s
πλανητες σε οψη συνοδου
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 25
    Όνομα:
    κατερινα

πλανητες σε οψη συνοδου

καλημερα και καλο μηνα!!!!!!
    ηθελα να σας ρωτησω οταν ο πλουτωνας της γυναικας ειναι στην 27 της παρθενου και ο διας του ανδρα στην 2 του ζυγου οι πλανητες σχηματιζουν οψη συνοδου ασχετα απο το αν βρισκονται σε διαφορετικα ζωδια; και η συνοδος αυτη (δια - πλουτωνα) σημαινει δυνατο δεσιμο στο ζευγαρι;
    ευχαριστω πολυ πολυ!!

Re: πλανητες σε οψη συνοδου

Quote Originally Posted by farmville View Post
    καλημερα και καλο μηνα!!!!!!
    ηθελα να σας ρωτησω οταν ο πλουτωνας της γυναικας ειναι στην 27 της παρθενου και ο διας του ανδρα στην 2 του ζυγου οι πλανητες σχηματιζουν οψη συνοδου ασχετα απο το αν βρισκονται σε διαφορετικα ζωδια; και η συνοδος αυτη (δια - πλουτωνα) σημαινει δυνατο δεσιμο στο ζευγαρι;
    ευχαριστω πολυ πολυ!!
    θεωρητικά είναι σύνοδος, όχι ίσως τόσο ισχυρή όσα θα ήταν αν βρίσκονταν και οι δυο πλανήτες στο ίδιο ζώδιο. Όπως και να έχει όμως δεν είναι προσωπικοί πλανήτες, οπότε αυτό που συμβολίζει η ασθενής αυτή σύνοδος αφορά όχι τόσο την άμεση συμπεριφορά αλλά γενικότερα στοιχεία του χαρακτήρα των δυο που απαρτίζουν τη σχέση.
    Πιο συγκεκριμένα, και χωρίς να έχουμε Οίκους και χωρίς να γνωρίζουμε τις ενδεχόμενες όψεις, το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η δυνατότητα να ...δημιουργήσουν ...πλούτο Για δυνατό δέσιμο δεν το βλέπω τόσο, όσο για ικανότητα να ...δένουν τους άλλους :toung:, καθώς η όψη υποδεικνύει μεγάλα αποθέματα ψυχικής δύναμης. Φυσικά, και αν άλλοι παράγοντες συνηγορούν, μέσα από τις κοινές προσπάθειες να επιβληθούν σε άλλους μπορεί να δεθούν και μεταξύ τους :bigsmile: Η βάση της συνόδου όμως υποδεικνύει ότι ο "λογικός" (λόγω Παρθένου) Πλούτωνας θα επεξεργάζεται εις βάθος τη σκέψη του "κοινωνικού" και "διπλωμάτη" Δία, ενώ ο δεύτερος θα ντύνει με εξωστρέφεια και αισιοδοξία τη μαυρίλα του πρώτου :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Καλημερα οταν εχουμε μια οψη συνοδου ηλιου πλουτωνα με ανοχη 5 μοιρων στο ζωδιο του σκορπιου...η οψη αρχιζει και ξεχειλωνει που λενε λογο ανοχης ? Η η συνοδος θεωριται δυνατη λογο οψης με προσωπικο πλανητη??

Όνομα:
    κατερινα

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας! πιστευω οτι και το χρημα παιζει το ρολο του σε μια σχεση ...:bigsmile:
    θα μου επιτρεψετε ομως να συνεχισω λιγο παραπανω την απορια μου! τι συμβαινει οταν ο πλουτωνας του ανδρα (22 παρθενου) με την σεληνη της γυναικας (23 αιγοκερω) σχηματιζουν τριγωνο, μηπως τοτε εχομε μια σχεση που συνεχως ανανεωνεται, λογω πλουτωνα,αλλα με διαρκεια!;

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Τα ατομα αποκτουν εντονους δεσμους εξαρτησης με αυτην την οψη ..συνηθως αυτος που εχει τον πλουτωνα προσπαθει να μεταμορφωσει κ να κυριαρχισει πανω στο ατομο με την σεληνη...απλα νομιζω ομως με την οψη τριγωνου το κανει με θεμητα μεσα σε περιπτωση τετραγωνου θα ισχυε το ιδιο απλα εκει ο πλουτωνας χρησιμοποιει καθε μεσο θεμητο η αθεμητο. Μια οψη ομως απο μονη της δεν μπορει να μας πει κ πολλα για μια συναστρια.

Όνομα:
    κατερινα

Ρουλα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!η αληθεια ειναι οτι πρεπει να λαμβανει κανεις υποψη του αρκετα σημεια για να βγαλει συμπερασμα αλλα εγω κανω τα πρωτα μου βηματα στην αστρολογια και ετσι κοιταζω τα πιο βασικα...!!

Ρουλα, ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!η αληθεια ειναι οτι πρεπει να λαμβανει κανεις υποψη του αρκετα σημεια για να βγαλει συμπερασμα αλλα εγω κανω τα πρωτα μου βηματα στην αστρολογια και ετσι κοιταζω τα πιο βασικα...!!
    Έλα μου, όμως, που τα βασικά είναι άλλα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Φαντάζομαι Μητσάκο ως βασικά υπονοείς τις όψεις των φώτων, σωστά? Ή κάνω λάθος? Δε θεωρείς όμως αρκετά σημαντικό ένα τέτοιο τρίγωνο του Πλούτωνα με τη Σελήνη?

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σας! πιστευω οτι και το χρημα παιζει το ρολο του σε μια σχεση ...:bigsmile:
    θα μου επιτρεψετε ομως να συνεχισω λιγο παραπανω την απορια μου! τι συμβαινει οταν ο πλουτωνας του ανδρα (22 παρθενου) με την σεληνη της γυναικας (23 αιγοκερω) σχηματιζουν τριγωνο, μηπως τοτε εχομε μια σχεση που συνεχως ανανεωνεται, λογω πλουτωνα,αλλα με διαρκεια!;
    εγώ πάντως όψεις μεταξύ τέτοιων πλανητών, ειδικά τρίγωνα, ούτε που δίνω σημασία, εκτός αν και εκείνος έχει κανένα 'Ηλιο ή κανένα 'Αρη, Ωροσκόπο ή κάτι πιο "προσωπικό" σε σύνοδο με τον Πλούτωνά του.

Όνομα:
    κατερινα

μηπως θα ειχατε την καλοσυνη να πειτε και σε μας τους αρχαριους ποια ειναι αυτα τα βασικα
    'η τουλαχιστον που μπορουμε να ανατρεξουμε για βοηθεια...
    και παλι ευχαριστω πολυ...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)