s
ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Η ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ MAIL.
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ!!!!!!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΑ ΕΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

Re: ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΥΣ

Quote Originally Posted by LAVERNA View Post
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Η ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ MAIL.
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ.
    ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ!!!!!!
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΝΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΑ ΕΤΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΓΕΝΕΘΛΙΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΡΧΗ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!
    Καλωσήρθες LAVERNA:bigsmile:
    Αρχικά να σου πω ότι η Μυτιλήνη δεν αναφέρεται ως πόλη αλλά ως νησί. Αν βάλεις στο αντίστοιχο πεδίο τη λέξη Λέσβος, θα σου παρουσιαστεί.
    Η βάση δεδομένων του Myhoroscope είναι μακράν η πλουσιότερη και εγκυρότερη όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και από πολλά site του εξωτερικού.
    http://www.myhoroscope.gr/135-%E1%ED...%EC%EC%E1.html Κάποιες πληροφορίες μπορείς να πάρεις από τον σύνδεσμο που σου δίνω.
    Τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, εφόσον είναι καταχωρημένες χιλιάδες πόλεις δεν είναι απαραίτητα, καθώς αναγράφοντας την πόλη σού παρουσιάζονται αυτόματα. Αν πάλι υπάρχει κάποια που δεν είναι ενταγμένη στο σύστημα, μπορείς να ρωτήσεις και να σου δοθούν :bigsmile:
    Εκτός και αν θες να σχηματίζεις τους χάρτες με τον παραδοσιακό τρόπο, πράγμα που δεν το βρίσκω καθόλου κακό. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΕΣΒΟΣ ΕΙΧΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ SITE ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!
    Λάθος αποτελέσματα σε σχέση με ποια δεδομένα; Σου βγάζει διαφορετικό χάρτη σε σχέση με κάποιον άλλο;
    Με την ευκαιρία να σου πω ότι στην "διαδικτυακή" γραφή τα κεφαλαία σημαίνουν ότι ...φωνάζεις Επειδή πιστεύω ότι ...δεν έχεις τέτοια πρόθεση, αν θες χρησιμοποίησε από εδώ και στο εξής πεζούς (μικρούς) χαρακτήρες :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σωκράτης

Μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις ποιο είναι ακριβώς το "λάθος αποτέλεσμα" που σου δίνει το υπολογιστικό μας;
    Συγκρινόμενο με ποιο άλλο "σωστό" υπολογιστικό;

Ο παραδοσιακός τρόπος υπολογισμού με το χέρι ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ούτε θα δώσει ποτέ σωστό υπολογισμό, αν και είναι μια χρήσιμη εμπειρία.

Τέλος, όπως εγραψε και ο Μητσάκος, με Ελληνικός χαρακτήρες στη βάση δεδομένων μας θα βρεις την πόλη που ψάχνεις ως Λέσβος αλλά και με λατινικούς ως Mitilini

Οι παρατηρήσεις σου θα μας βοηθήσουν να διορθώσουμε 0,0000001% πιθανού σφάλματος που μπορεί να δίνει το υπολογιστικό μας πρόγραμμα. Όμως δεν θα μπορέσουμε να διορθώσουμε την πιθανότητα λανθασμένης χρήσης του.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΝΤΩΣ!!!
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)