- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Πλανήτες σε Σύνοδο με MC
-
25-01-2009, 10:51 PM #1
Πλανήτες σε Σύνοδο με MC
Τι μπορεί να υποδεικνύει μια τριπλή σύνοδος
Ήλιου-Ερμή-Αφροδίτης με το MC?
όλα στον Κριό
Ήλιος στον 9ο και ερμής και αφροδίτη στον 10ο.
Σίγουρα είναι πολύ ευνοϊκό και συνεπάγεται μια καλύτερη ευκολία στην επαγγελματική επιτυχία. Το ότι είναι στον Κριό δείχνει ότι το άτομο με τον δυναμισμό και τον παρορμητισμό, ενθουσιασμό του , καθώς και με την αξυπνάδα, υπερικνητικότητα του μπορεί να επιτύχει?
Αλλά δεν υποδεικνύει και μια δυσκολία στις συνεργασίες η θέση στον Κριό?? μήπως είναι δείκτης ενός επαγγέλματος όπου το άτομο θα είναι το ίδιο υπεύθυνο για κάτι, και κύριος του εαυτού του? ίσως κάτι ιδιόκτητο...
Προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί να λειτουργήσει αυτή η σύνοδος και συγκεκριμένα ένα MC στον Κριό τι τάση μπορεί να δημιουργεί όσον αφορά το θέμα ''καριέρα''..
Λίγη βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
25-01-2009, 11:13 PM #2
-
25-01-2009, 11:36 PM #3
Re: Πλανήτες σε Σύνοδο με MC
ερώτηση παγίδα αγαπητέ??:toung:
πως εμπλέκονται οι οίκοι, δηλαδή τι σχέση έχουν με τη σύνοδο ή πως εμπλέκονται στο παιχνίδι..?
θα εκφράσω τον συλλογισμό μου..
ήλιος στον 9ο και δε στον Κριό τον ερμηνεύω ως μεγάλο ενθουσιασμό απο το άτομο να μαθαίνει νέα πράγματα, μια μεγάλη αγάπη για μάθηση, ίσως να ασχολείται και με πολλά. Να ξεκινά κάτι και να το σταματά απότομα για να μάθει κάτι καινούριο που πήρε πρέφα ότι κάνει κάποιος άλλος γνωστός και τον ενθουσίασε περισσότερο! σπουδές, ταξιδάκια τα κλασικά μπλα μπλα του 9ου.
με ερμή όμως στον 10ο μου κάνει ότι αυτά που μαθαίνει θα θέλει να τα μεταβιβάζει κιόλας σε κόσμο, θα τη βρίσκει να τον ακούει ο κόσμος και μιας έχουμε να κάνουμε και με έναν φιλοσοφημένο ήλιο και με έναν έξυπνο ερμή που θέλει να πιστεύει ότι ξέρει τα πάντα, ίσως του αρέσει να τα διδάσκει κιόλας αυτά που έχει μάθει σε πολύ κόσμο..
μια αφροδίτη στον 10ο μου κάνει ότι μπορεί να βοηθήσει εξτρά σε όλο αυτό μιας και θα κάνει το άτομο χαρούμενο, αγαπητό στον κόσμο και θα το βοηθήσει να επιτύχει καλύτερα μέσα απο δημόσιες σχέσεις..
ίσως κάτι με διδασκαλία??
λάθος???
και όλα αυτά στο μεσουράνημα?
-
26-01-2009, 05:01 AM #4
Kαι εγω ειχα αυτήν την απορεία. Αρης στον 9ο σε συνοδο με Μεσουρανημα στον Σκορπιο...
-
26-01-2009, 12:25 PM #5
Δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως με Αφροδίτη στον 10ο το επάγγελμα μπορεί να σχετίζεται με ομορφιά ή τέχνη ή με γυναικείο κοινό; Με τον Ερμή όπως έχεις ήδη αναφέρει θα μπορούσε να κάνει με διδασκαλία αλλά και ο,τι έχει να κάνει με επαγγέλματα επικοινωνίας π.χ ΜΜΕ, σωστά; Και ο Ήλιος στον Κριό από τον 9ο; Δεν ξέρω αν θα τον ονόμαζα ακριβώς φιλοσοφημένο αλλά περισσότερο δραστήριο, γεμάτο ενέργεια όσον αφορά ταξίδια και γνώσεις, συσχετισμό με εξωτερικό και μια δόση αίγλης και φήμης προς στο επάγγελμα.
Αν κάνω μια (αποτυχημένη!) σούμα σε όλα αυτά, βλέπω μάλλον έναν/μια διάσημο καθηγητή/τρια ιστορίας της τέχνης με διαλέξεις και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό.:toung:
(Τώρα ένας Ερμής στον Κριό θα έχει την υπομονή και την ηρεμία που χρειάζεται η διδασκαλία;;;; )
Θα περιμένω ένα καλύτερο συνδυασμό των στοιχείων για να ξεμπερδευτώ κι εγώ λιγάκι..:bigsmile:''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
26-01-2009, 02:07 PM #6
Και τι θα λέγατε για σύνοδο μεσουναρήματος σε συναστρία;;δίνετε βαρύτητα;
-
27-01-2009, 05:25 PM #7
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.