s
αφροδιτη
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 12
    Όνομα:
    κωνσταντινα

αφροδιτη

Καλημέρα!
    θέλω κάποια βοήθεια για την ερμηνεία της αφροδίτης.η αφροδίτη στον λέων δείχνει άτομο που αποζητά την προσοχή και τον θαυμασμό των αλλων θέλει να είναι στο επίκεντρο.σωστα?όταν όμως βρίσκεται στον 12 οίκο προτιμά την απομόνωση.πως συνδυάζονται αυτά τα δύο?τι υπερισχύει τελικα?παίζουν ρόλο οι όψεις που κάνει?εξάγωνο με κρόνο και πλούτωνα τετράγωνο με χείρων και τρίγωνο με ποσειδώνα

Όνομα:
    Αντζελα

Re: αφροδιτη

Κάποιες φορές η Αφροδίτη στον 12ο δείχνει ότι υπάρχει πιθανότητα να εμπλακείτε σε κρυφές ερωτικές σχέσεις ή να ερωτευτείτε κάποιο άτομο το οποίο δεν είναι διαθέσιμο (π.χ. να βρίσκεται ήδη σε γάμο). Υπάρχει και μια άλλη ερμηνεία, όπως το να μην σας αρέσει να μιλάτε για τα ερωτικά σας θέματα και να προτιμάτε να τα κρατάτε κρυφά. (Αυτά μπορούν να φανούν επίσης όταν ο Κυβερνήτης του 5ου βρίσκεται στον 12ο). Ίσως να οδηγηθείτε σε συγκεχυμένες καταστάσεις στην συναισθηματική σας ζωή, όπου τείνετε να εξιδανικεύετε πρόσωπα για τα οποία θεωρείτε ότι μοιράζονται τα ίδια αισθήματα αγάπης με εσάς.

3. Re: αφροδιτη

Καλησπέρα,

εχω ακούσει ότι είναι κακό η αφροδίτη στον γεννέθλιο χαρτη να μην κάνει όψη με τους βασικούς πλανήτες.Εγώ έχω Αφροδίτη στον καρκίνο στην 7η μοίρα στον 12ο οίκο και κάνει μόνο όψεις με την Λίλιθ μου στον Αγόκαιρω στον 60 οίκο και σύνοδο με τον Β. Δεσμό μου στον Καρκίνο στον 12ο οίκο .Νομίζω πάντως ότι αυτή η Αφροδίτη ταλαιπωρεί πολυ.Εγω είμαι λιονταρι με ωροσκόπο λιοντάρι.
    Ευχαριστω εκ των προτέρων,

Σαλώμη

Quote Originally Posted by Σαλώμη View Post
    Καλησπέρα,

εχω ακούσει ότι είναι κακό η αφροδίτη στον γεννέθλιο χαρτη να μην κάνει όψη με τους βασικούς πλανήτες.Εγώ έχω Αφροδίτη στον καρκίνο στην 7η μοίρα στον 12ο οίκο και κάνει μόνο όψεις με την Λίλιθ μου στον Αγόκαιρω στον 60 οίκο και σύνοδο με τον Β. Δεσμό μου στον Καρκίνο στον 12ο οίκο .Νομίζω πάντως ότι αυτή η Αφροδίτη ταλαιπωρεί πολυ.Εγω είμαι λιονταρι με ωροσκόπο λιοντάρι.
    Ευχαριστω εκ των προτέρων,

Σαλώμη
    Όταν κάποιος πλανήτης δεν σχηματίζει μια από τις λεγόμενες κύριες ή πτολεμαϊκές όψεις (σύνοδο, εξάγωνο, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο) θεωρείται ότι "δυσκολεύεται" στην έκφραση των ιδιοτήτων που του αποδίδονται, καθώς του λείπει το "ερέθισμα" για να το κάνει.
    Η αέναη όμως κίνηση των πλανητών, με τις σχέσεις που σχηματίζει με τις γενέθλιες θέσεις των πλανητών, ανά διαστήματα θα ..."ερεθίζει" και κατά συνέπεια θα "ενεργοποιεί" και τον χωρίς όψεις πλανήτη . Ίσως όχι τόσο συχνά όσο κάποιου άλλου χάρτη, αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι ένας πλανήτης χωρίς όψεις έχει ως αποτέλεσμα και την απουσία της έκφρασης των ιδιοτήτων του. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Αντζελα

Να προσθέσω οτι οι "ελεύθεροι" πλανήτες σε έναν γενέθλιο χάρτη, αντιδρούν πιο έντονα όταν σχηματίζουν όψη από διέλευση. Επίσης, συλλέγουν εμπειρίες (χρωματίζονται) κάθε φορά που κάνουν όψεις στα προοδευμένα.

Όνομα:
    cancerian

Θα συμφωνησω απολυτα με την προλαλησαντα μιας και αυτο το θεμα το ειχαμε συζητησει με τα υπολοιπα μελη σε καποιο αλλο forum.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

λοιπον εχω μια αφροδιτουλα στο λιονταρι στον 11ο ιοκο η οποια δεν κανει καμια οψη με καποιον πλανητη παρα μονο εξαγωνο με χειρων ,λιλιθ,κ μεσουρανιμα και τεραγωνο με κληρο τυχης. μου εχουνε πει ακριβως αυτο που υποθηκε παραπανω απο τον μητσακο και οτι επισης θεωριται κ καμενη αυτο δεν το πολθκαταλαβα να πω την αληθεια...εγω πιστευω το εξης οτι μια αφροδιτη χωρις κυριες οψης λειτουργει πιο ελευθερα ισως. και τελος cancerian θα ηθελα να μου πεις για αυτο το αλλο φορουμ που συζητηθηκε το συγκεκριμενο θεμα..θα ηθελα να το μελετησω.

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    λοιπον εχω μια αφροδιτουλα στο λιονταρι στον 11ο ιοκο η οποια δεν κανει καμια οψη με καποιον πλανητη παρα μονο εξαγωνο με χειρων ,λιλιθ,κ μεσουρανιμα και τεραγωνο με κληρο τυχης. μου εχουνε πει ακριβως αυτο που υποθηκε παραπανω απο τον μητσακο και οτι επισης θεωριται κ καμενη αυτο δεν το πολθκαταλαβα να πω την αληθεια...εγω πιστευω το εξης οτι μια αφροδιτη χωρις κυριες οψης λειτουργει πιο ελευθερα ισως. και τελος cancerian θα ηθελα να μου πεις για αυτο το αλλο φορουμ που συζητηθηκε το συγκεκριμενο θεμα..θα ηθελα να το μελετησω.
    Λοιπόν το ξαναρώτησες νομίζω το ίδιο σε κάποιο άλλο θέμα. Κύριες όψεις για να τα ξεμπερδέψεις είναι η σύνοδος, το εξάγωνο, το τετράγωνο, το τρίγωνο και η αντίθεση. Εσένα λοιπόν η Αφροδιτούλα κάνει εξάγωνα!!!! Αν εννοείς οτι δεν κάνει κύριες όψεις επειδή δεν κάνει με τους 10 βασικούς πλανήτες, αλλα κάνει με πλανητοειδείς, αστεροειδείς, σημεία κλπ είναι άλλο θέμα. Αλλά το εξάγωνο συγκαταλέγεται στις κύριες πάντως όψεις. Για το θέμα της κα(η)μμένης Αφροδίτης πρέπει να για να ισχύει σύνοδος με Ήλιο σε απόσταση από 17' εως 8,5 μοιρών απο αυτόν. Όρος της Ωριαίας Αστρολογίας που προϋποθέτει να είναι και ο Ήλιος και ο άλλος πλανήτης οπωσδήποτε στο ίδιο ζώδιο. Οπότε μη σε προβληματίζει αυτό που σου είπανε.

Όνομα:
    ΡΟΥΛΑ

Μαλλον εγω εγραψα λαθος την ερωτηση μου αυτο ηθελα να πω που καταλαβες οτι δεν κανει οψεις με κανεναν απο τους βασικους πλανητες. Αρα για να καταλαβω σωστα μια αφροδιτη δεν εκφραζει με ευκολια της ιδιοτητες της μονο σε περιπτωση που δεν κανει καμια οψη γενικα ουτε με πλανητοειδεις αλλα ουτε και με τους βασικους πλανητες ετσι? υπαρχουν περιπτωσεις χωρις καμια οψη? επισης οταν δεν κανει οψεις με τους βασικους πλανητες τι γινετε , υπαρχει να διαβασω καπιο αρθρο για αυτο?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by loulakopia View Post
    Μαλλον εγω εγραψα λαθος την ερωτηση μου αυτο ηθελα να πω που καταλαβες οτι δεν κανει οψεις με κανεναν απο τους βασικους πλανητες. Αρα για να καταλαβω σωστα μια αφροδιτη δεν εκφραζει με ευκολια της ιδιοτητες της μονο σε περιπτωση που δεν κανει καμια οψη γενικα ουτε με πλανητοειδεις αλλα ουτε και με τους βασικους πλανητες ετσι? υπαρχουν περιπτωσεις χωρις καμια οψη? επισης οταν δεν κανει οψεις με τους βασικους πλανητες τι γινετε , υπαρχει να διαβασω καπιο αρθρο για αυτο?
    Αν δεν κάνω λάθος τα σημεία και τα άλλα ουράνια σώματα πιάνονται (υποθέτω και τα εξαγωνα που κάνει η Αφροδίτη σου επομένως!), αλλα οι οψεις να είναι κυριες για να λέμε οτι κάνει όψεις, και ακόμα να μην είναι σε ασύμβατα ζώδια πχ αν είναι τρίγωνο να είναι οι πλανήτες σε ίδιο στοιχείο (τετραπλότητα), αν είναι τετράγωνο σε ίδια ιδιότητα (τριπλότητα) κλπ. Υποτίθεται πως η δυναμική του πλανήτη δεν ειναι συνειδητή -οσον αφορα πχ την Αφροδίτη βάλλεται η κοινωνικότητα της - και πως ενεργοποιείται περισσότερο απο διελευσεις, προόδους κλπ

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)