s
Χαρτης επιχειρησης
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6

Χαρτης επιχειρησης

Καλησπερα.
    Τον χαρτη μιας επιχειρησης πως τον φτιαχνουμε,λαμβανοντας την πρωτη μερα λειτουργιας του σαν αρχη η την ημερα που ιδρυθηκε στα χαρτια?και ποιους πλανητες λαμβανουμε υποψη για την πορεια της?

Όνομα:
    cancerian

Re: Χαρτης επιχειρησης

Quote Originally Posted by μαλαμα View Post
    Καλησπερα.
    Τον χαρτη μιας επιχειρησης πως τον φτιαχνουμε,λαμβανοντας την πρωτη μερα λειτουργιας του σαν αρχη η την ημερα που ιδρυθηκε στα χαρτια?και ποιους πλανητες λαμβανουμε υποψη για την πορεια της?
    Αγαπητη Μαλαμα ,
    τον χαρτη μιας επιχειρησης μπορουμε να τον δημιουργησουμε με την ημερομηνια κατα την οποια "επεσαν" οι υπογραφες και κλειστηκε η συμφωνια στα χαρτια.

με εκτιμηση
    Cancerian

Σ¨ευχαριστω πολυ cancerian.
    Μπορειτε να με βοηθησετε λεγοντας μου και τι αλλο ειναι σημαντικο να κοιταξουμε?

Όνομα:
    Σωκράτης

Είναι σημαντικό να "κοιτάξουμε" τα πάντα. Πρωτίστως τι μας ενδιαφέρει; Εάν η επιχείρηση θα είναι βιώσιμη; Εάν θα είναι κερδοφόρα; εάν τι;

Πέραν όμως του χάρτη της "υπογραφής των συμβολαίων" η αστρολογική πρακτική λέει ότι πρέπει να συν-εξεταστεί και ο χάρτης έναρξης λειτουργίας της επιχείρησης.

Φυσικά η εμπειρία λέει ότι και οι 2 παραπάνω χάρτες πρέπει να συν-εξεταστούν / συν-εκτιμηθούν με τον χάρτη γέννησης του ιδιοκτήτη ή/και κάποιου σημαντικού εμπλεκόμενου παράγοντα στη λειτουργία της επιχείρησης.

Είναι μια συνήθης πρακτική, να βρίσκεται μια αστρολογικά ευνοϊκή ημερομηνία υπογραφής συμβολαίων. Μέλη του myHoroscope που ζήτησαν έναντι αμοιβής από αστρολόγους (αξιόλογους) να προτείνουν "ευνοϊκή" ημερομηνία τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.
    Εάν λειτουργούσαν και τους 3 χάρτες δεν θα τα τράβαγαν :bigsmile:
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post

Μέλη του myHoroscope που ζήτησαν έναντι αμοιβής από αστρολόγους (αξιόλογους) να προτείνουν "ευνοϊκή" ημερομηνία τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.
    Εάν λειτουργούσαν και τους 3 χάρτες δεν θα τα τράβαγαν :bigsmile:

rotest: όλα θέλουν προσοχή λοιπόν !
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

Προς το παρον επειδη μελεταω την επιδραση των διελευσεων μεσα πο τον προσωπικο μου χαρτη ηθελα να κοιταξω ποτε θα ειναι πιο ευνοικες οι επιδρασεις στην επιχειρηση μου κα ποτε ειναι πιο δυσκολα,αν ειναι δυνατον αυτο.και επειδη ειμαστε δυο ατομα-στνεταιροι εφτιαξα εναν συνθετο χαρτη κ υπεθετα πως πηρα καποιες απαντησεις..αλλα τωρα με τοσους χαρτες...τι μου προτεινετε γιατι ειμαι αρχαρια ακομα...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)