s
κρονος στο γενεθλιο και πως επηρεαζει μεσα στην συναστρια
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

κρονος στο γενεθλιο και πως επηρεαζει μεσα στην συναστρια

Καλησπερα! θα 'θελα λιγο να ρωτησω για το κρονο σε συναστρια.εχω διαβασει πλεον αρκετα αρθρα και ξερω πως λειτουργει ωστοσο ρωταω περισσοτερο απο εσωτερικο φοβο.Για να καταλαβαιτε τι εννοω στον γενεθλιο εχω μια ωραιοτατη οψη ηλιου σε συνοδο με τον κρονο μου.Αυτο με εχει κανει να ειμαι πολυ περιορισμενη με τον ιδιο μου τον εαυτο απο μικρη ηλικια κατι για το οποιο εχει επηρεαστει επισης μεσα απο το ιδιο μου το σπιτι.ο κρονος βρισκεται στον τεταρτο οικο μου (ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο λεωντα) και ειχα μεγαλη επιρροη απο την μητερα μου η οποια οταν ημουν μικρη παντα μου συμπεριφερονταν σαν να ημουν μεγαλυτερη απο την ηλικια μου.Καπως με περιοριζε στο να εκφραζομαι σαν παιδι η να κανω καποιες τρελλες.δεν ηταν αυστηρη ςστοσο ηθελε να ειμαι παντα πολυ προσεχτικη σε οτι και αν εκανα.τελοσπαντων ολοι μου λενε οτι βγαζω προς τα εξω ενα χαρακτηρα πολυ σοβαρο και περιοριστικο και εμποδιζω ετσι τους αλλους ςστε να με πλησιασουν και να με γνωρισουν.με τους φιλους μου ειμαι πολυ ανοιχτη ως και υπερβολικη ( σεληνη στον κριο σε τετραγωνο με τον δια στον αιγοκερω και ενας ερμης στον σκορπιο που συνεχεια κανει καυστικα σχολια και δεν αφηνω τιποτα να περασει ασχολιαστο).Οι περισσοτερες μου σχεσεις ωστοσο ειναι με τα παιδια του Κρονου,δηλαδη τους αιγοκερους αφου ο κρονος ειναι ο κυβερνητης του ζωδιου τους.Μαλλον γιατι αυτους τραβαει η εικονα που δειχνω στους απεξω πιο πολυ.εχουν μια περισσοτερη ανεση αυτη με τον κρονο,πως να το κανουμε:bigsmile:.Αν και εγω συνηθως κολλαω περισσοτερο με τοξοτες,παρθενους και διδυμους μαλλοω γιατι εκεινοι ειναι αντιθετοι απο την δικη μου φυση...τελοσπαντων ο λογος σημερα ειναι για ενα; αιγοκερω που εχω γνωρισει και ανησυχω:bigsmile:.στην συναστρια υπαρχουν τεσσερις πολυ δυνατες οψεις με μικρη ανοχη σχετικα.Ο ηλιος μου κανει τετραγωνο με την αφροδιτη του με ανοχη 3,97,η σεληνη μου τετραγωνο με τον ηλιο του 2,23, και μετα περναμε στο κρονο ...η αφροδιτη μου σε συνοδο με τον κρονο του 5,75 και ο κρονος μου σε τετραγωνο με την αφροδιτη του 0,83.εχω διαβασει για τις σχετικες οψεις και αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι και οι δυο καταπιεζουμε πολυ τον αλλον.σαν να μην μπορουμε να εκφρασουμε ο ενας τα συναισθηματα μας στον αλλον ελευθερα.αλλα αυτο που αισθανομαι εγω πιο εντονα ειναι οτι εγω ειμαι εκεινη που περιοριζει πιο πολυ τα πραγματα ενω εγω δεν επηρεαζομαι τοσο οσο εκεινος.το γεγονος οτι στο γενεθλιο εχω οψη συνοδου με τον ηλιο μου με κανει να αισθανομαι πιο ανετα μεσα σε περιοριστικες σχεσεις?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: κρονος στο γενεθλιο και πως επηρεαζει μεσα στην συναστρια

Πιθανόν και αυτό, όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρεις πώς αισθάνεται και εκείνος μέσα του. Ύστερα, η συνοδος της Αφρό εκτός από περιορισμό δινει έλξη και υπό προϋποθέσεις διάρκεια, συν του ότι είναι πιο «ανοιχτή» (αν μάλιστα είναι και σε χωριστά ζώδια) ενώ το συνδυασμένο τεράγωνο σαν όψη είναι πιο στριμόκ*λο. Είναι όμως και αυτό το άτιμο μαγνήτης...

Θα πρότεινα να δουλέψεις περισσότερο το ηλιοσεληνιακό τετράγωνο μιας και φέρνει ασυνεννοησίες της καθημερινότητας που σε επαναλαμβανόμενη βάση μπορεί να βγουν πιο δυσάρεστες από εκείνες του Κρόνου και να έχεις πάντα κατά νου ότι τίποτα μα τίποτα δεν διαρκεί εάν δεν μπορεί να αλλάζει. Όπερ μεταφραζόμενο σε βαθιά σχέση ή θα αλλάζουν και οι δύο ώστε να προσαρμόζονται ο ένας στην εξέλιξη του άλλου ή θα αλλάζουν οι σύντροφοι με κάποιον εκάστοτε καταλληλότερο.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Ναι οντως....αλλα βασικα δεν νομιζω οτι το ολο πανηγυρι θα κρατησει τοσο ωστε να γινουν και προσπαθειες αλλαγης .θελω να πω οτι οι δυνατες οψεις ειναι πειρισσοτερο αρνητικες..οι καλες οψεις ειναι κατι εξαγωνα αναμεσα στους ηλιους μας,στις αφροδιτες και στους αρηδες ( χα τι λαθος λεξη αληθεια :bigsmile.και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν προσπαθω πολυ μεσα στις σχεσεις αν δω οτι αυτες δεν πηγαινουν καλα.γιατι την ακριβεια θελω ειτε να τις αποφυγω ειτε την κανω λιγο αργοτερα με ελαφρα.το ιδιο συμβαινει και στις φιλικες μου σχεσεις.Αυτο εχει να κανει μαλλον με το γεγονος οτι η αφροδιτη μου στο γενεθλιο δεν σχηματιζει οψεις και για αυτο μου ειναι λιγο δυσκολο να διεκδικησω κατι και ακομα και το κανω εχω την αισθηση της ματαιης προσπαθειας.γι αυτο νομιζω οτι εχω την ταση να δημιουργω μια ψυχρη ατμοσφαιρα στις σχεσεις μου.αλλα το θεμα ειναι τελικα μπορουμε να δουλευψουμε κατι και να το αλλαξουμε οταν αυτο το κατι αποτελει ενα απο τα χαρακτηριστικα με το οποιο "γεννηθηκαμε"?

Quote Originally Posted by hattie23 View Post
    ............................
    .................................................. ........................
    αλλα το θεμα ειναι τελικα μπορουμε να δουλευψουμε κατι και να το αλλαξουμε οταν αυτο το κατι αποτελει ενα απο τα χαρακτηριστικα με το οποιο "γεννηθηκαμε"?
    Αυτό που είμαστε δεν αλλάζει. Αλλάζει όμως ο τρόπος που το βλέπουμε. Αν, λοιπόν, αλλάξει ο τρόπος θέασης, τότε ίσως και βιώσουμε αυτό που είμαστε καλύτερα, καθώς είτε κάτι θα μπορέσουμε να μετριάσουμε, είτε κάτι θα ενδυναμώσουμε
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Σωστα αλλα ποσο αλλοιως μπορεις να δεις μια μουγκη αφροδιτη?

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Oι πλανήτες χωρίς όψη κρατάνε μεν την ενέργειά τους μπλοκαρισμένη, αλλά τη διοχετεύουν εάν υποστούν κάποια ευνοϊκή διέλευση (transit) ή συναστριακή επαφή.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)