- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Διπλωματικό σώμα
-
08-11-2009, 02:08 PM #1
Διπλωματικό σώμα
Καλησπερα σε ολους. Γνωριζω λιγο αστρολογια αλλα δεν μπορω να ερμηνευσω τα δικα μου.
Εχω γεννηθει 23 αυγουστου 1983 ωρα 2.20 πμ. και θα ηθελα να μαθω
1) αν θα περασω στο διπλωματικο σωμα το 2010, 2011 η πότε υπαρχει αμεση πιθανοτητα ?
2) ποιοι πλανητες παιζουν ρολο και γενικα αν υπαρχει ταση για διπλωματικο σωμα?
Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων.!!!!!!!!!!!!
-
09-11-2009, 02:45 AM #2
Re: Διπλωματικό σώμα
Αντιλαμβάνομαι ότι είναι κάτι που επιθυμείτε διακαώς. Ομως, ότι και εάν σας υπόσχονται τα άστρα, έχω να σας συστήσω σύνεση, αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα. Είναι τα απαραίτητα προσόντα για να επιτύχετε τον στόχο σας. Λιγότερη emotivite, επιπροσθέτως. Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας !
-
09-11-2009, 11:15 AM #3
Re: Διπλωματικό σώμα
Οι πιθανότητες να πετύχετε το στόχο σας μέσα στο 2010 είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Ιδιαίτερα πιστεύω η άνοιξη του 2010 σας φέρνει την πολυπόθητη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώριση. Υπάρχουν σημάδια που λένε ΟΚΕΥ για το διπλωματικό σώμα μέσα στο 2010, αλλά καλό θα ήταν να κοιτάτε γύρω σας και για οποιεσδήποτε άλλες επαγγελματικές κατευθύνσεις ή ευκαιρίες, γιατί να μην τις κλωτσήσετε την στιγμή που θα σας προσφερθούν (μπορεί να ναι πχ κάτι που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη συμβουλευτική ή κάτι άλλο που θα το ανακαλύψετε στην πορεία από μόνη σας). Κάτι ακόμα που παρατήρησα και θέλω να το επισημάνω είναι να δώσετε περισσσότερη σημασία στις διατροφικές σας συνήθειες και στην υγεία σας μετά το καλοκαίρι του 2010. Εκείνη την εποχή μπορεί να παρουσιαστούν από προβληματάκια με τα νεύρα, προβλήματα λόγω της ακατάλληλης διατροφής σας και υπερβολική κούραση. Θα πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.