s
Που βρίσκεται η Σελήνη μου;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 5 of 5

Που βρίσκεται η Σελήνη μου;

Θα ήθελα να μάθω σε ποιο ζώδιο έχω τη Σελήνη μου. Γεννήθηκα στις 14 Ιανουαρίου 1983 και ώρα 22.55

Ευχαριστώ

Re: Που βρίσκεται η Σελήνη μου;

Γειά σου. Θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι για να σου απαντήσουν οι αστρολόγοι θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 20 δημοσιεύσεις και επιπλέον την ερώτησή σου να την υποβάλλεις στην ενότητα "ο αστρολόγος στο σπίτι σας".
    Καλή πλοήγηση

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Όντως η ερώτηση ήταν γραμμένη σε λάθος Θεματική Ενότητα και μεταφέρθηκε στη σωστή με τον ανάλογο τίτλο. Όσον αφορά τους αστρολόγους απαντούν σε διευκρινήσεις και θέματα αστρολογίας σε όλες τις ερωτήσεις.
    Το όριο των 20 δημοσιεύσεων έχει σχέση μόνο για ερωτήματα που αφορούν προσωπικές ερωτήσεις και συμβουλές.

Φιλικά
    MAY THE FORCE BE WITH ...ME ... IN THIS STRANGE AND BEAUTIFUL WORLD OF ASTROLOGY...!

Ουπς, σωστή η παρατήρησή σου retrograde.

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by chr_14
    Θα ήθελα να μάθω σε ποιο ζώδιο έχω τη Σελήνη μου. Γεννήθηκα στις 14 Ιανουαρίου 1983 και ώρα 22.55
    Ευχαριστώ
    Aγαπητή φίλη. Συγχωρέστε την αργοπορία μας αλλά η ερώτησή σας είχε διαφύγει της προσοχής μας λόγω των πολλών δημοσιεύσεων. Επειδή δεν μας γράφετε πόλη γέννησης σας υπολογίζω τη Σελήνη σας για την πόλη της Αθήνας, Αν γεννηθήκατε σε άλλη πόλη παρακαλώ ενημερώστε μας να την υπολογίσουμε εκ νέου. Βρίσκεται λοιπόν στην 01ο 13΄του Υδροχόου.

Φιλικά
    Ελένη Ασλάνη

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)