s
συναστρια και αποριες για οψεις συνοδο β.δεσμο με λιλιθ και αλλες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

συναστρια και αποριες για οψεις συνοδο β.δεσμο με λιλιθ και αλλες

εχω ακουσει οτι με αναμειξη β.δεσμου με λιλιθ καλυτερα να αποφευγεται η σχεση.εχω μια σχεση με την συνοδο αυτη στους διδυμους (β.δεσμους 11 και λιλιθ στο 4 οικο)αλλα εχουμε καποιες αλλες καλες οψεις που θα ηθελα να βγαλω συμπερασματα..ηλιος στον λεων εξαγωνο με ζυγο, η σεληνη στον ζυγο κανει τετραγωνο με ωροσκοπο στον λεωντα.αφροδιτη γυναικας στον ταυρο 4 οικο με συνοδο β.δεσμου στους διδυμους στον 11 οικο.αφροδιτης της παλι σε συνοδο με σεληνη στους διδυμους στον 11 οικο.ημιεξαγωνο δν ξερω αν ισχυει ηλιος στον ταυρο στις 3 μοιρες στον 3 οικο με σεληνη στους διδυμους στις 0.7 μοιρες στον 11;;επισης οψη τριγωνου αφροδιτης στην παρθενο στον 2 οικο με αρη στον αιγωκερο στον 12 οικο και αντιθεση αρη αντρα στον τοξοτη στον 5 οικο με αφροδιτη στον ταυρο στον 4 οικο.γενικα αν μπορουσα να αφησω στοιχεια και να μου πειτε αν η σχεση εχει προοπτικες και ειναι καρμικη θα ηταν καλο αντρας 20-8-84 4.45 το πρωι και γυναικα 24-4-1986 2.00 το πρωι...ειναι πολλες οψεις και πολλες αποριες οποτε για να μην τις αναφερω ολες θα προτιμουσα να μαθω αν εινια καλη και με προοπτικες σχεση και καρμικη(κυριως με προβλητατισε αυτο που διαβασα καπου για συνοδο λιλιθ β.δεσμο για αυτο ανοιξα αυτο το θεμα)

Όνομα:
    Βασίλης

Re: συναστρια και αποριες για οψεις συνοδο β.δεσμο με λιλιθ και αλλες

Αν και μάλλον σας απαντώ καθυστερημένα θα σας έλεγα ότι είναι λίγο τραβηγμένο να βάζετε από τη μία πλευρά τη σύνοδο που αναφέρετε και από την άλλη όλες τις άλλες καλές όψεις. Οι όψεις Βόρειου Δεσμού έχουν να κάνουν με την ηθική ικανοποίηση που εισπράττετε από μία σχέση. Η Λίλιθ έχει συσχετιστεί με πολλά σημεία στο χάρτη, αλλά προσωπικά τη λαμβάνω υπόψη μου κυρίως σε όψεις με τον Ήλιο. Δε θα έβαζα σε μεγαλύτερη προτεραιότητα μία τέτοια όψη για να αγνοήσω ένα εξάγωνο μεταξύ των ήλιων σας που δείχνει αν μη τι άλλο ότι μπορείτε να δουλέψετε μαζί σε ό,τι κάνετε και δεν τραβάει ο ένας αριστερά κι ο άλλος δεξιά. Ή το τρίγωνο ¶ρη / Αφροδίτης που σας επιτρέπει να συντονίζετε τους ρόλους άντρα γυναίκας με ομαλό τρόπο (όχι όταν θέλω εγώ, ο άλλος δε θέλει). Πιο πολύ θα ανησυχούσα για την άλλη αντίθεση ¶ρη / Αφροδίτης που έχετε, που βραχυπρόθεσμα σας δίνει πάθος αλλά μακροπρόθεσμα σε κάποιον από τους δύο μπορεί να δώσει απογοήτευση.

Πέραν των ανωτέρω δεν ξέρω επίσης γιατί βάζετε ως κριτήριο η σχέση σας να είναι καρμική. Οι καρμικές σχέσεις δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια δημιουργικής συνύπαρξης, ξέρετε. Επίσης δε μας αφήνουν να συνεχίσουμε τη ζωή μας δημιουργικά. Μας αναγκάζουν να αφήνουμε πίσω μας ανθρώπους, δουλειές, κλπ, για να βασανιστούμε. Κοινώς μας μπλέκουν σε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε. Για ποιο λόγο λοιπόν;

Τέλος και με αφορμή τις ημ/νίες που μας δίνετε θα σας έλεγα αν θέλετε γενικότερα σχόλια πάνω στη συναστρία σας με βάση αυτές τις ημ/νίες είτε να αναρτήσετε κάποιο χάρτη να τον σχολιάσουν οι σπουδαστές ή να έρθετε σε επαφή με κάποιο συνάδελφο αστρολόγο από κοντά. Είναι λίγο δύσκολο να επεκταθούμε από δω σε πλήρη συναστριακή ανάλυση. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις αναφορές που δίνει το site σε θέματα συναστρίας. Νομίζω θα σας δώσουν μία αρκετά καλή ιδέα.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)