- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 16
Thread: Απορία για γενέθλιο χάρτη
-
23-01-2009, 12:46 PM #1
Απορία για γενέθλιο χάρτη
Καλημερα και παλι ..εχω μια απορια για τον γενέθλιο χάρτη μου..Εχω ωροσκόπο διδυμοι (15°51'). Σε κάποια site μου βγάζουν την ακμη του 2ου οίκου στον καρκίνο (08.52') και την ακμή του 3ο οίκου στον λέωντα (00.47'). Σε άλλα παλι μου βάζουν τον ωροσκόπο δίδυμοι (15°47') και ακμή Οίκος 2ο Καρκίνος (07° 52' 29'') και Οίκος 3 πάλι στον Καρκίνο (29° 00' 41") με αποτέλεσμα να αλλάζει λίγο το σκηνικό έτσι δεν είναι ? Τελικά τι ισχύει ? Μήμπως οι μοίρες στον καρκίνο (ακμη 3ο οικου) ειναι προς το τέλος οπότε αγγιζουν τον λέωντα? Αν θα μπορούσε καποιος να μου πει θα μου έλυνε πολλές αποριες..:bigsmile:
-
23-01-2009, 02:40 PM #2
Re: Απορία για γενέθλιο χάρτη
Καλημέρα. Ούτως ή άλλως, οι ακμές των οίκων σε τελευταίες μοίρες ζωδίων (τις λεγόμενες αναιρετικές - κάνε μία έρευνα στο σάιτ με τη λέξη να δεις) επηρρεάζονται και από το επόμενο άρα θα πρέπει να παίρνεις και τα δύο απ' όψη σου και παρατηρώντας το παρελθόν τι ισχύει στον εαυτό σου να καθοδηγηθείς τι σε εκφράζει περισσότερο για να παρακολουθείς το μέλλον.
Δεν μας έδωσες τα στοιχεία σου, αλλά είναι καλύτερα στην κατάστρωση των χαρτών να εμπιστεύεσαι τα Ελληνικά σάιτ σαν πιο ακριβή γεωγραφικά όσον αφορά τη χώρα μας παρά τα ξένα.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
23-01-2009, 02:56 PM #3
Θα πρέπει να βρεις εσύ ποιο είναι αυτό που "κολλάει" περισσότερο στη ζωή σου, καθώς παρά το γεγονός ότι η λογική που χρησιμοποιούν τα συστήματα για τον υπολογισμό του ωροσκόπου είναι ίδια και βασίζεται στις ίδιες παραμέτρους, δεν εφαρμόζουν όλα τους ίδιους περιορισμούς σε αυτές τις παραμέτρους, κυρίως στις αποκλίσεις των γεωγραφικών μοιρών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αυτές οι μικρές διαφοροποιήσεις στις μοίρες του ωροσκόπου και των ακμών των Οίκων.
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-01-2009, 03:20 PM #4
τα στοιχεια μου ειναι 24/03/1964 αθηνα ωρα 10.00 το πρωι. Τις αναλυσεις τις πηρα απο το astrolisto.gr , anew.gr και απο εδω το myhoroscope που συμφωνει με το anew και απο ενα αλλο site που δεν το θυμαμαι αυτη τη στιγμη. Πάντως ήταν πολυ κατατοπιστικη η απάντηση σας ευχαριστω
-
23-01-2009, 03:24 PM #5
-
23-01-2009, 03:32 PM #6
Στην 1η σελίδα του site μπορείς να βρεις εκεί που λέει "δωρεάν ωροσκόπιο" την εφαρμογή "γενέθλιος χάρτης". Κάνεις κλικ εκεί, βάζεις τα στοιχεία σου και θα βρεις και ερμηνεία για τις ακμές των Οίκων.
Αν θες να βρεις την ερμηνεία για τον 3ο στον Καρκίνο, "παίξε" λίγο αλλάζοντας την ώρα γέννησης, έτσι ώστε να σου έρθει η ακμή του 3ου στον Καρκίνο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
23-01-2009, 03:35 PM #7
-
25-01-2009, 05:23 PM #8
γεια σας!μπορει καποιος να μου πει τι σημαινει μεσουρανημα σε συνοδο με πλουτωνα?
-
25-01-2009, 05:27 PM #9
-
25-02-2009, 02:36 PM #10
καλημέρα !
σε έναν γεννέθλιο χάρτι που έχω δει ο ¨Ηλιος κάνει μία και μοναδική όψη με την σελήνη κ μάλιστα αντίθεση ... !! Ήλιος στον Κριό (8 οικος ) και σελήνη στον Ζυγό ! (2ος)
αν αλλάξω την ώρα κατά 15 λεπτά (μια και δεν έχουμε ακριβή πληροφορία)
εκτός από την παραπάνω όψη βγαίνει και όψη χιαστή με ωροσκόπο !
μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος αυτό τι σημαίνει !
είναι συχνό να μην κάνει ο ήλιος όψεις με άλλους πλανήτες ?Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.