s
Απορία για μεσοδιάστημα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 81

Απορία για μεσοδιάστημα

Καλησπέρα!

Ο τρόπος που μετράμε ένα μεσοδιάστημα πχ ηλίου σελήνης ποιος είναι?

Πχ εγω έχω ήλιο 23,52 ιχθυες και σελήνη 07,09 ζυγος. Το μεσοδιάστημα μου είναι στις 0 μοίρες κ 30 του αιγόκερου ή στις 0 μοίρες κ 30 του καρκίνου?
    Η διέλευση του πλούτωνα σε αυτό το μεσοδιάστημα (ώς σύνοδο στη μία ή ως αντίθεση στη δευτερη περίπτωση) τι μπορεί να σημαίνει??

Ευχαριστώ σε όποιον θέλει να μου απαντήσει

water

Re: Πλούτωνας σε μεσοδιάστημα

Κανείς???? :embarrest

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Απορία για μεσοδιάστημα

Το μεσοδιάστημα σου είναι στον Αιγόκερω water αλλά έτσι κι αλλιώς οι πλανητικές εικόνες ισχύουν και στην αντίθεση τους. Δηλαδή και στον Καρκίνο να έχεις πλανήτη στη μοίρα που αναφέρεις η πλανητική εικόνα είναι ισχυρή.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

κ. Παπαδόλια, ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σας!
    Ο πλούτωνας με φοβίζει λίγο... μπορούμε να τη χαρακτηρισουμε ως κακή ή καλή πλανητική επιρροή? 'Η είναι παρακινδυνευμένο να βάζουμε επίθετα?
    ..Καμια φορά ο πλούτωνας απο την άλλη δεν φέρνει και καρμικές καταστάσεις και τις επισημοποεί?

Ευχαριστώ

Όνομα:
    Βασίλης

Τα μεσοδιαστήματα και η καρμική προσέγγιση δεν πολυταιριάζουν, water. Τα μεσοδιαστήματα αφορούν συνήθως γεγονότα, πρόσωπα και πράγματα ή ποιότητες χαρακτήρα. Η καρμική προσέγγιση είναι κάτι άλλο, προσπαθεί να δώσει δυναμική στη χάρτη σου ξεχωρίζοντας τις υποχρεώσεις που έχεις στο παρελθόν και τις ευκαιρίες που έχεις στο μέλλον, έτσι ώστε ο χάρτης να μην είναι στατικός (αυτή είναι η συμπεριφορά μου), αλλά να έχει κατεύθυνση (από δω έρχομαι και προς τα εκεί πάω). Από πού θα πάρεις κάποια ηθική ανταμοιβή για αυτό που κάνεις και σε ποιον έχεις ηθική υποχρέωση.

Τα μεσοδιαστήματα προέρχονται από μία άλλη σχολή με άλλη φιλοσοφία. Στην προσέγγιση αυτή που λέγεται κοσμοβιολογική, ο Πλούτωνας δε θεωρείται καρμικός πλανήτης ή εν πάσει περιπτώσει μεταφυσικός. Απλά προσθέτει δύναμη, ένταση και βάθος σε ό,τι άλλο έρχεται σε επαφή. Επιπλέον συσχετίζει το θέμα του μεσοδιαστήματος με πρόσωπα και πράγματα (επαγγέλματα, τόπους, μέρη του σώματος, κλπ) που έχουν να κάνουν με τον Πλούτωνα. Αν έχεις κάποια πλανητική εικόνα επομένως που συμμετέχει ο Πλούτωνας, θα δώσει κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Π.χ. με μία πλανητική εικόνα Πλούτωνα στο μεσοδιάστημα Ήλιου / Σελήνης, κρίνεται κατά πόσον οι σχέσεις σου μπορούν να αντέξουν εντάσεις και μεταμορφωτικές διαδικασίες. Η λέξη κλειδί στο μεσοδιάστημα είναι "κρίνεται" και η περιγραφή του μεσοδιαστήματος μας λέει το "τι" κρίνεται. Ο πλανήτης δε που κάνει την πλανητική εικόνα μας λέει το αποτέλεσμα, "προς τα πού" δηλαδή θα πάει το ζήτημα που κρίνεται.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Πολύ αναλυτική η απαντηση σας! Σας ευχαριστώ πολύ για το εκπαιδευτικό post!
    water

Πάντως επειδή ο Ήλιος κι η Σελήνη σου δεν κάνουν όψη μεταξύ τους για να ενεργοποιήσει κάτι αυτό το μεσοδιάστημα μην περιμένεις ότι θα σου φέρει κάτι αισθητό στην ζωή σου, εκτός κι αν έχεις όψεις του Πλούτωνα στα προοδευτικά σου. Θα δεις ότι ο Πλούτωνας θα είναι πολύ πιο αισθητός στην ζωή σου όταν σε λίγο καιρό αγγίξει από διέλευση την Σελήνη σου.

Όταν μετράμε την απόσταση ανάμεσα σε δυο πλανήτες ή σημεία σ΄ένα χάρτη, μετράμε πάντα την πιο μικρή απόσταση. Επομένως στο παράδειγμά σου δεν θα μετρήσουμε από τους Ιχθείς προς τον Ζυγό αλλά από τον Ζυγό προς τους Ιχθείς.

Re: Απορία για σύνοδο.....

Καλησπέρα παιδιά!! Εγώ έχω μία απόρία που αφορά τις συνόδους. Π.Χ.ο Δίας είναι στον Υδροχόο 3,15 μοίρες και ο Κρόνος στον Αιγόκαιρο και κάνουν σύνοδο. Τι γίνετε με αυτή τη σύνοδο;;;; Πως λειτουργεί μέσα σε δύο διαφορετικά ζώδια;;;;;:weird:

Καλησπερα σε ολους.
    Ηθελα να ρωτησω τι σημασια εχουν τα μεσοδιαστηματα στην μελετη της συναστριας??
    Για παραδειγμα αν το μεσοδιαστημα Ηλιου-Σεληνης του αντρα κανει συνοδο με τον Ηλιο της γυναικας ? Η δεν εχεια καμια αξια η οψη?

Ευχαριστω

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Μάνια το μεσοδιάστημα Ήλιου - Σελήνης είναι το πιο σημαντικό σε έναν άνθρωπο. Είναι η κοινή συνισταμένη ύλης και πνεύματος, του «είμαι» και του «αισθάνομαι». Εάν διεγερθεί με έναν σημαντικό επίσης πλανήτη όπως ό Ήλιος τότε υπάρχει η αίσθηση της συμπλήρωσης, της πλήρωσης, της επικοινωνίας, ότι το άλλο άτομο ήρθε να φωτίσει ολόκληρη την ύπαρξη και το μονοπάτι της ζωής μας. Κάτι που δύσκολα ξεχνάς και ξεπερνάς εάν γνωρίσεις - για να μην πω αδύνατον. Και κάτι που «γνωρίζεις» αμέσως.

Δεν ξέρω κατά πόσον αυτά αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες σου, όμως οι όψεις μεσοδιαστημάτων πρέπει να είναι οξείες - δηλαδή μόνο σύνοδος αντίθεση και τετράγωνο, με ανοχή το πολύ μίας ή μιάμισης μοίρας. Αλλοιώς δεν.

Βρε Μαίρη κι εγώ έχω μια απορία: τι γυρεύει μια ερώτηση για συνόδους σε ένα θέμα με μεσοδιαστήματα? Μέχρι να μου την λύσεις να λύσω εγώ την δικιά σου. Υποθέτοντας ότι γνωρίζεις καλά περί πλανητών σε ζώδια ιδιότητες πλανητών και χαρακτηριστικά των όψεων, μία σύνοδος του τύπου που αναφέρεις έχει λίγο μειωμένη ισχύ επειδή οι πλανήτες δεν μοιράζονται τις ίδιες ζωδιακές ποιότητες. Κοίταξε τι αντιπροσωπεύει ο κάθε πλανήτης λόγω θέσης πρώτα, και ύστερα προσπάθησε να συνδυάσεις και τα δύο σύμφωνα με τις ιδιότητες συνόδου.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Page 1 of 9 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)