s
Όψεις Λίλιθ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7
    Όνομα:
    Μαρία

Όψεις Λίλιθ

Καλησπέρα σε όλους!
    Έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην "παραγνωρισμένη" Λίλιθ. Αν και έχω βρει άρθρα σχετικά με πληροφορίες για την θέση της Λίλιθ στα ζώδια και στους οίκους, δεν έχω βρει και πολλές πληροφορίες για τις όψεις που μπορεί να σχηματίζει με πλανήτες του γενέθλιου ωροσκοπίου. Έχει κανείς κάτι να προτείνει? Και επειδή έχω μπει στον πειρασμό... Κάποια άποψη για σύνοδο της Λίλιθ με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον 10 οίκο?
    Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:

Όνομα:
    cancerian

Re: Όψεις Λίλιθ

Quote Originally Posted by wind*1 View Post
    Καλησπέρα σε όλους!
    Έχω παρατηρήσει ότι τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην "παραγνωρισμένη" Λίλιθ. Αν και έχω βρει άρθρα σχετικά με πληροφορίες για την θέση της Λίλιθ στα ζώδια και στους οίκους, δεν έχω βρει και πολλές πληροφορίες για τις όψεις που μπορεί να σχηματίζει με πλανήτες του γενέθλιου ωροσκοπίου. Έχει κανείς κάτι να προτείνει? Και επειδή έχω μπει στον πειρασμό... Κάποια άποψη για σύνοδο της Λίλιθ με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στον 10 οίκο?
    Ευχαριστώ πολύ:bigsmile:
    Αγαπητη ,

Η συντροφια της Λιλιθ με την Αφροδιτη στον παραπανω συνδιασμο θα δωσει μια εξαιρετικα ερωτικη φυση. Το παθος μπορει να κυριαρχησει. H Λιλιθ κυριαρχει μεσα απο την αποτομη αλλαγη και εχει να κανει με τους δαιμονες της ψυχης που μας οδηγουν χωρις δευτερη σκεψη στα παθη. Αρχικα ο συνδιασμος αυτος ειναι εξαιρετικα ερωτικος , μαγνητικος και σαγηνευτικος.
    Στην συγκεκριμενη περιπτωση , ο υλικος κοσμος , το στατους , η δυναμη θα παιξουν σημαντικο ρολο στην ερωτικη ζωη ( και στην οικονομικη ) του ατομου. Ισως το ατομο να ελκεται σεξουαλικη και ερωτικα απο ατομα τα οποια εχουν μια μεγαλη κοινωνικη θεση , μια μεγαλη τσεπη η απλα μπορει να ειναι μεγαλυτερης ηλικιας. Ισως τα χρηματα ειναι τελικα ο "δαιμονας" που στοιχιωνει το ατομο καθως και η εδραιωση τοσο ερωτικη οσο και οικονομικη.
    Το ατομο μπορει να χειραγωγισει ευκολα μεσα απο τις σχεσεις του. Η λεξη κλειδι ομως στην περιπτωση αυτη ειναι η Ερωτικη Δυναμη , η οποια θα πρεπει να διανομηθει σωστα.
    Σε ασχημη θεση ο συνδιασμος αυτος μπορει να επιφερει καταπιεση και απογοητευση εξαιτιας υψηλων προσδοκιων οι οποιες απλα δεν πραγματοποιουνται. Επισης λογω της εντονης Κρονιας επιρροης η θεση θεωρω , οτι μπορει να επιφερει την σεξουαλικη ψυχροτητα. Προσοχη βεβαια και στην οριοθετηση της αυτονομιας.

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Αντώνης

Καλησπέρα.
    Θα μ΄ ενδιέφερε να μαθω για την όψη:
    Λίλιθ σε τρίγωνο με Αφροδίτη (αναφέρομαι σε συναστρία).
    Λίλιθ πρώτου ατόμου στον Αιγόκερω 8ο οίκο και δεύτερου ατόμου στον Υδροχόο στον
    7ο οίκο.
    Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί. Καλό βράδυ!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπητη ,

Η συντροφια της Λιλιθ με την Αφροδιτη στον παραπανω συνδιασμο θα δωσει μια εξαιρετικα ερωτικη φυση. Το παθος μπορει να κυριαρχησει. H Λιλιθ κυριαρχει μεσα απο την αποτομη αλλαγη και εχει να κανει με τους δαιμονες της ψυχης που μας οδηγουν χωρις δευτερη σκεψη στα παθη. Αρχικα ο συνδιασμος αυτος ειναι εξαιρετικα ερωτικος , μαγνητικος και σαγηνευτικος.
    Στην συγκεκριμενη περιπτωση , ο υλικος κοσμος , το στατους , η δυναμη θα παιξουν σημαντικο ρολο στην ερωτικη ζωη ( και στην οικονομικη ) του ατομου. Ισως το ατομο να ελκεται σεξουαλικη και ερωτικα απο ατομα τα οποια εχουν μια μεγαλη κοινωνικη θεση , μια μεγαλη τσεπη η απλα μπορει να ειναι μεγαλυτερης ηλικιας. Ισως τα χρηματα ειναι τελικα ο "δαιμονας" που στοιχιωνει το ατομο καθως και η εδραιωση τοσο ερωτικη οσο και οικονομικη.
    Το ατομο μπορει να χειραγωγισει ευκολα μεσα απο τις σχεσεις του. Η λεξη κλειδι ομως στην περιπτωση αυτη ειναι η Ερωτικη Δυναμη , η οποια θα πρεπει να διανομηθει σωστα.
    Σε ασχημη θεση ο συνδιασμος αυτος μπορει να επιφερει καταπιεση και απογοητευση εξαιτιας υψηλων προσδοκιων οι οποιες απλα δεν πραγματοποιουνται. Επισης λογω της εντονης Κρονιας επιρροης η θεση θεωρω , οτι μπορει να επιφερει την σεξουαλικη ψυχροτητα. Προσοχη βεβαια και στην οριοθετηση της αυτονομιας.

με εκτιμηση
    Cancerian
    Αγαπητέ Cancerian,
    μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζεις τα θέματα (αν και είμαι νέο μέλος, έχω διαβάσει αρκετά posts που έχεις γράψει) .
    Γενικά, θεωρώ ότι η Λίλιθ έχει πολλά πράγματα να αποκαλύψει σε ένα ωροσκόπιο ή σε μια συναστρία, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζω την σημασία των υπολοίπων πλανητών, ιδίως των προσωπικών.
    Αν ποτέ βρεις κάποιο άρθρο σχετικό με όψεις της Λίλιθ, θα το εκτιμούσα εάν με παρέπεμπες. Και φυσικά, σε ευχαριστώ για την ανάλυση αυτή.

Με εκτίμηση,
    wind*1

η Λίλιθ σε γεννέθλιο τρίγωνο με κρόνο ?
    λιλιθ σε κριό (8ος ) κρόνο σε λέων (11ος):unsure:
    ο κρόνος λειτουργεί περιοριστικά ?
    χιαστή με ουρανό ?ουρανός στον σκορπίο(3ος)

όψεις με κλήρο της τύχης ή ωροσκόπο λαμβάνονται υπόψιν εννοώ είναι ισχυρές όψεις επιρεάζουν το αποτέλεσμα του χάρτη ? αν και φαντάζομαι πως κ η παραμικρή λεπτομέρια κάνει την διαφορά
    Le coeur unit
    ce que l'esprit divise.

Η καρδιά σμίγει,
    ό,τι ο νους χωρίζει.

καλημερα

απ'οτι έχω βρει για την λίλιθ αυτή γίνεται εμφανής σε ένα ωροσκόπιο όταν σχηματίζει έντονες όψεις (σύνοδο αντίθεση τετράγωνο) με ωροσκ. μεσουράνημα DC, IC και όταν κάνει τις παραπάνω όψεις με προσωπικους πλανήτες. πάντως θα επιθυμούσα και εγώ μια ανάλυση των κύριων όψεων της λίλιθ.

καλημερα κ απο εμενα.νομιζω πως η λιλιθ εχει να κανει με εμμονες.αναλογα τον οικο

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)