- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: osc. apogee
-
19-06-2009, 04:11 PM #1
osc. apogee
Παρακαλώ ποιά είναι η ελληνική ονομασία του osc. apogee? Tο είδα σε σύνοδο με τον Ήλιο σε προοδευτικό, και δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει κάπου. Αν μπορούσατε να μου δώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία, θα με εξυπηρετούσατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
19-06-2009, 04:46 PM #2
Re: osc. apogee
Που το είδες όμως? Τον προοδευτικό εννοω που τον εφτιαξες?
-
19-06-2009, 05:04 PM #3
Είναι η Μαύρη και άραχνη Σελήνη-Λίλιθ, το θεωρητικό σημείο δλδ που ονομάζουμε Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη και αφορά το μέσο σημείο μεταξύ της Γης και του απόγειου (μακρύτερου σημείου) που βρίσκεται η Σελήνη κατά την περιφορά της γύρω από τη Γη.
Σε αυτόν το σύνδεσμο θα βρεις και τις 3 Λίλιθ. Η φωτό της τρίτης Λίλιθ θα σου δώσει να καταλάβεις και τι είναι το απόγειοhttp://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%EB%EE%E7.html :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-06-2009, 05:23 PM #4
Θα της τα ελεγα κι εγω αυτα Μητσάκο :toung:, αλλα για να της το εμφανίζει το πιο πιθανό ειναι να το επελεξε μόνη της. Με τι ονομασια το επέλεξε? Αν δεν ξέρουμε τι είναι αυτο που επιλέγουμε να μας εμφανίσει πέρα απο τους γνωστους πλανήτες, καλο ειναι πχ να τα βαζουμε ενα ενα για να τα ξεχωρίζουμε και να μην μπερδευόμαστε
-
20-06-2009, 01:54 PM #5
Δεν επέλεξα κάτι συγκεκριμένα. Έβαλα στις αστρολογικές εφημερίδες εδώ αυτού του site, την 40η ημέρα από τη γέννησή μου, έτσι δεν βγαίνουν τα προοδευμένα συστήματα? και ανέτρεξα στις όψεις.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας.
-
20-06-2009, 02:04 PM #6
και συμπληρώνω.. όψεις πλανητών, αστεροειδών, κενταύρων και απλανών.
-
20-06-2009, 02:05 PM #7
Μπορείς και από εδώ Δωρεάν προοδευτικό ωροσκόπιο :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.