιάννης Ριζόπουλος View Post
    Για το ίδιο θέμα υπάρχουν πολλά ακόμη σχόλια και μια αναζήτηση στο site θα βοηθούσε καταλυτικά. Προσωπικά παραπέμπω στο "Ωροσκόπια διδύμων", όπου και έχω εκθέσει τις απόψεις μου :bigsmile:
    http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%EC%F9%ED.html :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)