- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Κοινή Αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα
-
30-01-2009, 12:20 AM #1
Κοινή Αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα
Καλησπέρα σε όλους!
Εδώ και πολύ καιρό έχω παρατηρήσει πως στους χάρτες και των 2 παιδιών μου υπάρχει η ίδια αντίθεση: Σελήνης - Πλούτωνα. Δηλαδή Σελήνη στους Διδύμους - Πλούτωνα στον Τοξότη στην κόρη μου και Σελήνη στον Καρκίνο - Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον γιό μου. Προτού μπω σε κακές σχέψεις σε σχέση με την υγεία μου και πόσο αυτή θα επηρέασει το μέλλον των παιδιών μου, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει τι σημαίνει αυτή η αντίθεση? Εχω έντονη ανησυχία...
Παραθέτω και τις ημερομηνίες γέννησής τους:
7 Σεπτεμβρίου 2004, 7:45 π.μ Αθήνα (κορίτσι)
5 Ιουνίου 2008 , 4:55 π.μ. Αθήνα (αγόρι)
Ευχαριστώ πολύ
Μαρίνα
-
30-01-2009, 08:16 AM #2
Re: Κοινή Αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα
Σώπα, καλέ, που έχεις ανησυχία για την ...υγεία σου και έντονη μάλιστα :toung:
Εδώ έβαλες τα στοιχεία; http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
Εντελώς πληροφοριακά, λέει αυτό:
Σελήνη - δυσαρμονική όψη - Πλούτωνας
Οι επιθυμίες, τα συναισθήματα και γενικά οι σχέσεις σας χαρακτηρίζονται από βάθος, από πάθος, θυελλώδη έκφραση και ενίοτε πόνο. Δεν αποκλείεται οι σχέσεις σας να καταλήγουν σε σχέσεις βασανιστικές και καταναγκαστικές.
Η προσωπικότητά σας μαγνητίζει, αλλά και δημιουργεί σκηνές ζηλοτυπίας καθώς είναι δυνατόν να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να επιβληθείτε και να ελέγξετε τους άλλους.
Κάποιοι από εσάς παρεμβαίνετε στις υποθέσεις με όχι και τόσο κόσμιο τρόπο, καταγγέλλετε τους άλλους και τους ενοχοποιείτε ψευδώς, προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Η ένταση των συναισθημάτων σας κάποιες φορές μπορεί να είναι τέτοια που να χαρακτηριστεί από τους άλλους σαν παραφροσύνη και να μην μπορείτε να την ελέγξετε.
Κατά περιόδους μπορεί να η συναισθηματική σας ένταση να σας οδηγήσει στην διάρρηξη των δεσμών που έχετε με άλλους ανθρώπους και να κάνετε μια νέα αρχή. Είναι πιθανό να είστε αδιάλλακτοι και άκαμπτοι και να δυσκολεύεστε να ακούσετε διαφορετικές απόψεις από τις δικές σας. Δεν αποκλείεται να έχετε την εμμονή ότι πρέπει παντού και πάντα να είστε σωστοί, και το κακό είναι ότι πολλές φορές το πιστεύετε ότι είστε ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε.
Σας είναι δύσκολο να δώσετε άφεση αμαρτιών και να ξεχάσετε αρνητικά συμβάντα. Πρέπει να συνειδητοποιήσετε το πώς είναι πραγματικά οι άλλοι και να μην εμμένετε στην εικόνα που έχετε εσείς για αυτούς. Η πρόκληση που πρέπει να αντιμετωπίσετε είναι να μάθετε να ελέγχετε τον κυκεώνα των συναισθημάτων σας και να μπορέσετε να εμπιστευτείτε αυτούς που ενώ σας αγαπούν εσείς πιστεύετε το αντίθετο. Αυτός βέβαια είναι και ο λόγος που όλες σας τις σχέσεις τις υπεραναλύετε και τις περνάτε από ένα είδος συναισθηματικής κρησάρας και θέλετε πάντα να βελτιώνονται και να ανανεώνονται.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-01-2009, 12:23 PM #3
Re: Κοινή Αντίθεση Σελήνης-Πλούτωνα
Aγαπητη blueyes ,
σε ενα ωροσκοπιο μια συγκεκριμενη οψη δεν θα σου δωσει πολλα αποτελεσματα ερμηνειας παρα μονο αν την περιπλεξεις μαζι με αλλα στοιχεια ωσπου να βρεις και το αλλο νοημα. Η ανυσηχια σου ειναι δεκτη καθως η Σεληνη σε ενα γενεθλιο συμβολιζει εκτος των αλλων την μητερα.
Εκτος απο τα οσα ανεφερε ο Μητσακος , θα συγκεκριμενολογησω λεγοντας οτι το προτυπο της μητερας προς τα παιδια της ισως να ειναι δεσποτικο και θα πρεπει να προσπαθησει να τα αφησει να ακολουθησουν τον δικο τους δρομο διχως χειραγωγικα μεσα απο την μητερα .. Επισης η μητερα ισως τις περισσοτερες φορες να ειναι ευμεταβλητη στον χαρακτηρα της ..
με εκτιμηση
cancerian !
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.