s
Σύνοδος Βέρτεξ - Κρόνου σε Συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Σύνοδος Βέρτεξ - Κρόνου σε Συναστρία

Καλημέρα,

Κοιτώντας κάποια παλιότερα άρθρα απο την κα. Σίμου διαπιστώνω ότι το Βέρτεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε συναστρια ορίζοντας σχέσεις μοιραίες!

Θεωρείτε ισχυρό σημείο στην συναστρία όταν υπάρχει σύνοδος Βέρτεξ ενός με κρόνου του άλλου σε έβδομο, όγδοο οίκο? (ανοχή 3.18 μοίρες)
    Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι αναφέρομαι σε μια σχέση την οποία προσωπικά θεωρώ καρμική και η οποία χρονικα ξεκίνησε με κρόνια επιστροφή για το ένα άτομο και κατα συνέπεια με ενεργοποιημένο κρόνο πάνω στο βέρτεξ του άλλου.

Ποιο είναι το άτομο που επιδρά περισσότερο πάνω στο άλλο? Ο κρόνος πάνω στο Βέρτεξ?

¶λλες όψεις (γιάτι μόνο μια ίσως θα μου πείτε ότι δεν αρκεί)

Γυναικ. Αντρικ.
    Κρόνος σύνοδος Βέρτεξ
    Ερμής χιαστί Βέρτεξ
    ¶ρης αντίθεση Βέρτεξ
    Χείρων Τρίγωνο Βέρτεξ
    Βέρτεξ αντίθεση Σελήνη
    Βέρτεξ τετράγωνο ουρανός
    Βέρτεξ εξάγωνο Δίας
    Βέρτεξ εξάγωνο Ερμής
    Βέρτεξ εξάγωνο Πλούτωνας
    Βέρτεξ Τρίγωνο Ποσειδώνας
    Βέρτεξ Τετράγωνο Χείρων
    Βέρτεξ εξάγωνο Κλήρος Τύχης
    Βέρτεξ Τετράγωνο Μεσουράνημα

Να κάνω μια σημείωση ότι στο γυναικείο ωροσκόπιο ο γενέθλιος Βόρειος δεσμός (στην Παρθένο) που κάνει σύνοδο με το προοδευμένο Βέρτεξ της… έρχεται σε σύνοδο με το αντρικό προοδευμένο κλήρο Τύχης. Αν μας λεει κάτι! Και αυτη τη στιγμή όλο αυτό το σχήμα είναι υπό την επίρρεια Κρόνου!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....

Re: Σύνοδος Βέρτεξ - Κρόνου σε Συναστρία

Quote Originally Posted by water View Post
    Καλημέρα,

Κοιτώντας κάποια παλιότερα άρθρα απο την κα. Σίμου διαπιστώνω ότι το Βέρτεξ παίζει σημαντικό ρόλο σε συναστρια ορίζοντας σχέσεις μοιραίες!

Θεωρείτε ισχυρό σημείο στην συναστρία όταν υπάρχει σύνοδος Βέρτεξ ενός με κρόνου του άλλου σε έβδομο, όγδοο οίκο? (ανοχή 3.18 μοίρες)
    Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι αναφέρομαι σε μια σχέση την οποία προσωπικά θεωρώ καρμική και η οποία χρονικα ξεκίνησε με κρόνια επιστροφή για το ένα άτομο και κατα συνέπεια με ενεργοποιημένο κρόνο πάνω στο βέρτεξ του άλλου.

Ποιο είναι το άτομο που επιδρά περισσότερο πάνω στο άλλο? Ο κρόνος πάνω στο Βέρτεξ?

¶λλες όψεις (γιάτι μόνο μια ίσως θα μου πείτε ότι δεν αρκεί)

Γυναικ. Αντρικ.
    Κρόνος σύνοδος Βέρτεξ
    Ερμής χιαστί Βέρτεξ
    ¶ρης αντίθεση Βέρτεξ
    Χείρων Τρίγωνο Βέρτεξ
    Βέρτεξ αντίθεση Σελήνη
    Βέρτεξ τετράγωνο ουρανός
    Βέρτεξ εξάγωνο Δίας
    Βέρτεξ εξάγωνο Ερμής
    Βέρτεξ εξάγωνο Πλούτωνας
    Βέρτεξ Τρίγωνο Ποσειδώνας
    Βέρτεξ Τετράγωνο Χείρων
    Βέρτεξ εξάγωνο Κλήρος Τύχης
    Βέρτεξ Τετράγωνο Μεσουράνημα

Να κάνω μια σημείωση ότι στο γυναικείο ωροσκόπιο ο γενέθλιος Βόρειος δεσμός (στην Παρθένο) που κάνει σύνοδο με το προοδευμένο Βέρτεξ της… έρχεται σε σύνοδο με το αντρικό προοδευμένο κλήρο Τύχης. Αν μας λεει κάτι! Και αυτη τη στιγμή όλο αυτό το σχήμα είναι υπό την επίρρεια Κρόνου!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
    :bigsmile: Καμία.... άποψη????

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    συγνώμη αλλά αυτό το post δε το κατάλαβα.. :embarrest

Όνομα:
    Κάτια

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Αυτό που θα ήθελα να καταθέσω αρχικά, είναι ότι αν πλοηγηθείτε σωστά μέσα στο χώρο, θα βρείτε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά σας. Ακόμα κι εγώ που δεν το έχω με τα ηλεκτρονικά, όταν θέλω πολύ να βρω κάτι, το βρίσκω!
    Ένα άλλο που θα σας βοηθήσει πολύ και δεν θα χρειάζεται καν να μπαίνετε στην διαδικασία των ερωτήσεων και να κρέμεστε από την καλή θέληση του καθένα, είναι να διαβάζετε τις αρχές του πλανήτη (δηλαδή ποιο είναι το νόημά του και τα αιτήματά του) ή του σημείου (γιατί το Βέρτεξ ας πούμε, δεν είναι πλανήτης, είναι ένα σημείο του χάρτη που καθορίζεται με μαθηματικούς υπολογισμούς) και στη συνέχεια να προχωρείτε στην ερμηνεία παντρεύοντας τις αρχές του ένα πλανήτη ή σημείου με τις αρχές του άλλου πλανήτη ή σημείου.
    Προσέξτε! Για όλα τα σημεία (και όχι πλανήτες) που βρίσκονται μέσα σε ένα χάρτη, ισχύουν μόνο οι παρακάτω όψεις: Σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο. Όλες οι υπόλοιπες δεν έχουν καμία επίδραση! (αυτό ισχύει φυσικά και για το Βέρτεξ!)
    Τις αρχές των πλανητών και των σημείων θα τις βρείτε πολύ εύκολα αν πλοηγηθείτε στο χώρο. Πολύ πιο εύκολα από την αναζήτηση συγκεκριμένης όψης. Στη συνέχεια πρέπει να ενημερωθείτε για την έννοια των όψεων. Τι υποδεικνύει η κάθε όψη σαν όψη. Δηλαδή τι κάνει γενικά το τετράγωνο, το τρίγωνο, σύνοδος κτλ και πόσες μοίρες ανοχή έχει το κάθε ένα. Στους υπολογισμούς σας θα πρέπει να συμπεριλάβετε την δυναμική των ζωδίων στα οποία βρίσκονται, τους οίκους και το στοιχείο (αέρας, φωτιά, γη, νερό) Όλες αυτές οι αρχές, αν δεν σας είναι ήδη γνωστές, είναι πολύ εύκολο να τις βρείτε με μια απλή αναζήτηση στο χώρο.
    Αφού συγκεντρώσετε τα στοιχεία σας, βάλτε την γνώση, την υποσυνείδητη διαίσθηση, την αναλυτικότητά σας να δουλέψει και απαντήστε σε όλα τα ερωτήματά σας!
    Στη συνέχεια μπορείτε να δημοσιεύσετε αυτό που πιστεύετε ότι ισχύει και ζητήσετε την γνώμη των εμπειρότερων.
    Με αυτόν τον τρόπο και εσείς μαθαίνεται και η ανταλλαγή ιδεών προάγεται και η συμμετοχή όλων γίνεται πιο διασκεδαστική και ευχάριστη!
    Είναι κατανοητό να έχετε δεκάδες απορίες και κανείς δεν ξεκίνησε με την γνώση στο τσεπάκι του. Για κάποιους όμως που έχουν προχωρήσει, είναι βαρετό να βλέπουν συνέχεια τις ίδιες ερωτήσεις. Γνώμη μου είναι ότι οι εύκολες και αβασάνιστες απαντήσεις δεν σας βοηθούν να μάθετε! Και είμαι σίγουρη ότι θέλετε να μάθετε!
    Μπορεί να έγινα και λίγο αντιπαθής αλλά είμαι της φιλοσοφίας που λέει ότι βαθιά φιλάνθρωπος δεν είναι αυτός που μοιράζει ψάρια αλλά αυτός που μαθαίνει τον συνάνθρωπο να ψαρεύει!
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Quote Originally Posted by mple View Post
    συγνώμη αλλά αυτό το post δε το κατάλαβα.. :embarrest
    http://www.myhoroscope.gr/88-%DC%F1%...EA%E1-%BB.html

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Για του λόγου της Κάτιας το αληθές, εδώ υπάρχει ένα post με συγκεντρωμένη την βασική ύλη που καλό είναι να έχει υπ' όψη του όποιος θέλει να ασχοληθεί με την αστρολογία. Μπορείτε να μελετήσετε τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις με όποια σειρά θέλετε, και να είσαστε σίγουροι πως πολλές ερωτήσεις και απορίες θα βρουν την απάντησή τους!!

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Για του λόγου της Κάτιας το αληθές, εδώ υπάρχει ένα post με συγκεντρωμένη την βασική ύλη που καλό είναι να έχει υπ' όψη του όποιος θέλει να ασχοληθεί με την αστρολογία. Μπορείτε να μελετήσετε τα άρθρα και τις δημοσιεύσεις με όποια σειρά θέλετε, και να είσαστε σίγουροι πως πολλές ερωτήσεις και απορίες θα βρουν την απάντησή τους!!

http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E3%DF%E1.html
    Δείμων, απλώς...
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Επίσης ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω την τάση που επικρατεί να χαρακτηριζουμε όλες τις σχέσεις μοιραίες. Όπου εμπλέκεται Κρόνος, Πλούτωνας, Βόρειος Δεσμός, Vertex και άλλα, το πάμε αμέσως στο μοιραίο. Δε νομίζω πως είναι τόσο συχνές και τόσες πολλές οι μοιραίες σχέσεις στη ζωή μας :unsure:

Quote Originally Posted by EPANASTATIS24 View Post
    Επίσης ρε παιδιά, δεν καταλαβαίνω την τάση που επικρατεί να χαρακτηριζουμε όλες τις σχέσεις μοιραίες. Όπου εμπλέκεται Κρόνος, Πλούτωνας, Βόρειος Δεσμός, Vertex και άλλα, το πάμε αμέσως στο μοιραίο. Δε νομίζω πως είναι τόσο συχνές και τόσες πολλές οι μοιραίες σχέσεις στη ζωή μας :unsure:
    Θεωρούμε την όποια γκομενική σχέση "μοιραία" επειδή καλύπτει (ως έναν βαθμό) την ανασφάλεια που νιώθουμε και την αδυναμία να σταθούμε μόνοι στα πόδια μας.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)