s
Εξήγηση μεσοδιαστημάτων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Εξήγηση μεσοδιαστημάτων

Καλημέρα,

Που μπορούμε να βρούμε την εξήγηση/σημασία των μεσοδιαστημάτων που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα?
    πχ. Αυτά με λίλιθ και χειρωνα δεν ειναι εύκολο να βρω κάποια ερμηνεία...

Re: Εξήγηση μεσοδιαστημάτων

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλημέρα,

Που μπορούμε να βρούμε την εξήγηση/σημασία των μεσοδιαστημάτων που υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα?
    πχ. Αυτά με λίλιθ και χειρωνα δεν ειναι εύκολο να βρω κάποια ερμηνεία...
    Στο γενέθλιο που είναι "free" δεν υπάρχουν μεσοδιαστήματα και ούτε πρόκειται να υπάρξουν.
    Οι συνδρομητές όμως έχουν την ερμηνεία των μεσοδιαστημάτων και στις διελεύσεις και στο ηλιακό τόξο.
    Αλλά και πάλι, τι θες να βρεις από τα μεσοδιαστήματα της ...Λίλιθ και του Χείρωνα Δεν νομίζω να έχει ασχοληθεί κανένας σοβαρά με αυτά :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Συγνώμη κιόλας, αφού είναι για να μην ασχολούμαστε.. γιατι παρέχεται αυτη η πληροφορία στο site????
    (εγω τα βλέπω τα "natal midpoints", όχι στο γενέθλιο αλλά κάπου στο προοδευτικό, χωρίς ερμηνεία. Συνδρομήτρια δεν είμαι..)

Να το θέσω αλλιώς. Την εξήγηση αυτών που θεωρούνται..σοβαρών, που μπορώ να τις βρω?
    ευχαριστώ
    water

Quote Originally Posted by water View Post
    Συγνώμη κιόλας, αφού είναι για να μην ασχολούμαστε.. γιατι παρέχεται αυτη η πληροφορία στο site????
    (εγω τα βλέπω τα "natal midpoints", όχι στο γενέθλιο αλλά κάπου στο προοδευτικό, χωρίς ερμηνεία. Συνδρομήτρια δεν είμαι..)

Να το θέσω αλλιώς. Την εξήγηση αυτών που θεωρούνται..σοβαρών, που μπορώ να τις βρω?
    ευχαριστώ
    water
    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός: της Λίλιθ και του Χείρωνα τα μεσοδιαστήματα δεν ξέρω να απασχολούν κάποιους σοβαρά, όχι γενικά τα μεσοδιαστήματα... :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)