- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 13
Thread: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
-
26-03-2009, 03:42 PM #1
ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Καλημέρα σε όλους σας
πρόσφατα δημοσιεύματα εφιστούν την προσοχή στις γνωριμίες που γίνονται σε περίοδο όπου η αφροδίτη κινείται ανάδρομα κ συγκεκριμένα διάβασα ότι είναι καλύτερα μετά τις 17/4 να γίνονται οποιεσδήποτε επαφές ερωτικού τύπου.
μπορεί να μου απαντήσει κάποιος αν όντως αυτό αληθεύει και κατά πόσο 'αποτυχία' είναι να γνωριστείς με κάποιον στο διάστημα αυτό
φιλικά
cajoline
-
26-03-2009, 03:56 PM #2
Re: ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αληθεύει στο βαθμό που λειτουργεί η αστρολογία. Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3...%EF%F5%F2.html :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
26-03-2009, 05:03 PM #3
Εγω ξεκινησα μια σχεση με αναδρομη αφροδιτη... 22/03/09 ολα μου φαινονται πολυ καλα .... ανθρακας ο "θυσαυρος" δηλαδη? εκεινη τη μερα εκανε συνοδο η σεληνη μου με το Δια στισ πλανητικες διελευσεις.... 11/8/1984 με ωροσκοπο σκορπιο.
-
28-03-2009, 01:43 PM #4
Αγαπητό ...δελφίνι
Προσπαθώντας να άρω τον ...πανικό, που προκαλεί η ανάδρομη Αφροδίτη, έχω να σας πω τούτο: Η λέξη κλειδί είναι αναθεώρηση και όχι αποτυχία.
Επειδή οι ανάδρομοι πλανήτες στο σύνολο τους παραπέμπουν στην κάλυψη "κενών", μια σχέση, που δημιουργείται με ανάδρομη Αφροδίτη υλοποιεί συνήθως ανεκπλήρωτες επιθυμίες και λύνει απορίες που παρέμεναν αναπάντητες. Έτσι μπορεί να αποβεί εξαιρετικά θετική για τον καθένα προσωπικά, ξεκαθαρίζοντας τις "θολές" εικόνες και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος. Το τι θα γίνει μετά, εξαρτάται περισσότερο από τους γενέθλιους χάρτες των δύο συντρόφων αλλά σε κάθε περίπτωση μια επανατοποθέτηση με βάση τα νέα στοιχεία, είναι αναγκαία.Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
29-03-2009, 03:37 PM #5
Σας ευχαριστω παρα μα παρα πολυ κ. Ριζοπουλε.... Η αληθεια ειναι οτι ειχα προβληματιστει πολυ και την ειχα προδικασει οτι θα τελειωσει αφου ξεκινησε με αναδρομη... παρολο που ηταν αυτο που ηθελα εδω και καιρο να ερθει στη ζωη μου.οχι ο συγκεκριμενος ανθρωπος αλλα μια τετοια προσωπικοτητα... Σας ευχαριστω...!
-
29-03-2009, 04:47 PM #6
Aγαπητη ,
στην περιοδο της αναδρομης Αφροδιτης , ο ξεφρενος ρυθμος της Αφροδιτης με την αναδρομη κινηση της περιοριζεται. Ειναι μια περιοδο ερωτικης εσωστρεφειας και εμφανιση παλιων ερωτικων θεματων που εμφανιζονται στο προσκηνιο ακομη μια φορα με σκοπο την λυση αυτων. Μεσα απο την αναδρομη κινηση , φτανει η στιγμη για να λυσουμε ανοιχτες υποθεσεις που αφορουν τα ερωτικα. Τα συναισθηματα εκεινη την περιοδο ειναι αρκετα μεγενθυμενα οπου οι ριζες αυτων ξεκινουν απο το παρελθον. Στην αναδρομη πορεια θεωρω χωρις να καταδικαζω , οτι οι γνωριμιες που θεμελιωνονται εκεινη την περιοδο συχνα κατεδαφιζονται. Τα θεμελια των σχεσεων δεν ειναι δυνατα αλλα αφηρημενα. Εκεινη την περιοδο ειναι πολυ καλη για να αναλογιστουμε για πιο λογο μια σχεση δεν ειχε το αναμενομενο αποτελεσμα , ετσι την επομενη φορα (ορθοδρομη) να ειμαστε πιο συνειδητοποιημενοι.
με εκτιμηση
C.
-
29-03-2009, 08:01 PM #7
Sygnomh gia tous latinikous xarakthres alla den mporo na grapso ellinika...
Exo mia aporia pano s afto pou graftike... H anadromi afroditi mas kanei na anatheoroume katastaseis, an as poume exoume mia sxesi mporoume na tin anatheorisoume, omos i apofasi pou tha paroume tha krithei otan girisei pali orthodromi? An p.x ksekinisoume kati kainourio tha to anatheorisoume otan girisei orthodromi kai an xorisoume tha to anatheorisoume ki afto otan girisei orhtodromi i oxi?
Episis ep efkairias to keno poreias tis afrodtihs ti dilonei? As poume oi apofaseis pou pairnoume se keno selinis ypotithetai oti polles fores den mas vgainounh anatheorountai to idio isxyei kai gia to keno poreias tis afrodiths oson afora oikonomika kai erotika themata?
Efxaristoοσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
30-03-2009, 02:42 PM #8
Αγαπητη ,
για να παρουμε λιγο τα πραγματα με την σειρα. Στην αναδρομη Αφροδιτη συνηθως οι σχεσεις περνουν μεσα απο το πρισμα της αναθεωρησης. Αν πουμε πως εχουμε μια σχεση , κατα την διαρκεια της αναδρομης Αφροδιτης "προβληματα" που προκυπτουν μεσα σε μια σχεση και δεν δινονται σημασια , σε εκεινη την περιοδο αναδυονται στην επιφανεια. Καθε λαθος , καθε προβληματισμος , καθε ανασφαλεια , καθε σκεψη που εχει αντικρουστει στο πισω μερος του μυαλου μας , ερχεται μπροστα μας.
Οι αποφασεις μπορει να παρθουν ειτε στην αναδρομη ειτε στην ορθροδρομη πορεια της Αφροδιτης. Συνηθως αν παρθουν στην αναδρομη πορεια της (προσωπικη εμπειρια) η σχεση διαλυεται. Για αυτο και η αναδρομη πορεια δεν ειναι η καταλληλη για αποφασεις , ειναι περισσοτερο για εσωτερικη σκεψη.
H Aφροδιτη κενης πορειας θεωρω οτι λειτουργει σαν την Σεληνη , δλδ , δεν υπαρχει δραση για περαιτερω κινησεις.
με εκτιμηση
Cancerian.
-
06-04-2009, 04:43 PM #9
παντως με αποφασή μου χώρισα με την ανάδρομη στις 17/3 και σε μια εβδομάδα έγινε επανασύνδεση με έντονα συναισθήματα
έχω ακόμη προβληματισμό για την σχέση και εσωτερικά αναθεωρώ καταστάσεις και πράγματα
-
07-04-2009, 12:28 AM #10
Ομολογω οτι αυτη η συγκεκριμενη Αναδρομη Αφρουλα εχει προκαλεσει πολλαααα προβληματα σε εμας τους καρδιοπαθεις..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.