- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Χαρτης επιχειρησης
-
13-05-2009, 12:30 AM #1
Χαρτης επιχειρησης
Καλησπερα.
Τον χαρτη μιας επιχειρησης πως τον φτιαχνουμε,λαμβανοντας την πρωτη μερα λειτουργιας του σαν αρχη η την ημερα που ιδρυθηκε στα χαρτια?και ποιους πλανητες λαμβανουμε υποψη για την πορεια της?
-
13-05-2009, 12:40 AM #2
-
13-05-2009, 01:40 PM #3
Re: Χαρτης επιχειρησης
Σ¨ευχαριστω πολυ cancerian.
Μπορειτε να με βοηθησετε λεγοντας μου και τι αλλο ειναι σημαντικο να κοιταξουμε?
-
13-05-2009, 01:59 PM #4
Είναι σημαντικό να "κοιτάξουμε" τα πάντα. Πρωτίστως τι μας ενδιαφέρει; Εάν η επιχείρηση θα είναι βιώσιμη; Εάν θα είναι κερδοφόρα; εάν τι;
Πέραν όμως του χάρτη της "υπογραφής των συμβολαίων" η αστρολογική πρακτική λέει ότι πρέπει να συν-εξεταστεί και ο χάρτης έναρξης λειτουργίας της επιχείρησης.
Φυσικά η εμπειρία λέει ότι και οι 2 παραπάνω χάρτες πρέπει να συν-εξεταστούν / συν-εκτιμηθούν με τον χάρτη γέννησης του ιδιοκτήτη ή/και κάποιου σημαντικού εμπλεκόμενου παράγοντα στη λειτουργία της επιχείρησης.
Είναι μια συνήθης πρακτική, να βρίσκεται μια αστρολογικά ευνοϊκή ημερομηνία υπογραφής συμβολαίων. Μέλη του myHoroscope που ζήτησαν έναντι αμοιβής από αστρολόγους (αξιόλογους) να προτείνουν "ευνοϊκή" ημερομηνία τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.
Εάν λειτουργούσαν και τους 3 χάρτες δεν θα τα τράβαγαν :bigsmile:De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
13-05-2009, 02:08 PM #5
-
13-05-2009, 02:21 PM #6
Προς το παρον επειδη μελεταω την επιδραση των διελευσεων μεσα πο τον προσωπικο μου χαρτη ηθελα να κοιταξω ποτε θα ειναι πιο ευνοικες οι επιδρασεις στην επιχειρηση μου κα ποτε ειναι πιο δυσκολα,αν ειναι δυνατον αυτο.και επειδη ειμαστε δυο ατομα-στνεταιροι εφτιαξα εναν συνθετο χαρτη κ υπεθετα πως πηρα καποιες απαντησεις..αλλα τωρα με τοσους χαρτες...τι μου προτεινετε γιατι ειμαι αρχαρια ακομα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.