s
Ερώτηση για πλανήτες στους οίκους
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Άννα

Ερώτηση για πλανήτες στους οίκους

Καλησπέρα! Κατα αρχήν επειδή έχω διαβάσει διάφορα το τελευταίο διάστημα και έχω μπερδευτεί,είναι η δεν είναι ο Τοξότης διπλό ζώδιο? Κάποιοι απαντούν ναι και άλλοι οχι. Επίσης για όποιον έχει την καλοσύνη και τον χρόνο θα ήθελα μια ερμηνεία εις οτι αφορά τον 5ο οίκο μου του οποίου η ακμή είναι στον Ζυγο με Δια στον Σκορπιο ,Αφροδίτη στον Σκορπιο και Ουρανό στον Ζυγο , και τον 7ο οίκο του οποίου ακμή έχω στον Τοξότη επίσης σύνοδο Αφροδίτη Δια και Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Αρη τον οποίο έχω στον 4ο οίκο,και Δια σε εξάγωνο με Αρη ο οποίος 4ος οίκος έχει ακμή στον Λέοντα.....Σας μπέρδεψα? Πάντως δεν μπορείτε να πείτε μελέτησα αρκετα... Ολα αυτά τα ρωτώ γιατί είχα αρκετά προβλήματα και αναθεωρησεις στη Ζωη μου το τελευταίο διάστημα και απλά διαισθάνομαι πως παρ΄ ολη την ψυχική ταλαιπωρια τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αν λάβω υπ'οψιν τις ερμηνείες που δίνω εγώ με βάση αυτα που διαβάζω για οίκους και πλανήτες μαλλον τα γεγονότα θα είναι συνταρακτικά! Εχω γεννηθει 13-9-1970 στην Αθηνα και ωρα23.00 Μήπως θα μπορούσα να έχω μια γνώμη?

Re: Ερώτηση για πλανήτες στους οίκους

η αποψη μου ειναι οτι ειναι διπλο ζωδιο σαν φυση και οχι σαν νουμερο ,οπως οι διδυμοι και οι ιχθεις. βεβαια ο κενταυρος συμβολο του τοξοτη ειναι μισος ανθρωπος και μισος α-λογο , αλλα κραταει και ενα τοξο ,που εκει ισως υπαρχει η απαντηση στα υπολοιπα . αυτα βεβαια ειναι η ταπεινη μου αποψη, μην τα παρεις και πολυ σοβαρα γιατι δεν ειμαι και κανενας γνωστης της αστρολογιας:dizzy:

Re: Ερώτηση για πλανήτες στους οίκους

Quote Originally Posted by παλίρροια View Post
    Καλησπέρα! Κατα αρχήν επειδή έχω διαβάσει διάφορα το τελευταίο διάστημα και έχω μπερδευτεί,είναι η δεν είναι ο Τοξότης διπλό ζώδιο? Κάποιοι απαντούν ναι και άλλοι οχι. Επίσης για όποιον έχει την καλοσύνη και τον χρόνο θα ήθελα μια ερμηνεία εις οτι αφορά τον 5ο οίκο μου του οποίου η ακμή είναι στον Ζυγο με Δια στον Σκορπιο ,Αφροδίτη στον Σκορπιο και Ουρανό στον Ζυγο , και τον 7ο οίκο του οποίου ακμή έχω στον Τοξότη επίσης σύνοδο Αφροδίτη Δια και Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Αρη τον οποίο έχω στον 4ο οίκο,και Δια σε εξάγωνο με Αρη ο οποίος 4ος οίκος έχει ακμή στον Λέοντα.....Σας μπέρδεψα? Πάντως δεν μπορείτε να πείτε μελέτησα αρκετα... Ολα αυτά τα ρωτώ γιατί είχα αρκετά προβλήματα και αναθεωρησεις στη Ζωη μου το τελευταίο διάστημα και απλά διαισθάνομαι πως παρ΄ ολη την ψυχική ταλαιπωρια τίποτα δεν έχει τελειώσει. Αν λάβω υπ'οψιν τις ερμηνείες που δίνω εγώ με βάση αυτα που διαβάζω για οίκους και πλανήτες μαλλον τα γεγονότα θα είναι συνταρακτικά! Εχω γεννηθει 13-9-1970 στην Αθηνα και ωρα23.00 Μήπως θα μπορούσα να έχω μια γνώμη?
    Για την πρώτη ερώτηση δες σε αυτόν το σύνδεσμο http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...F%F2-3%EF.html :bigsmile:
    Για το ...υπόλοιπο, είναι λογικό όταν υπάρχουν μαζεμένοι πλανήτες σε μια μεριά του χάρτη να υπάρχουν περίοδοι κατά τις οποίες το άτομο δεν έχει ουσιαστική δραστηριότητα και άλλες που του συμβαίνουν ...όλα, καλά και κακά.
    Στην προκειμένη, με ¶ρη στον 1ο και Ερμή, Ήλιο, Πλούτωνα στον 3ο δεκανό της Παρθένου και στον 4ο, είναι φυσικό να έχεις προβεί σε αναθεωρήσεις, αν και εγώ τις "κόβω" για το καλό σου, όσο και να ζορίστηκες. Και σίγουρα μέσα στην επόμενη τριετία θα έχεις μπόλικα πράγματα να κάνεις, με τους Δία - Ποσειδώνα να ...γαργαλάνε το τ-τετράγωνο σου με κορυφή τη Σελήνη και τον Κρόνο να μπαίνει και αυτός φορτσάτος αλλά με ...καλές προθέσεις.
    Καλή συνέχεια στη μελέτη :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)