- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 4 of 4
-
26-06-2005, 07:32 PM #1
Equal Ascendant-Κατερχόμενο-Συναστρία
Γειά σας!
Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για το καταπληκτικό σάιτ. Είναι τόσο ενδιαφέρον που δε ξεκολλάω! Χάρη σε σας, το ενδιαφέρον μου για την αστρολογία αυξήθηκε γιατί ανακάλυψα ένα σωρό καινούργια πράγματα. Όπως τον Equal Ascendant, π.χ. Παρακαλώ, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που έχω εγώ και ο σύντροφός μου τον Equal Ascendant, το Κατερχόμενο, αν σε σχέση με αυτά τα δύο ταιριάζουμε και μια γενικότερη ανάλυση της συναστρίας μας? Συγνώμη αν ρωτάω πολλά, θα το εκτιμούσα πολύ όμως αν μου απαντούσατε!
Στοιχεία δικά μου: 5 Νοεμβρίου 1970, ώρα γέννησης: 23.56μμ, Αθήνα, Ελλάδα
Στοιχεία δικά του: 5 Νοεμβρίου 1980, ώρα γέννησης: 04.30πμ, Αθήνα, Ελλάδα
Ευχαριστώωω!! :flowers1:
-
29-06-2005, 12:29 AM #2
Re: Equal Ascendant-Κατερχόμενο-Συναστρία
Αγαπητή jimlover
Ο Eq.Ascedant στον χάρτη σας, είναι στις 5 μοίρες 04' του Λέοντα και στον 12ο οίκο. Για το άλλο άτομο που σας ενδιαφέρει όπως γνωρίζετε δεν επιτρέπεται να δίνονται στοιχεία.
Για το αν ταιριάζετε, όπως καταλαβαίνετε, χρειάζεται να γίνει μία πλήρης συναστρία. Μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές που προσφέρονται στο φόρουμ ή να επισκεφθείτε ένα αστρολόγο της επιλογής σας.
Μια μικρή εκτίμηση κατ' εξαίρεση: Έχετε μία κοινή βάση με τον σύντροφό σας, αλλά έχετε την τάση - ενώ τον έλκετε και τον μαγνητίζετε, να του δημιουργείτε ένα εκνευρισμό. Προσέχετε λίγο.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
29-06-2005, 12:13 PM #3
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κα Σίμου για την απάντησή σας. Κατανοώ αυτό που μου λέτε για τη συναστρία.
Θα ήταν πολύ αν σας ρωτούσα τι σημαίνει αυτή η θέση του Eq. Ascendant? Αν το λέει κάπου αλλού, παρακαλώ θα μπορούσατε να με παραπέμψετε στο σχετικό thread? Ευχαριστώ και πάλι.
-
29-06-2005, 12:27 PM #4
Εδώ http://horoscope.gr/forumdisplay.php?f=107 θα βρείτε αρκετές πληροφορίες για το East Point ή αλλιώς Equal Ascendant.
"Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.