s
Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 17
    Όνομα:
    Κατερίνα

Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο

Καλησπέρα!
    Με αφορμή ότι την ερχόμενη εβδομάδα ο Κρόνος μπαίνει στο Ζυγό και θα παραμείνει εκεί για τα επόμενα 3 χρόνια περίπου, θα ήθελα να σας ρωτήσω τί μπορεί αυτό να σημαίνει για μένα που είμαι Υδροχόος με ωροσκόπο Λέων και με τον Κρόνο στο Ζυγό (3ος οίκος).
    Ευχαριστώ.

Όνομα:
    Πόπη

re: Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο

Slobbillina

Θα καταφέρεις να πετύχεις μετά από σκληρή δουλειά, η οποία όμως ναι μεν μπορεί θα σε φορτώσει ευθύνες αλλά στο τέλος αυτής της επιρροής θα έχεις και την αναγνώριση που ενδεχομένως θα ήθελες.
    Να είσαι ανοιχτή στην πληροφόρηση οποιαδήποτε μορφής η οποία μπορεί να λειτουργήσει ως "εργαλείο" για τις νέες αλλά και πιο ουσιαστικές γνώσεις που αποκτάς.
    Όσο για τον Κρόνο που έχεις στον Ζυγό...καλώς ήρθες :bigsmile:στην πρώτη και πιο σοβαρή ωριμότητα...δηλαδή αρχίζεις και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για καταστάσεις, γεγονότα, αποφάσεις, ανθρώπους κι αναλαμβάνεις σιγά σιγά υποχρεώσεις που μέχρι τώρα είτε δεν ήσουν έτοιμη, είτε δε σου είχε δoθεί η "ευκαιρία".

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

ωραια δηλαδη εμενα που κρονος μπαινει στον 2 ιοκο μου κ εκει εχω τον πλουτωνα στον σκορπιο τα ιοκονομικα θα περασουν απο σαραντα κυματα....

Όνομα:
    Κατερίνα

Κα Βασσάλου σας ευχαριστώ για τη γρήγορη και σαφή απάντησή σας! Το εκτιμώ ιδιαίτερα.
    Εν τω μεταξύ προσπάθησα να ψάξω και να διαβάσω τα περί Κρόνου, κι όσο μπορέσω να καταλάβω να τα εξηγήσω στη δική μου περίπτωση.
    Το "καλωσόρισμα" της δικής σας απάντησης μου επιβεβαιώνεται με το γεγονός ότι το 2010 γίνομαι 28ετών και μπαίνω στην περίοδο των ευθυνών και της πρέπουσας ωριμότητας..σύμφωνα και με ένα blog που διάβασα κάποιου μέλους εδώ.
    Πράγματι αναμένω περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά και επιπλέον σχεδιάζω να παντρευτώ μέσα στο 2010..
    Επειδή διάβασα ότι σε έναν γυναικείο χάρτη δίνει πληροφορίες για το σύντροφο και το θεσμό του γάμου, αλλά δεν αναλύει το πώς, τί πρέπει επιπλέον να κοιτάξω πάνω σε αυτό το θέμα?
    Ρυτιδούλα? ¶σπρη τρίχα? Για κανέναν!!!

Όνομα:
    Πόπη

Ναι δίνει πληροφορίες αλλά χρειάζονται ορισμένες προϋποθέσεις, όπως να είναι στον 7ο οίκο, να είναι κυβερνήτης του γάμου ή των σχέσεων, να κάνει όψεις με προσωπικούς πλανήτες.

Όνομα:
    Πόπη

Ο Κρόνος στο 2ο σημαίνει ότι θα βάλεις σε τάξη το σύστημα αξιών σου, που συμπεριλαμβάνει οικονομικές, αισθηματικές και ηθικές αξίες.

Όνομα:
    JACK

φιλη μου
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΝΕΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Re: Κρόνος διελαύνων σε γενέθλιο ωροσκόπιο

Καλησπέρα.
    Γνωρίζω ότι ο Κρόνος στις 29/10/2009 ώρα 20:00 μπαίνει στο Ζυγό. Εγώ είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο. Η ακμή του 4ου οίκου μου είναι στην 07.36 του ζυγού. Ήθελα να ρωτήσω αυτή η νέα θέση του Κρόνου τι αλλαγές θα μου φέρει? Επιπλέον τώρα βλέπω ότι ο διελαύνων κρόνος τετραγωνίζει με τον γεννέθλιο ποσειδώνα μου (Αιγόκερως 0.60 R) και ο διελαύνων ποσειώνας τετραγωνίζει με τον γεννέθλιο κρόνο μου (20η μοίρα του Σκορπιού). Τι σημαίνει αυτή η "κακή σχέση" μεταξύ Ποσειδώνα και Κρόνου?

Όνομα:
    Κατερίνα

Ο Κρόνος μου εμφανίζει πολλές όψεις στο γενέθλιο..πολλές..
    1)Τετράγωνο με Αφροδίτη
    2)Σύνοδο με ¶ρη
    3)Εξάγωνο με Ποσειδώνα
    4)Σύνοδο με Πλούτωνα
    5)Χιαστί Χείρων (Ταύρος)
    6)Τετράγωνο Β.Δεσμός (Καρκίνος)
    7)Εξάγωνο με Ωροσκόπο (Λέων)

Σαν πολλές μου φαίνονται οι όψεις στον Κρόνο (σ'αυτόν και στον Ερμή έχω τόσες πολλές, αλλά με τον Ερμή έχουμε γίνει "φιλαράκια" καλά).
    Πάντως κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω ότι μπορώ να αναλάβω τις ευθύνες, αυτό που θα κοιτάξω προσέξω είναι να μην παραμελήσω δικούς μου ανθρώπους στην πορεία αυτή και να μην "ξεχάσω" να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος.......και να πετάω και πού και πού στα σύννεφα...
    Ρυτιδούλα? ¶σπρη τρίχα? Για κανέναν!!!

Γεια σας! ειμαι ιχθεις με ωροσκοπο ταυρο, κρονο στον ζυγο και δια στον ζυγο...Ειναι ευκολο να μαθω τι σημαινει αυτο για μενα και πού, πώς θα με επηρεασει ο κρονος? Σας ευχαριστω παρα πολυ!!!

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)