- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 23
-
12-09-2009, 02:04 AM #1
Ωριαία Αστρολογία: Ερώτηση για σχέση
Κάθε μαθητής έχει τις δυσκολίες του, κάθε νοικοκυρά έχει το αδύνατο σημείο της, κάθε γυναίκα προσπαθεί κάτι να κρύψει...
το αυτό συμβαίνει σε όσους εντρυφούν και στην αστρολογία....υπάρχει ένας κλάδος που τον δυσκολεύει περισσότερο.
Σαν μαθήτρια δεν έμαθα ποτέ μου χημεία, σαν νοικοκυρά αποτυχαίνω στα κέικ, σαν ερασιτέχνης μελετήτης της αστρολογίας είμαι συμφορά στην ωριαία αστρολογία.
εντός της ημέρας προέκυψε το θέμα σε αγαπητή φίλη αν ο πρώην συντροφός της θα ανταποκριθεί στην κίνηση επαναπροσέγγισης που έκανε (του έστειλε μήνυμα στο κινητο .....πριν την πάρουμε είδηση)
ο χάρτης είναι ο παρακάτω:
http://www.myhoroscope.gr/attachment...%ED-horary-png
Ανάλυση Γενέθλιου ωροσκοπίου για: oriea
Στοιχεία Γέννησης Παρασκευή, Σεπτέμβριος 11, 2009
06:22:00 μμ (ώρα ζώνης = GMT +3 ωρ.)
22e8, 37n24
PlacidusKochRegiomontanusCampanusAlcabitusPorphyri usMorinusEqual house - AscTopocentricVehlow
Πλανήτης Ζώδιο - Μοίρες Θέση Οίκου
Ήλιος Παρθένος 19° 01' 25" 7
Σελήνη Δίδυμοι 13° 10' 28" 4
Ερμής Ζυγός 05° 10' 31" R 8
Αφροδίτη Λέων 19° 09' 32" 7
Αρης Καρκίνος 10° 29' 55" 5
Δίας Υδροχόος 18° 45' 10" R 12
Κρόνος Παρθένος 24° 13' 44" 7
Ουρανός Ιχθύς 24° 52' 11" R 1
Ποσειδώνας Υδροχόος 24° 25' 28" R 1
Πλούτωνας Αιγόκερως 00° 39' 32" R 11
Χείρων Υδροχόος 22° 24' 32" R 1
Λίλιθ Αιγόκερως 27° 51' 06" 12
Β. Δεσμός Αιγόκερως 28° 55' 45" R 12
Κλήρος Τύχης Σκορπιός 13° 13' 59" 9
Βέρτεξ Παρθένος 11° 32' 26" 7
Ακμή Οίκου Ζώδιο / Μοίρες
Ωροσκόπος (Asc) Υδροχόος 19° 04' 56"
Οίκος 2 Κριός 04° 46' 22"
Οίκος 3 Ταύρος 09° 40' 35"
Οίκος 4 Δίδυμοι 05° 20' 12"
Οίκος 5 Δίδυμοι 27° 13' 11"
Οίκος 6 Καρκίνος 19° 48' 23"
Οίκος 7 Λέων 19° 04' 56"
Οίκος 8 Ζυγός 04° 46' 22"
Οίκος 9 Σκορπιός 09° 40' 35"
Μεσουράνημα (MC) Τοξότης 05° 20' 12"
Οίκος 11 Τοξότης 27° 13' 11"
Οίκος 12 Αιγόκερως 19° 48' 23"
ΥΓ ελπίζω να βγήκε ο χάρτης, πως βγαίνουν οι χάρτες στις απαντήσεις μισή ώρα παλεύω?
λοιπόν...έχω δύο απόψεις. Η πρώτη είναι πως το διάβημα θα έχει επιτυχία
- εφόσον δεχτουμε σαν σηματοδότη της γυναίκας τον κυβερνήτη του υδροχόου Κρόνου (δεν είναι ασυνήθιστο να είναι σηματοδότης της γυναίκας ο Κρόνος; αυτός βρίσκεται στον 7ο οίκο, και σε σύνοδο με τον ήλιο-άντρα
- ο Δίας (κυβερνήτης του 10ου) βρίσκεται σε σύνοδο με τον ωροσκόπο και σε τρίγωνο με τον δεύτερο σηματοδότη της, την Σελήνη.... άρα και ο άντρας επιθυμεί να ξαναβρεθεί μαζί της.
- ο κυβερνήτης του 4ου, που δείχνει την κατάληξη του θέματος είναι ο Ερμής και βρίσκεται στην ακμή του 2ου σπιτιου του άντρα (8ου οίκου του ωροσκοπίου), άρα και εκείνος θεωρεί ...δικιά του τη γυναίκα
Η Λίλιθ στον 12ο οίκο και σε σύνοδο με Β.Δεσμό δείχνει το κρύμμένο πάθος που συνδέει αυτούς τους δύο.
Η δεύτερη αποψή μου είναι πως όταν η φίλη μου έστειλε το μήνυμα αυτός ήταν με την καινούργια του αγαπημένη.
- σύνοδος της ακμής του 7ου (1ος για τον άντρα) με την Αφροδίτη.
- η Αφροδίτη συνδέεται με την Σελήνη Σηματοδότη με θετική όψη (άρα μπορεί να σκέφτεται τη δικιά μας) αλλά δεν μπορώ να αγνοείσω την όψη 150 μοιρών που κάνει η εν λόγω Αφροδίτη με τον σύγχρονο κυβερνήτη του Υδροχόου, τον Ουρανό.... όσο εξωκρόνιος και να είναι αυτός ο Ουρανός.
- γιατί ο ¶ρης κάνει τετράγωνο με τον κυβερνήτη του 4ου Ερμή. ¶σε που ο Αρης βρίσκεται στον Καρκίνο, οπότε σιγά τον ¶ρη (έλλειψη αποφασιστικότητας)
- η θέση του Ερμή (κυβερνήτη του 4ου) στον Ζυγό (που τον κυβερνά η Αφροδίτη) δείχνει πως αυτή η Αφροδίτη έχει το πάνω χέρι σε αυτόν τον άντρα.
- Τελικά η φίλη μου ειναι η Αφροδίτη που έχει πάνω του αυτός (λόγω εξαγώνου Σελήνης-Αφροδίτης) ή όχι???
Κατά τη γνώμη μου η ωριαία έχει περισσότερο σασπένς και από αστυνομικό μυθιστόρημα, τουλάχιστον για τον αρχάριο στην ωριαία...το θέμα είναι πως πρέπει να βγάλω κάποια άκρη.... θα παρακαλούσα για βοήθεια, κατά πρώτον πως στην ευχή κοπιάρεται ο χάρτης...:embarrestΗ ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
-
12-09-2009, 08:12 AM #2
Re: Ωριαία Αστρολογία Σχέσεων
Yπάρχουν όμως και αυτοί που υποστηρίζουν (μεταξύ αυτών κι εγώ :bigsmile: ) ότι δεν νοούνται κακοί μαθητές αλλά κακοί δάσκαλοι και κακά συστήματα εκπαίδευσης. Χωρίς να υποστηρίζω ότι είμαι ειδικός στην ωριαία, αλλά επειδή μια ιδέα την έχω, και συνυπολογίζοντας και τη δική σου αντίληψη, εκτιμώ ότι δεν φταις εσύ αλλά είτε αυτός που σε καθοδήγησε είτε ο τρόπος με τον οποίο το έκανε :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
12-09-2009, 09:29 AM #3
Όπως και σε άλλα παρακλάδια της αστρολογίας υπάρχουν πάντα σχολές και σχολές. ¶λλοι για παράδειγμα παίρνουν πλέον σαν κυβερνήτες στην ωριαία τους πλανήτες μετά τον Κρόνο, άλλοι χρησιμοποιούν απλανείς και ειδικές μοίρες, ακόμα και τα μεσοδιαστήματα έχουν μπει στην ωριαία. Με κάθε σύστημα θα πρέπει να πούμε μπορεί να βγει άλλο αποτέλεσμα. Επομένως κάθε φορά πρέπει να ξέρουμε αυτός που κάνει την ανάλυση ποια σχολή υποστηρίζει.
Στην ωριαία το πιο σημαντικό σημείο είναι να βρούμε ποιοι είναι οι σηματοδότες. Σηματοδότες του ερωτώντος είναι με σειρά προτεραιότητας η ακμή του ωροσκόπου, ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, πλανήτες που βρίσκονται κοντά στον ωροσκόπο και η Σελήνη. Από κει και πέρα πρέπει να βρούμε και το σηματοδότη του θέματος. Σε ωριαίες σχέσεων αυτός είναι συνήθως ή ο 7ος ή ο 5ος οίκος. Και πάλι με τη σειρά σηματοδότης είναι η ακμή του οίκου, ο κυβερνήτης, πλανήτης στον οίκο και τυχόν φυσικό σηματοδότης. Π.χ. η Αφροδίτη είναι φυσικός σηματοδότης σχέσεων ανεξαρτήτως οίκου. Όταν τηρόυμε τις προτεραιότητες αυτές συνήθως καταλήγουμε σε μία απάντηση με ευκολία. Όχι πάντα, αλλά συνήθως.
Εκείνο επίσης που πρέπει να έχουμε υπόψη είναι ότι κάποιες θέσεις δε σημαίνουν ντε και καλά πρόβλεψη. Μία Σελήνη στον 7ο ας πούμε μπορεί να σημαίνει απλά ότι τον σκέφτεται... την κατάσταση τώρα δηλαδή.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-09-2009, 09:37 AM #4
:bigsmile: αγαπητέ μητσάκο, στην θέση σου θα ήμουν εξόχως επιφυλακτικός για την αντιληπτικότητα μιας γυναίκας που δεν μπορεί να πετύχει ένα κέικ....έστω και αν χρησιμοποιεί εναλλακτικά αλεύρια (σπέλτας, καμουτ κλπ) που όντως δεν είναι ακριβώς η φαρίνα γιώτης
όπως και να έχει σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και περιμένω και τα καλά σου ...έργα
Πολλοί δάσκαλοι αυτού του κόσμου έχουν ενοχές γιατί δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε φωστήρες τους αδιάφορους και αμελείς μαθητές τους....δεν θα συνηγορήσω λοιπόν στη αποψή σου (είχα κάνει και επανειλημμένες "κοπάνες" στην χημεία):bigsmile:Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
-
12-09-2009, 09:50 AM #5
Στο συγκεκριμένο χάρτη τώρα προκύπτει αμέσως αμέσως το ερώτημα ποιος είναι ο σηματοδότης του ερωτώντος; Κρόνος ή Ουρανός; Να ένα πρώτο ερώτημα. Επιπλέον στην ακμή του ωροσκόπου υπάρχουν αρκετοί πλανήτες. Κυρίως ο Δίας, που είναι κι αυτός δεύτερος σηματοδότης. Αν ο Κρόνος είναι σε αδύναμη θέση στο χάρτη (π.χ. δεν έχει τίτλους), τότε αναλαμβάνει ο Δίας να σηματοδοτήσει. Δηλαδή για να το πούμε γενικότερα, από τους σηματοδότες που είπαμε στο προηγούμενο ποστ, κοιτάμε με τη σειρά ποιος είναι σε τι κατάσταση και ποιος έχει τίτλους και όψεις για να τραβήξει το θέμα μπροστά.
Ένα άλλο θέμα είναι η χρήση σημείων όπως η Λίλιθ που είπε η Τόνια σε αυτούς τους χάρτες. Στην ωριαία δε χρησιμοποιούμε πολλά σημεία που έχουμε στο γενέθλιο. Έτσι τη Λίλιθ ας πούμε δεν έχω δει να τη χρησιμοποιούν ως τώρα. Όχι ότι δε θα μπορούσε, απλά δεν έχω δει εγώ κάτι.
Στο συγκεκριμένο χάρτη ο Κρόνος είναι στον 8ο. Όταν ο κυβερνήτης είναι σε οίκο νερού, σημαίνει ότι είναι μπλεγμένος σε καταστάσεις συναισθηματικές. Και πιθανόν να μην τα λέει όλα. Αυτό να το έχουμε υπόψη. Ο Ήλιος από την άλλη είναι σηματοδότης του άλλου προσώπου, καθώς κυβερνά το Λέοντα. Η σύνοδος Ήλιου / Κρόνου είναι standard σημείο συνάντησης. Και μάλιστα με πρωτοβουλία του Ήλιου, επειδή είναι πιο γρήγορος πλανήτης. Σε άλλη περίπτωση, αν ο Ήλιος απομακρυνόταν από τον Κρόνο όμως, δε θα είχαμε συνάντηση, αλλά απομάκρυνση κι ας είχαμε και σύνοδο.
Επομένως χρησιμοποιώντας τους βασικούς κυβερνήτες καταλήγουμε σε θετική απάντηση στο ερώτημα. Θεωρητικά δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Παρόλα αυτα΄για εκπαιδευτικούς λόγους μπορούμε να αναφερθούμε και σε μερικά ακόμα ζητημάκια. Η Αφροδίτη στην ακμή του 7ου π.χ. είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Δεδομένου ότι είναι και κυβερνήτης του 8ου ακόμη περισσότερο. Τι λογιών πρόσωπο είναι αυτή η Αφροδίτη. Ειναι η γυναίκα που ρωτάει ή καμία άλλη; Μήπως υπάρχει άλλο πρόσωπο; Σημειώστε ότι είναι και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο, που είναι ο ερωτών. Αν ο ωροσκόπος ήταν ζώδιο της Αφροδίτης (π.χ. Ταύρος, Ζυγός) θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι απλά ο ερωτών που αγαπάει τον σύντροφο, τώρα όμως; Ως κυβερνήτης του 8ου μήπως είναι κρυφή σχέση; Για να το ξεκαθαρίσω εγώ προσωπικά θα προσπαθούσα να δω αν η ερωτούσα μοιάζει στα χαρακτηριστικά με μία Αφροδίτη στο Λέοντα. Είναι ας πούμε "κουκλάρα" και περήφανη; Ή μαζεμένη και για το σπίτι; Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για άλλη γυναίκα. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα παίζουν στον 8ο οίκο, επομένως σε καταστάσεις κρυφές. Πέρα από την Αφροδίτη και τη σύνοδο Ήλιου / Κρόνου έχουμε και τον Ερμή στην ακμή του 9ου οίκου να ξαναμπαίνει στον 8ο. Αυτός είναι κυβερνήτης της Παρθένου, εμπεριεχόμενου ζωδίου στον 7ο. Θα μπορούσαμε λοιπόν να τον θεωρήσουμε 2ο κυβερνήτη του 7ου. Επιπλέον είναι και φυσικός σηματοδότης της επικοινωνίας.Αν περιμένουμε τηλέφωνο για παράδειγμα εκτός από τον 3ο οίκο, κοιτάμε και αυτόν. Εδώ είναι ανάδρομος, που σημαίνει συνήθως αδυναμία επικοινωνίας, αλλά στην περίπτωση μας μπορεί να είναι και μήνυμα από το παρελθόν. Το ότι είναι εμπεριεχόμενος στον 7ο όμως επίσης μπορεί να σημαίνει αδυναμία έκφρασης. Μπορεί π.χ. να μην μπορεί να μιλήσει αυτό το άτομο στο τηλέφωνο. Συνδυάστε το με την περίπτωση η Αφροδίτη να είναι άλλο πρόσωπο και τη σύνοδο Ήλιου/Κρόνου να είναι στον 8ο κι ίσως βγει ένα συμπέρασμα ότι θέλει, αλλά υπάρχουν δυσκολίες.
Δείτε τώρα τι γίνεται αν πάρουμε τον Ουρανό σαν κυβερνήτη. Έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδότη του 7ου κι αμέσως αλλάζει όλη η απάντηση. Αν πάλι πάρουμε το Δία ως κυβερνήτη, βλέπουμε ότι ο Ήλιος κάνει τρίγωνο, αλλά τον έχει προσπεράσει (αποκλίνει). ¶ρα πάλι τσίου... Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είμαστε σίγουροι ποιον κυβερνήτη θα πάρουμε.
Αν πάλι ο άλλος είναι εραστής κι όχι σύντροφος, και πάρουμε τον 5ο σαν σηματοδότη, έχουμε μέσα τον ¶ρη, φυσικό σηματοδότη του νεαρού άντρα, στον Καρκίνο όμως, δηλαδή σε πτώση. Γκρίνιες από τον εραστή ή δεν μπορεί. Ο κυβερνήτης Ερμής είναι στον 8ο οπότε κι εκεί ξαναγυρίζουμε στο ίδιο σενάριο του "μυστικού" μηνύματος.
Ο 10ος που ανέφερε η Τόνια πρέπει να διευκρινίσουμε γιατί τον πήραμε; Ως σηματοδότη ποιου πράγματος; Του γάμου; Θέλει λίγο μελέτη. Γενικά όλο το μυστικό στην ωριαία είναι ποιοι είναι οι σηματοδότες. Σε αυτό πρέπει να αφιερώνουμε την περισσότερη ώρα. Αν το βρούμε αυτό τα υπόλοιπα είναι ένα λεπτό.
Επίσης από τη μέχρι τώρα πρακτική είθισται να λαμβάνουμε υπόψη μόνο τις βασικές όψεις (σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο, εξάγωνο). Μάλιστα ορισμένοι από παρατηρήσεις λένε ότι ούτε καν το εξάγωνο δεν τους βγαίνει στις ωριαίες.Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-09-2009, 10:20 AM #6
Τέλος να συνυπολογίσουμε ότι όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος είθισται να δεχόμαστε ερωτήματα επανασύνδεσης, καθώς το ευνοοεί η εποχή. Για τη διερεύνηση της απάντησης δε βλάπτει να κοιτάμε και το γενέθλιο του ερωτώντα με τις διελεύσεις των ημερών της αναδρομής και πού θα καταλήξει.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
12-09-2009, 03:43 PM #7
Μου επιτρέπετε να ρωτήσω και γω κάτι...(είδα φως και μπήκα)
Ξέρουμε ότι όταν οι σημειοδότες έχουν τον ίδιο παραδοσιακό κυβερνήτη, βάζουμε στο παιχνίδι και τους βαρείς πλανήτες.
Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που οι και δύο σηματοδότες έχουν κυβερνήτη τον Ερμή;;;
Θα δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην σελήνη για να δούμε την κατάσταση του προσώπου που ρωτάει;
-
12-09-2009, 07:58 PM #8
Βασίλη σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση, στην οποία και έλπιζαγια να είμαι ειλικρινής.
=Βασιλης Παπαδολιας; Στο συγκεκριμένο χάρτη τώρα προκύπτει αμέσως αμέσως το ερώτημα ποιος είναι ο σηματοδότης του ερωτώντος; Κρόνος ή Ουρανός; Να ένα πρώτο ερώτημα. Επιπλέον στην ακμή του ωροσκόπου υπάρχουν αρκετοί πλανήτες. Κυρίως ο Δίας, που είναι κι αυτός δεύτερος σηματοδότης. Αν ο Κρόνος είναι σε αδύναμη θέση στο χάρτη (π.χ. δεν έχει τίτλους), τότε αναλαμβάνει ο Δίας να σηματοδοτήσει. Δηλαδή για να το πούμε γενικότερα, από τους σηματοδότες που είπαμε στο προηγούμενο ποστ, κοιτάμε με τη σειρά ποιος είναι σε τι κατάσταση και ποιος έχει τίτλους και όψεις για να τραβήξει το θέμα μπροστά. [/COLOR]
Αυτό ήταν το πρώτο μου πρόβλημα....Κρόνος ή Ουρανός? Ο Κρόνος με ξένιζε σαν σηματοδότης μιας ερωτευμένης γυναίκας αλλά δεν είμαι και τόσο πρωτοποριακή για να πάρω με τη μια σαν σηματοδότη της τον Ουρανό. ¶σε που ο Κρόνος είχε και μια ξεκάθαρη θέση, σύνοδος με τον Ήλιο.
Ένα άλλο θέμα είναι η χρήση σημείων όπως η Λίλιθ που είπε η Τόνια σε αυτούς τους χάρτες. Στην ωριαία δε χρησιμοποιούμε πολλά σημεία που έχουμε στο γενέθλιο. Έτσι τη Λίλιθ ας πούμε δεν έχω δει να τη χρησιμοποιούν ως τώρα. Όχι ότι δε θα μπορούσε, απλά δεν έχω δει εγώ κάτι.[/COLOR]
Ούτε εγώ θυμάμαι να έχω δει να χρησιμοποιούν την Λίλιθ... Όμως αυτοί οι δύο έχουν μια μακροχρόνια ιστορία έρωτα και μίσους, μια παθιασμένη σχέση που είναι κρυφή λόγω της οικογενειακής κατάστασης (είναι και οι δυο παντρεμένοι)
[COLOR="lime"]Στο συγκεκριμένο χάρτη ο Κρόνος είναι στον 8ο. Όταν ο κυβερνήτης είναι σε οίκο νερού, σημαίνει ότι είναι μπλεγμένος σε καταστάσεις συναισθηματικές. Και πιθανόν να μην τα λέει όλα. Αυτό να το έχουμε υπόψη. [/COLOR]
Νομίζω πως είναι στον 7ο, τουλάχιστον με το Placidus. Δεν τον κοίταξα με άλλο σύστημα βέβαια
Ο Ήλιος από την άλλη είναι σηματοδότης του άλλου προσώπου, καθώς κυβερνά το Λέοντα. Η σύνοδος Ήλιου / Κρόνου είναι standard σημείο συνάντησης. Και μάλιστα με πρωτοβουλία του Ήλιου, επειδή είναι πιο γρήγορος πλανήτης. Σε άλλη περίπτωση, αν ο Ήλιος απομακρυνόταν από τον Κρόνο όμως, δε θα είχαμε συνάντηση, αλλά απομάκρυνση κι ας είχαμε και σύνοδο.[/COLOR]
Επομένως χρησιμοποιώντας τους βασικούς κυβερνήτες καταλήγουμε σε θετική απάντηση στο ερώτημα. Θεωρητικά δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Παρόλα αυτα΄για εκπαιδευτικούς λόγους μπορούμε να αναφερθούμε και σε μερικά ακόμα ζητημάκια.
Η Αφροδίτη στην ακμή του 7ου π.χ. είναι πολύ ενδιαφέρουσα
Και για μένα το ίδιο! Είναι το κυριώτερο ερωτηματικό αυτού του χάρη και για μένα. Νομίζω πως φαίνεται στο ποστ που έγραψα
Δεδομένου ότι είναι και κυβερνήτης του 8ου ακόμη περισσότερο
και δεδομένου ότι ακριβώς στην ακμή του 8ου βρίσκεται και ο Ερμής της επικοινωνίας, που είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου (=4ος του άντρα) , με κάνει να νομίζω πως αυτή είναι η γυναίκα που πραγματικά ενδιαφέρει αυτόν τον άντρα
[Τι λογιών πρόσωπο είναι αυτή η Αφροδίτη. Ειναι η γυναίκα που ρωτάει ή καμία άλλη; Μήπως υπάρχει άλλο πρόσωπο; Σημειώστε ότι είναι και σε αντίθεση με τον Ωροσκόπο, που είναι ο ερωτών. Αν ο ωροσκόπος ήταν ζώδιο της Αφροδίτης (π.χ. Ταύρος, Ζυγός) θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι απλά ο ερωτών που αγαπάει τον σύντροφο, τώρα όμως; Ως κυβερνήτης του 8ου μήπως είναι κρυφή σχέση; Για να το ξεκαθαρίσω εγώ προσωπικά θα προσπαθούσα να δω αν η ερωτούσα μοιάζει στα χαρακτηριστικά με μία Αφροδίτη στο Λέοντα. Είναι ας πούμε "κουκλάρα" και περήφανη; Ή μαζεμένη και για το σπίτι; Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για άλλη γυναίκα. Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα παίζουν στον 8ο οίκο, επομένως σε καταστάσεις κρυφές.
Το θέμα μας λοιπόν είναι αν είναι η "δικιά μας" ή καμιά άλλη;
Υπέροχες οι παρατηρήσεις σου!!!
Όχι, δεν είναι κουκλάρα...σε καμιά περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με ρέπλικα της Μαντόνας, εδώ που τα λέμε δεν τους "φέρνει" καθόλου, μάλλον με κανονική γυναίκα μοιάζει. Στην ιστορία αυτή όμως έπαιξε σκληρό ροκ και την εκτιμώ πολύ.
Η μοναδική πιθανότητα να είναι η δικιά μου που είναι μαζί του και όχι η γυναικάρα με τα κόκκινα είναι το εξάγωνο (χαλαρό) της εν λόγω Αφροδίτης με την Σελήνη (σηματοδότης της). Περί αυτού τι λες;;
Πέρα από την Αφροδίτη και τη σύνοδο Ήλιου / Κρόνου έχουμε και τον Ερμή στην ακμή του 9ου οίκου να ξαναμπαίνει στον 8ο
Εδώ Βασίλη δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου... Ο Ερμής είναι στην ακμή του 8ου...
[COLOR="lime"]Αυτός είναι κυβερνήτης της Παρθένου, εμπεριεχόμενου ζωδίου στον 7ο. Θα μπορούσαμε λοιπόν να τον θεωρήσουμε 2ο κυβερνήτη του 7ου. Επιπλέον είναι και φυσικός σηματοδότης της επικοινωνίας.Αν περιμένουμε τηλέφωνο για παράδειγμα εκτός από τον 3ο οίκο, κοιτάμε και αυτόν. Εδώ είναι ανάδρομος, που σημαίνει συνήθως αδυναμία επικοινωνίας, αλλά στην περίπτωση μας μπορεί να είναι και μήνυμα από το παρελθόν. Το ότι είναι εμπεριεχόμενος στον 7ο όμως επίσης μπορεί να σημαίνει αδυναμία έκφρασης. Μπορεί π.χ. να μην μπορεί να μιλήσει αυτό το άτομο στο τηλέφωνο. Συνδυάστε το με την περίπτωση η Αφροδίτη να είναι άλλο πρόσωπο και τη σύνοδο Ήλιου/Κρόνου να είναι στον 8ο κι ίσως βγει ένα συμπέρασμα ότι θέλει, αλλά υπάρχουν δυσκολίες.
Δείτε τώρα τι γίνεται αν πάρουμε τον Ουρανό σαν κυβερνήτη. Έρχεται σε αντίθεση με τον Ήλιο, σηματοδότη του 7ου κι αμέσως αλλάζει όλη η απάντηση. Αν πάλι πάρουμε το Δία ως κυβερνήτη, βλέπουμε ότι ο Ήλιος κάνει τρίγωνο, αλλά τον έχει προσπεράσει (αποκλίνει). ¶ρα πάλι τσίου... Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να είμαστε σίγουροι ποιον κυβερνήτη θα πάρουμε.
Αν πάλι ο άλλος είναι εραστής κι όχι σύντροφος, και πάρουμε τον 5ο σαν σηματοδότη, έχουμε μέσα τον ¶ρη, φυσικό σηματοδότη του νεαρού άντρα, στον Καρκίνο όμως, δηλαδή σε πτώση. Γκρίνιες από τον εραστή ή δεν μπορεί. Ο κυβερνήτης Ερμής είναι στον 8ο οπότε κι εκεί ξαναγυρίζουμε στο ίδιο σενάριο του "μυστικού" μηνύματος.
Είναι εραστής και παίρνουμε τον 5ο, οπότε με τον ¶ρη στον Καρκίνο....δεν βλέπω φως. Η μυστικότητα δεδομένη
Ο 10ος που ανέφερε η Τόνια πρέπει να διευκρινίσουμε γιατί τον πήραμε; Ως σηματοδότη ποιου πράγματος; Του γάμου; Θέλει λίγο μελέτη
Τον 10ο τον πήρα ως 4ο του άντρα...
[Γενικά όλο το μυστικό στην ωριαία είναι ποιοι είναι οι σηματοδότες. Σε αυτό πρέπει να αφιερώνουμε την περισσότερη ώρα. Αν το βρούμε αυτό τα υπόλοιπα είναι ένα λεπτό.
Επίσης από τη μέχρι τώρα πρακτική είθισται να λαμβάνουμε υπόψη μόνο τις βασικές όψεις (σύνοδο, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο, εξάγωνο). Μάλιστα ορισμένοι από παρατηρήσεις λένε ότι ούτε καν το εξάγωνο δεν τους βγαίνει στις ωριαίες.[/QUOTE]]
ελπίζω να λειτουργεί το εξάγωνο....στην παρούσα περίπτωση είναι η μόνη μας ελπίδα..
εν πάσει περιπτώσει θα σας ενημερώσω πως πήγε για να καταλήγουμε και κάπου...
Ευχαριστω, ευχαριστώ....:bigsmile: Βασίλη.Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
-
13-09-2009, 01:48 AM #9
Αγαπητη Τονια, Η κοπελα που εβαλε το ωριαιο, οπως γνωριζουμε, εξεταζεται απο τον 1ο οικο και ο συντροφος- εραστης απο τον 5ο. Επομενως κυβερνητη για την κοπελα εχουμε τον Κρονο κ εν συνεχεια τον Δια,τον Ποσειδωνα αναδρομους αλλα κ τον Ουρανο. Ολοι αυτοι οι πλανητες δειχνουν αρκετες εναλλαγες στην διαθεση της, απο ανασφαλεια, φοβια,καταθλιψη, εκρηξεις ξαφνικες μεχρι κ διακωμωδηση της ολης ιστοριας. Ο Κρονος μεσα στον 8ο μας λεει οτι εχει βαθια συναισθηματα τα οποια δεν μπορει να εκδηλωσει κ ειναι σε δυσκολη ψυχολογικη κατασταση. Η αντιθεση του με τον Ουρανο σημειοδοτει μια επανασταση που θελει να κανει κ η δεν της βγαινει η της βγαινει με δυσκολο τροπο.
Ο συντροφος τωρα, Ερμης αναδρομος στον Ζυγο, επισης στον 8ο οικο δεν θα λεγα οτι ειναι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση απο εκεινη, ειναι σε φαση που εκτιμα την κατασταση κ σε διαρκη αναθεωρηση αποψεων παντα σε σχεση με τον δεσμο τους. Επομενος κυβερνητης του, ο Αρης στον Καρκινο, μεσα στον 5ο οικο, μας δειχνει, οχι οτι αδυνατει να βγαλει καποια πραγματα, οσο οτι βγαζει τον κακο του εαυτο. Εχει αρκετο θυμο,οργη και φυσικα περισσιο εγωισμο. Παρολα αυτα θα κανει τριγωνο με Ουρανο κ εξαγωνο με Κρονο.
Δεν νομιζω οτι εχει τελειωσει εδω η ιστορια, εχουν να γινουν ακομη πολλα γεγονοτα
Το οτι ο Κρονος κατα την αναδρομη του θα κανει συνοδο με τον Ερμη, δεν ειναι απαραιτητα θετικο για την κοπελα γιατι αν μη τι αλλο μπορει να μας δινει πληροφοριες για το ειδος της επικοινωνιας που ενδεχομενως θα εχουν, η οποια τεινει να ειναι ειτε ανυπαρκτη, ειτε δυσκολη ειτε σκληρου κ απομακρου χαρακτηρα. Κ μην ξεχναμε οτι πριν πιασει τον Κρονο θα πιασει πρωτα με τετραγωνο τον Πλουτωνα. Ενδειξη που δηλωνει την βαθια επιρροη της συζυγου του, την ζηλεια της κτλ η οτι κατα καποιο τροπο στην επικοινωνια του με την ερωτουσα "μεταφερει" πραγματα της συζυγου του.
Το γεγονος οτι εστειλε το μηνυμα φαινεται ξεκαθαρα οτι ηταν μια επιπολαια κινηση( κυβερνητης 3ου η Αφροδιτη σε αντιθεση με Δια με Ποσειδωνα, κινηση την οποια μπορει ηδη να εχει μετανιωσει.Η Σεληνη -βασικος σημειοδοτης σε ολα τα ωριαια- θα κανει θετικες οψεις με Αφροδιτη, Δια, Ποσειδωνα, ομως Διας ειναι κ η συζυγος του εραστη,( κυβερνητης 11ου ).Επισης θα κανει τετραγωνο με Ηλιο, κυβερνητη 7ου (με την ιδια την σχεση η με τον συζυγο),κ τετραγωνο με Κρονο ( η ιδια ειναι σε συγκρουση με τον εαυτο της γιατι πολυ απλα δεν μπορει να χειριστει, αυτο που θελει η ψυχη της σε σχεση με καποιες υποχρεωσεις κ καθηκοντα που εχει η ακομη κ με τον ιδιο της το συντηρητισμο.).
Η τελευταια οψη της Σεληνης θα ειναι το τετραγωνο με τον Ουρανο. Το ποιος απο τους δυο θα δωσει την λυση ειναι καπως διφορουμενο, γιατι απο την Σεληνη στον 4ο θα λεγαμε πως εκεινη θα την δωσει. Η ακμη του 4ου μας παραπεμπει σε εκεινον. Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι ειναι ενα ωριαιο αξιο μελετης, ενα ωριαιο προκληση, γιατι εχει πολλες ενδειξεις, αρνητικες κ θετικες και πολυ θα ηθελα να μαθω την εξελιξη. Εκτιμω πως αν αυτος απαντησει στο μηνυμα θα ειναι για να βαλει τους δικους του περιοριστικους ορους, (Ερμης Κρονος) ορους που πιθανον η φιλη σου να μην ειναι σε θεση να δεχτει ( αντιθεση με Ουρανο ). Αν αποφασισει να τους δεχτει παντως ας οπλιστει με πολλη δυναμη γιατι θα ερθουν τα πανω κατω στην ζωη της.
ΥΓ. σε καποιο ποστ αν δεν κανω λαθος, (αν κανω ζητω συγνωμη)διαβασα για αλλο προσωπο στην ζωη του αντρα. Ο 5ος του 5ου, ο 9ος δηλ. εχει κυβερνητη τον Αρη σε εξαγωνο Κρονο,τριγωνο Ουρανο, κυβερνητες της κοπελας που εθεσε το ωριαιο, επομενως καταληγω στο συμπερασμα οτι με αυτην ειναι ερωτευμενος κ αποκλειω το γεγονος να ειναι ερωτευμενος με αλλη. Μην υποτιμαμε ομως τον Πλουτωνα που θα φαει αμεσα, μεσα απο τον 7ο του.
-
13-09-2009, 02:27 AM #10
Ευχαριστώ Έρση μου για την βοηθειά σου, εγώ είμαι αρχάρια στην ωριαία
...η διαφορά μας ξεκινάει από το ότι εγώ και ο Βασίλης παίρνουμε σαν πρώτο οίκο του άντρα τον 7ο και όχι τον 5ο. Εσύ κάνεις την διαφοροποίηση ανάμεσα στον εραστή και τον/την σύζυγο.Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.