s
Γκαντεμιά ή κακές όψεις?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 11
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Γκαντεμιά ή κακές όψεις?

Η χάλια ψυχολογία που νιώθω και τα προαβλήματα σε κάποιους τομείς οφείλονται σε γκαντεμιά ή σε στρβό προσωπικό ωροσκόπιο? έχω απηυδήσει πραγματικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο...και διάθεση για τίποτα...έχω αλλάξει και από μια χαρούμενη γεμάτη ζωντάνια κοπέλα 24 ετών έχω καταντησει σαν γριά...και κακογεραμένη...γκρινιάζω, δεν βγαινω γιατί δεν έχω όρεξη...όλο δουλεύω και βγάζω και ιδιοτροπίες που δεν είχα ποτε...δεν είμαι αυτή εγω....
    13/6/1985 1:00πμ Αθήνα

για τις γνώμες σας αστρολογικές και μη!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Re: Γκαντεμιά ή κακές όψεις?

Xm... Ο γενέθλιός σου δεν πρέπει να έχει πρόβλημα αφού μέχρι πριν ενάμιση χρόνο ήσουν μια χαρά, που σημαίνει ότι « το έχεις» :bigsmile: Κοιτάμε λοιπόν Ηλιακές επιστροφές, αφού είναι μια κατάσταση που χρονίζει και ξεφεύγει από τον χρονικό ορίζοντα των διελεύσεων.

Στη φετεινή σου επιστροφή φαίνεται η τρελή χαρά - ¶ρης & Αφροδίτη στενή σύνοδος στον 5, Ήλιος στον 7....!! Βέβαια υπάρχει και η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα-Χείρωνα στον 3 (χαρακτηρίζεται παραστατικά από τη λέξη daydreaming...) με τρίγωνη όψη στον Ήλιο και τετράγωνη στον Ερμή, καθώς και ο Πλούτο στον 1 πυ σημαίνει αναμορφώσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι να δείχνει το κακό που περιγράφεις.

Στην περσινή πάλι μια χαρά τα πράγματα, με 3 πλανήτες στον 9 (και σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης) σε αντίεση με Πλούτωνα, αναμορφώσεις πάλι. Κρόνοςστον 11, που σε έκανε λίγο πιο αντικοινωνική και να ζητάς την παρέα πολύ μεγαλύτερων ή πολύ μικρότερων ανθρώπων. Συμπερασματικά οι χάρτες σου δεν είναι τόσο επιβαρυμένοι. Αυτάαααα........!

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by stabie View Post
    Η χάλια ψυχολογία που νιώθω και τα προαβλήματα σε κάποιους τομείς οφείλονται σε γκαντεμιά ή σε στρβό προσωπικό ωροσκόπιο? έχω απηυδήσει πραγματικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο...και διάθεση για τίποτα...έχω αλλάξει και από μια χαρούμενη γεμάτη ζωντάνια κοπέλα 24 ετών έχω καταντησει σαν γριά...και κακογεραμένη...γκρινιάζω, δεν βγαινω γιατί δεν έχω όρεξη...όλο δουλεύω και βγάζω και ιδιοτροπίες που δεν είχα ποτε...δεν είμαι αυτή εγω....
    13/6/1985 1:00πμ Αθήνα

για τις γνώμες σας αστρολογικές και μη!
    Δίας διελ. σε τετράγωνο με Β.Δ., μπλοκάρισμα προοπτικής, αδυναμία επίτευξης στόχων
    Ποσειδώνας διελ. σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δυσκολίες, λάθη, χωρισμοί.
    Πλούτων διελ. σε αντίθεση με ¶ρη, δοκιμασία φυσικής κατάστασης, εμπόδια στους στόχους.
    Πλούτων διέλ. σε σύνοδο με Ποσειδώνα, εσωτερική ένταση, περίεργα ψυχικά ξεσπάσματα χωρίς αιτία.
    Χείρων διελ. σε τετράγωνο με τον Κρόνο, επαναπροσδιορισμοί, διάθεση επιβολής με άτεγκτο τρόπο.
    Επιπλέον, ο Κρόνος πάτησε τον 7ο σου (Παρθένος) από τα τέλη του 2007. ¶ρα όλο το νταβαντούρι με τις αντιθέσεις του με τον Ουρανό (από τον 1ο σου) κάτι πρέπει να σου ...έβγαλε :bigsmile:
    Αυτά από διελεύσεις. Τα άλλα δεν τα κοίταξα
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Xm... Ο γενέθλιός σου δεν πρέπει να έχει πρόβλημα αφού μέχρι πριν ενάμιση χρόνο ήσουν μια χαρά, που σημαίνει ότι « το έχεις» :bigsmile: Κοιτάμε λοιπόν Ηλιακές επιστροφές, αφού είναι μια κατάσταση που χρονίζει και ξεφεύγει από τον χρονικό ορίζοντα των διελεύσεων.

Στη φετεινή σου επιστροφή φαίνεται η τρελή χαρά - ¶ρης & Αφροδίτη στενή σύνοδος στον 5, Ήλιος στον 7....!! Βέβαια υπάρχει και η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα-Χείρωνα στον 3 (χαρακτηρίζεται παραστατικά από τη λέξη daydreaming...) με τρίγωνη όψη στον Ήλιο και τετράγωνη στον Ερμή, καθώς και ο Πλούτο στον 1 πυ σημαίνει αναμορφώσεις αλλά δεν υπάρχει κάτι να δείχνει το κακό που περιγράφεις.

Στην περσινή πάλι μια χαρά τα πράγματα, με 3 πλανήτες στον 9 (και σύνοδος Ήλιου - Αφροδίτης) σε αντίεση με Πλούτωνα, αναμορφώσεις πάλι. Κρόνοςστον 11, που σε έκανε λίγο πιο αντικοινωνική και να ζητάς την παρέα πολύ μεγαλύτερων ή πολύ μικρότερων ανθρώπων. Συμπερασματικά οι χάρτες σου δεν είναι τόσο επιβαρυμένοι. Αυτάαααα........!
    σε ευχαριστώ πάρα πολύ! μα αφού δεν υπάρχει το κακό που περιγ΄ραφω γιατί το ζω?? αυτές οι αναμορφώσεις μήπως φταίνε??

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Δίας διελ. σε τετράγωνο με Β.Δ., μπλοκάρισμα προοπτικής, αδυναμία επίτευξης στόχων
    Ποσειδώνας διελ. σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δυσκολίες, λάθη, χωρισμοί.
    Πλούτων διελ. σε αντίθεση με ¶ρη, δοκιμασία φυσικής κατάστασης, εμπόδια στους στόχους.
    Πλούτων διέλ. σε σύνοδο με Ποσειδώνα, εσωτερική ένταση, περίεργα ψυχικά ξεσπάσματα χωρίς αιτία.
    Χείρων διελ. σε τετράγωνο με τον Κρόνο, επαναπροσδιορισμοί, διάθεση επιβολής με άτεγκτο τρόπο.
    Επιπλέον, ο Κρόνος πάτησε τον 7ο σου (Παρθένος) από τα τέλη του 2007. ¶ρα όλο το νταβαντούρι με τις αντιθέσεις του με τον Ουρανό (από τον 1ο σου) κάτι πρέπει να σου ...έβγαλε :bigsmile:
    Αυτά από διελεύσεις. Τα άλλα δεν τα κοίταξα
    ευχαριστώ επίσης για το χρόνο σου!!!! απλά δεν κατάλαβα, αν αυτά που μου λες ειναι για συγκεκριμμένο διάστημα ή αντιπροσωπεύουν το χάρτη μου

Quote Originally Posted by stabie View Post
    ευχαριστώ επίσης για το χρόνο σου!!!! απλά δεν κατάλαβα, αν αυτά που μου λες ειναι για συγκεκριμμένο διάστημα ή αντιπροσωπεύουν το χάρτη μου
    Αντιπροσωπεύουν το χάρτη σου για το συγκεκριμένο διάστημα :bigsmile:
    Πήρα τις διελεύσεις των βαριών πλανητών και τις όψεις που κάνουν με κάποιους δικούς σου γενέθλιους. Λόγω ...βάρους οι όψεις που σχηματίζουν κρατάνε κάμποσο και αν σκεφτείς ότι παίζουν και ανάδρομες πορείες το κάμποσο ...επαναλαμβάνεται και μεγεθύνεται. Βέβαια δεν καλύπτουν το χρονικό ορίζοντα που έβαλες, αλλά έτρωγες και την αντίθεση Κρόνου-Ουρανού σε 7ο-1ο που είναι πολύ πιθανό να σε έχει επηρεάσει αρνητικά.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Γειά σου stabie! :bigsmile:
    Όπως προανέφερε ο Δείμων για τις ηλιακές επιστροφές - γιατί οι προβληματισμοί σου αφορούν χρόνια κατάσταση( όχι δεν το βλέπω σαν πάθηση )- οπότε αυτές συμβουλέυτηκα κι εγώ.
    Με βάση την Ηλιακή σου επιστροφή του '08/'09 έχουμε τα εξής :
    Το πρώτο που εξετάζουμε σε μια Ηλιακή επιστροφή είναι η ακμή του ωροσκόπου της ηλιακής [σε ποιο ζώδιο πέφτει,που βρίσκεται ο κυβερνήτης του , τι όψεις κάνει με άλλους πλανήτες ( της ηλιακής κ του γενεθλίου ), αν φιλοξενείται κάποιος πλανήτης στον 1ο οίκο (ποια η φύση του , τις όψεις του με πλανήτες της ηλιακής κ του γενεθλιου - η συσχέτιση ειναι απαραίτητη ).] Δίνουμε ιδιαίτερη βαρυτητα στον 1ο οίκο(αλλά κ στην τοποθεσία του Ηλιου ), γιατι αυτος μας κατευθύνει στο τι θα μας αποσχολήσει την εν λόγω χρονιά!
    Εσένα λοιπόν , ο 1ος οίκος στην περσινή Ηλιακή σου επιστροφή , πέφτει στο ζώδιο του Ζυγού κ με φιλοξενούμενη την Σελήνη στον 1ο οίκο. Ο ωροσκόπος της ηλιακής σου , πέφτει στον 7ο γενέθλιο σου (και επειδή το ζώδιο του Ζυγού σχετίζεται με τις συνεργασίες , τον γάμο, τις επαφές, την ισορροπία , την αρμονία, την ανάγκη για συνύπαρξη , την ανάγκη για εξισορρίπιση των ανθρωπινων σχέσεων ), σαφώς αυτά στα οποία θα ήταν στραμένο το ενδιαφέρων σου, θα είχαν 'ζυγίσια' φύση.
    Η Σελήνη όμως στον 1ο σε κάνει πιο ευαισθητοποιημένη κ αυτό είναι το κλού της υπόθεσης. Δεν παυει να είναι μια Σελήνη στον Ζυγό , η οποία είναι εξισορροπιμένη , με όμορφα συναισθηματα ..... Αλλά είναι μια Σελήνη κ θα έχουμε όλα τα χαρακτηριστικά της Σελήνης εδω , δηλαδη η περσινή χρόνια σε βρήκε πιο ευαίσθητη . Κάποιες φορές κυκλοθυμική , πιο εσωστρεφής ( αν και η σελήνη στον ζυγό μονο εσωστρέφής δεν είναι ). Αυτό το οποίο μπορεί να μας εξηγήσει την επιρροή της Σελήνης στον 1ο, είναι η πορεία της ανα ζώδιο ( με βάση τις διελευσεις ) και φυσικά λαμβάνοντας υποψην οτι η πορεία της είναι γρηγορη. Αυτο που μπορεί να σε απασχόλεισαι πέρισυ είναι ο γάμος σου ( άν είσαι παντρεμένη ή αν σκεφτόσουν να παντρευτεις ) , μπορεί να σε απασχόλεισαι η μητρότητα ή να σου ξύπνησε το μητρικό ενστικτο ή να έκανες σχέδια για να κάνεις παιδι .. ή μπορεί να βρισκοσουν συνέχεια σε επαφή με παιδιά κ να έβγαζες το μητρικο προσωπο σε αυτά ( Σελήνη στον 1ο ) .Επισης μπορεί να σε απασχόλησε πολύ η μητέρα σου ( Σελήνη-μάνα ) ή να σε επηρέασε στην διαμορφωση του είναι σου. Πολλά μπορεί..........
    Η Σελήνη σου απο την ηλιακή δέχεται όψη απο γενέθλιο Ουρανό στον Τοξότη ( ανάδρομο ) , οπότε κάποιες στιγμές θα σου έφερνε ένταση , τάση για διάσπαση , χωρισμό , τσακωμούς , περιεργα συναισθήματα.. Και όψη με γενέθλιο Δια ( που πέφτει στον 5ο της ηλιακης ) , επέκταση στις σχέσεις σου ή έντονη ανάγκη να είσαι μέσα σε σχέσεις ή τα του 5ου ( παιδιά,χομπυ,δημουργια,σχέ εις , γκομενοι κτλ). Αλλά με Β.Δεσμό σε σύνοδο με Χείρωνα απο ηλιακή στον 5ο (Υδροχόος) , κάτι ήταν επιπονο κ έπρεπε να το ξεπεράσεις ( σύν και η σύνοδος του Ποσειδώνα που αγγίζει την σύνοδο Β.Δ./Χει και βάφει με ειδιλιακούς χρωματισμούς την......... 'σχέση'!

Εχεις κ έναν Ουρανο απο την ηλιακή που πέφτει στον 1ο γενέθλιο σου , ε σε έκανε λίγο πιο περιεργη, πιο εκκεντρική , ίσως έκανες πράγματα που σου φαινονταν παλιότερα αλλόκοτα ή ασύμβατα με βάση τον χαρακτήρα σου..Και ένας σούπερ Κρόνος απο 11ο ηλιακής σε σύνοδο με την ακμή του 7ου σου! Ο Κρόνος περισυ δηλαδή έδρασε περισσότερο στα του 7ου σου , σε αυτά τα οποια αναφερθηκαμε στην αρχή.. δλδ τον γαμο , τις συνεργασίες κτλ ... Ο Κρονάκος δε, απο τις 3 μοίρες της Παρθένου , ομοιομορφα κάνει όψη με το γενέθλιο ¶ρη σου στις 2 μοιρες του Καρκίνου κ σου φέρνει μια κατάσταση του στύλ '' ένα βήμα μπρος και ένα πίσω'' .ΚΑΙ!!! Σαν να μην έφτανε όλο αυτό! Ο καημένος ο ¶ρης να δέχεται αντίθεση απο γενέθλιο Ποσειδώνα κ Πλούτωνα της Ηλιακής ( που κάνει κ σύνοδο με ακμή 4ου στην ηλιακή). Μέσω κάποιων καταστάσεων προφανώς , έπρεπε να δράσεις κ να διαμορφωθεις .. επειδή η δράση σου ήταν περιορισμένη , έγινε κάπως με έναν τρόπο πιο δύσκολο.

Ο ήλιος της ηλιακής σε σύνοδο με Αφρο ( επισης της ηλιακής ) - εεεε......... μπορεί περσυ να τρωγες πολλά γλυκά φιλενάδα! Και να πάχυνες... Επειδή η σύνοδος γίνεται στον 9ο της Ηλιακής ίσως να σκεφτηκες να κάνεις κάποιο ταξίδι ή περσυ να βρισκοσουν στο εξωτερικό ... κ με Ερμή στον Διδυμο στον 9ο της Ηλιακής , μπορει να ήθελες να κάνεις κάποιο ταξίδι πάνω σε σπουδές ή μεταπτυχιακό ( για ένα χρόνο πχ .. γιατι ο Ερμής είναι κ ανάδρομος εκεί).

( Ας εστιάσουμε όμως στους προβληματισμούς σου , γιατί θα φύγω με μπουνιά απο εδώ, το νιώθω.. -για το τεράστιο πόστ μου- ain: )

Όσο για την φετινή σου Ηλιακή επιστροφή .. με ωροσκοπο της Ηλιακής στον Τοξότη κ σε σύνοδο με γενέθλια σύνοδο Ουρανου/MC θα σε απασχολήσει η καριέρα σου γιατι ο 1ος της ηλιακής πέφτει στον 10ο γενέθλιο ( καριέρα ) κ ίσως έχει κάποια αλλάγη σε αυτον τον τομέα. Ο Πλούτωνας της ηλιακής στον 1ο της ηλιακής ( δεν είναι απαραίτητα κακος ) , αλλά θα σου φέρει καταστάσεις μέσα απο τις οποίες θα αλλάξεις κάποια στοιχεια πάνω σου ....
    Κατα τ'άλλα , ο Ηλιος στον 7ο της Ηλιακής, αλλά με Κρόνο της ηλιακής κατσικωμένο στον 7ο γενέθλιο σου θα φέρει κάποιους περιορισμούς στα του 7ου. Και μια ωραία σύνοδος Αφρο/Αρη στον 5ο της ηλιακής! Η Αφροδίτη της ηλιακής πέφτει σε ακριβή σύνοδο με την γενέθλια Αφροδίτη σου και αυτο σημαίνει οτι φέτος θα βιώσεις σημαντικά γεγονότα της φύσης αυτου του πλανήτη. Μπορειν να γνωρίσεις κ τον έρωτα της ζωής σου! (έχω κ εγώ τέτοιο φέτος )
    Και με Σελήνη της ηλιακής σε σύνοδο με Δια γενέθλιο , μπορει να κάνεις και bambino!

Αυτά όμως σε γενικές γραμμές! Γιατί η Ηλιακή επιστροφή θέλει ώρες μελέτης κ παρακολούθησης απο διελευσεις κ σε συσχέτιση και με τον γενέθλιο!
    Κατα τ'άλλα θα συμφωνήσω κ με τον Μητσάκο που ανέφερε , πως και μόνο η παρουσία της αντίθεσης Κρονου-Ουρανου που πέφτει στον 7ο-1ο σου , μπορει να σε κάνει να βιώνεις τα πράγματα πιο επιπονα.

Δηλώνω παθούσα της επιροής του Κρόνου.... τόσο καιρό τώρα πια!( όταν ήταν στον Λέοντα, έτρωγε την Αφροδίτη μου , μετά που μπήκε στην Παρθένο έφαγε Αρη, Ερμή κ Ηλιο ........ και ακόμη να χορτάσει! Τώρα που θα μπεί στον Ζυγό , θα φάει κ την Σελήνη μου! Ε ρε γλέντια!!! .(εχεις ακούσει που λένε '' γελάς με τον πόνο μου?'' ε αυτο κανώ εγώ με τον δικό μου!!! :banana )

Το μόνο που μπορώ να σου πω κ πέραν αστρολογικών , είναι να προσπαθείς να μην σε πέρνει απο κάτω.. και όλα θα πάνε καλά! Μετα απο μια μπόρα , έρχεται κ η λιακάδα.
    Απλά η ζωή έχει κ τις δυσκολίες της κ εμείς πρεπει να φανούμε αντάξιοι αυτών κ να τις ξεπεράσουμε!
    Να είσαι καλά και να προσέχεις!

Αθηνά

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα!!!!

Μπράβο βρε Αθηνούλα! Χαρά στην υπομονή σου να τα γράψεις όλα αυτά!!!

Αν ποτέ χρειαστώ προβλέψεις ή έχω οποιαδήποτε απορία σε σένα θα έρθω! Τέτοιες αναλύσεις δεν γινονται συχνά εδώ μέσα...

:bigsmile:

Quote Originally Posted by sag_femme View Post
    Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα!!!!

Μπράβο βρε Αθηνούλα! Χαρά στην υπομονή σου να τα γράψεις όλα αυτά!!!

Αν ποτέ χρειαστώ προβλέψεις ή έχω οποιαδήποτε απορία σε σένα θα έρθω! Τέτοιες αναλύσεις δεν γινονται συχνά εδώ μέσα...

:bigsmile:
    :embarrest:embarrest:embarrest Εσυ φταίς που έγινα σαν παντζάρι τώρα.. :embarrest:embarrest:embarrest

Ευχαριστώ, αν και δεν είμαι αστρολόγος. Μια προσπάθεια κάνω κι εγώ! :blush:
    Σίγουρα όμως υπάρχουν κι άλλα μέλη που είναι πιο έμπειρα και που να κάνουν καλές κ μακροσκελείς αναλύσεις.
    Εδώ είμαστε για ό,τι θελήσεις!

ρε παιδια ελεος η γυναικα μου ειναι ετσι εδω και 2 χρονια σχεδον.ειναι ενας αλλος ανθρωπος σαν την κοπελια πιο πανω.ρωταω και εγω το ιδιο....γκαντεμια ειναι η στραβο προσωπικο ωροσκοπιο;;;αν μπορειτε να βοηθιστε να καταλαβω ..............23-5-1954 7-8 το πρωι........

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)