- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: Οψεις
-
22-01-2009, 11:19 PM #1
Οψεις
Καλώς σας βρήκα. Θα ηθελα να σας συγχαρω για το κατατοπιστικο site σας που οπως βλεπω καλυπτει πολλα θέματα κ βοηθά κ μας τους αρχάριους
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαινω: βλέπω στο προσωπικο μου χάρτη οτι ο Αρης μου βρίσκεται στον 8ο οίκο, ενώ η Σελήνη και ο Κρόνος μου στον 11ο οικο. Αυτο δεν στοιχειοθετεί τρίγωνο? Η ημερομηνια γέννησης μου ειναι 15/5/75 στις 11:50 μεσημερι στη Θεσσαλονικη.
Επίσης θα ήθελα να μάθω σύνοδος κρονου (12ος οικος), σελήνης (12ος Οικος), αφροδίτης (11ος οικος) στον καρκίνο σε τετράγωνο με τον Δία (9ος Οικος) στον Κριό ποσο κακή όψη ειναι κ τί σηματοδοτει.
Ευχαριστω πολυ εκ των προτέρων
-
22-01-2009, 11:58 PM #2
Re: Οψεις
Γειά σου και καλώς ήρθες! :bigsmile:
Λοιπόν οι όψεις ασχετα απο οικους και ζωδια, υπολογίζονται απο μοιρες. Αυτο που λές για τους οικους ειναι τελειως λάθος γιατι, για να μιλήσουμε εστω και θεωρητικα για καποια όψη πχ τετραγωνο 8ου -11ου θα επρεπε να μιλαμε για συστημα ισων οικων (να αποτελουνται απο 30 μοιρες κι αυτοι οπως τα ζωδια). Συνήθως όμως χρησιμοποιουμε Placidus κ.α. συστηματα ανισων οικων. Και πάλι όμως οπως πχ μπορουμε να έχουμε τετραγωνο Λεοντα απο τις τελευταιες του μοιρες με Τοξότη στις πρώτες του μοιρες, ετσι μπορουμε να εχουμε και τριγωνο απο τις πρωτες μοιρες του 8ου με τις τελευταιες του 11ου ( για ισους οικους αν μιλαμε )...κι αυτο γιατι οι οψεις εχουν ανοχες.
Η σύνοδος όταν ειναι ακριβής :0 (Δρα από: -10° εως: +6°)
Το εξάγωνο όταν ειναι ακριβείας: 60 (Δρα από: -56° εως: +63°)
Το τετράγωνο όταν ειναι ακριβείας:90 (Δρα από: -84°εως: +94°)
Το τρίγωνο όταν ειναι ακριβείας:120 (Δρα από: -113° εως +125°)
Η αντίθεση ακριβείας 180 ( Δρα απο -170° εως +186°)
Στο επομενο ερωτημα δεν θα απαντησω γιατι απλά το εχεις και σε αλλο θέμα. Προσπάθησε να βαζεις απο μια φορα την καθε ερωτηση σου ωστε οι απαντησεις που θα παίρνεις να ειναι συγκεντρωμένες και επίσης να εχουν διαφορετικη και ταιριαστη επικεφαλιδα, ωστε να να βρικουν απο την αναζητηση και αλλα μελη κατι που μπορει να τα ενδιαφέρει. Καλή συνέχεια
-
24-01-2009, 01:15 PM #3
Re: Οψεις
Black moon, σ ευχαριστώ πολύ για την απαντηση
Εβαλα την δεύτερη ερωτηση μου σε ξεχωριστο θέμα, χωρις βέβαια να ειμαι σιγουρη αν ειναι στο σωστο σημειο, αφου δεν εχει απαντηθει. Ειμαι καινουργια κ προσπαθώ να δω, πού πάει τί....
Σ ευχαριστω κ πάλι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.