- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
-
23-06-2005, 03:38 PM #1
ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
23-06-2005, 03:56 PM #2
Re: SYNASTRIA
Καλωσορίσατε στο Horoscope
Εδώ δεν γράφουμε ΠΟΤΕ με greekglish αλλά ΜΟΝΟ με ελληνικούς χαρακτήρες και δεύτερον οι αστρολόγοι απαντούν στις ερωτήσεις σας υπό αυτή την προϋπόθεση.
Φιλικά"Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
-
24-06-2005, 08:26 PM #3
Μπορείτε να μου απαντήσετε αν ταιριάζω με το αγόρι μου?Πώς είναι γενικά το μέλλον? Είμαι γεννημένη στις 22-11-85 στα Ιωάννινα και ώρα 01:30π.μ. και το αγόρι μου στις 18-07-83 στην Αθήνα και ώρα 04:00π.μ. Ποιές οι συμβουλές σας? Ευχαριστώ..
-
25-06-2005, 01:13 PM #4
Αγαπητή φίλη glikoulinaa
η συναστρία μεταξύ σας είναι πολύ έντονη -έχετε δηλαδή πολλές δυνατές όψεις μεταξύ σας- οι οποίες όμως δεν είναι και όλες θετικές. Χρειάζεται πολύ χώρος και χρόνος, δυστυχώς για να σας αναλύσουμε πως λειτουργεί μια συναστρία.Το σημαντικό σε σας που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι παρόλο που υπάρχει έντονη ερωτική και σεξουαλική έλξη, για κάποιο περίεργο λόγο αντιδράτε και οι δύο με οξυθυμία στις μεταξύ σας συζητήσεις και <<φουντώνει>> ξαφνικά μια κατάσταση εκεί που δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος!! Σαν να ερεθίζετε ο ένας τον άλλο, σαν να προσπαθεί να του την πει, κάπως έτσι κινδυνεύετε να έχετε συχνούς καυγάδες και εντάσεις.Το καλοκαίρι είναι γενικά ικανοποιητικό εκτός από τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου που έχει δύσκολο ωροσκόπιο ο φίλος σας με τον κρόνο να τετραγωνίζει την σελήνη του και ταυτόχρονα τον Άρη να κάνει αντιθέσεις. Εκεί πρέπει να είστε φοβερά υπομονετική για να σωθεί η κατάσταση.
Μια επίσκεψη σε σύμβουλο αστρολογίας ή μια από τις αναλύσεις συναστρίας που προσφέρει το φόρουμ μας θα σας ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμες.
Φιλικά Βασιλική Κόντη
-
27-06-2005, 11:07 AM #5
Re: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
27-06-2005, 04:59 PM #6
Re: ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ
Για να δω τώρα μήπως το δείτε γιατί λίγο πιο πάνω που σας το υποδείξανε δεν το είδατε.
Οι αστρολόγοι απαντούν στις ερωτήσεις σας υπό αυτή την προϋπόθεση.
Ευχαριστώ παρομοίωςΠαρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.