s
Πληροφορίες για άγνωστα στοιχεία Αστρολογίας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Πληροφορίες για άγνωστα στοιχεία Αστρολογίας

Αγαπητό Horoscope.gr

Εκτιμώ πάρα πολύ το σάιτ σας και τις πληροφορίες που δίνετε σ'αυτό. Είναι άκρως κατατοπιστικό και ενδιαφέρον. Πρόσφατα, βγάζοντας τη προσωπική μου ανάλυση σε ένα ξένο σάιτ στο Internet, (παραθέτω το σχετικό link:http://astro-software.com/cgi-bin/as...Greece&lang=en) έπεσα πάνω σε άγνωστα για μένα Αστρολογικά στοιχεία όπως Juno, Pallas, Vesta κλπ. Επειδή με ενδιαφέρουν πάρα πολύ όσα ακούω για πρώτη φορά πάνω στα αστρολογικά θέματα, θα μπορούσατε σας παρακαλώ να ανοίξετε κάποια thread με επεξηγήσεις για το τι σημαίνει το καθένα? Βέβαια για το Χείρωνα και το Νότιο δεσμό έχετε ήδη μιλήσει, αλλά για τα άλλα νομίζω πως όχι. Αν παρόλα αυτά μου έχει ξεφύγει κάτι, παρακαλώ να με παραπέμψετε σχετικά.

Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Φυλλένια

Re: Πληροφορίες για άγνωστα στοιχεία Αστρολογίας

Στo forum Αστρολογία>Πλανήτες και πλανητοειδείς, υυπάρχει ήδη θέμα για την Juno - Ηρα. Στην μηχανή αναζήτησης ίσως υπάρχουν και άλλα αποτελέσματα σε ό,τι σε ενδιαφέρει.

Φιλικά

Φυλλένια
    Bιτγκεστάϊν: "Ενα τίποτα είναι το ίδιο με ένα κάτι για το οποίο τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί"

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)