s
Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 34
  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Όνομα:
    cancerian
    Posts
    841

    Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Σε αυτό το προσωπικο μου αρθο παρουσιαζω μια ακομα Ωριαια αναλυση η οποια εχει διαφορετικη κατευθυνση από ότι η προηγουμενη εργασια. Το αρθρο μου αυτό εχει σκοπο να σας δειξει την λειτουργικη ενός Ωριαιου Χαρτη ο οποιος εστιαζεται κυριως σε παρελθοντικα γεγονοτα και αποσκοπει στην ληψη στοιχειων μεσα από το παρον και όχι από μελλοντικα γεγονοτα. Με λιγα λογια η αναλυση αυτου του χαρτη αποσκοπει στην ληψη στοιχειων ως αιτια .Αιτια τα οποια εμποδιζουν να συμβει μια μελλοντικη κατασταστη. Χαριτολογώντας , θα μπορουσαμε να πουμε ότι ο χαρτης αυτος λειτουργει ως αστυνομικος σε μια σκηνη ενός εγκληματος , ο οποιος μαζευει στοιχεια ώστε να βρει τον δραστη.

    Ας ξεκινησουμε λοιπον…

    Πριν από μια εβδομαδα ετυχε να συναντησω μια πολύ αγαπημενη μου φιλη. Μιλωντας μαζι της μου παραδεχτηκε ότι ηταν εξαιρετικα λυπημενη εξαιτιας ενός ατομου. Μολις την ρωτησα τι συμβαινει ακριβως , μου ειπε ότι επιθυμει την συναψη σχεσης με ένα ατομο αλλα για καποιους λογους εκεινος δεν μπορει. Μολις ρωτησα τους λογους , εκεινη μου ειπε πως δεν τους γνωριζει. Ξερωντας για τις Αστρολογικες μου γνωσεις και την αγαπη μου προς την Αστρολογια με ρωτησε αν μπορω να την βοηθησω. Της ειπα πως ναι , και εκεινη αμεσως εκανε την ερωτηση : «Ποιοι είναι οι πραγματικοι λογοι που τον εμποδιζουν να ξεκινησει μια σχεση μαζι μου». Σημειωσα την ωρα και τις ειπα πως θα της στειλω τα αποτελεσματα.
    Ο παρακατω χαρτης αποτελει την απαντηση στην ερωτηση : «Ποιοι είναι οι πραγματικοι λογοι που τον εμποδιζουν να ξεκινησει μια σχεση μαζι μου»






    Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΔΟΤΗ.

    (Ακμή 1ου οίκου στους Διδύμους. Κυβερνήτης αυτού Ερμής ( περιπλανώμενος )στον Υδροχόο στον 8ο οίκο, ανάδρομος , μηδενική – κρίσιμη μοίρα- και καμένος από τον Ήλιο , Κυβερνάται από τον Κρόνο στην Παρθένο στον 4ο οίκο , ανάδρομος.)

    Ο χάρτης την προσδιορίζει σαν ένα αεικίνητο άτομο , προφανώς πιο νέο ηλικιακά από το άλλο άτομο σε σχέση με την εξέταση των σημειοδοτών πλανητών. Η θέση που καταλαμβάνει ο σημειοδοτης πλανήτης της , την περιγράφει σε μια εξαιρετικά άσχημη τοποθετημένη και δύσκολη θέση. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή συμβολίζει ότι έχει ήδη κάνει ένα βήμα πίσω και προσπαθείς να αναθεωρήσεις πράγματα και καταστάσεις. Η τοποθέτηση του Ερμή πάνω σε μηδενική -κρίσιμη μοίρα , δίνει ένα άτομο το όποιο βρίσκεται σε πραγματική κρίση σχετικά με το θέμα που αφορά τον χάρτη. Ίσως έχει ήδη αυτό τον καιρό έχει ξεκινήσει ένα νέο διάστημα για εκεινη , αλλά η σκέψη της αφορά την εξέταση παλαιών καταστάσεων και τα αποτελέσματα αυτών. Το μυαλό της βρίσκεται σε θέματα που έχουν ήδη γίνει και προηγηθεί. Τα θέματα αυτά αφορούν καταστάσεις τέλους. Κάτι που έχει ήδη τελειώσει , είναι το γεγονός που την απασχολεί. Ο καμένος από τον Ήλιο σημειοδοτης της , είναι μια εξαιρετικά χείριστη θέση , όπου επισημαίνει ότι μια προειδοποίηση σχετικά με την αναθεώρηση αυτών των θεμάτων που αφορούν ήδη τετελεσμένα γεγονότα. Επίσης δίνει μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η ερωτουσα είναι μονή της δίχως σχέση.


    Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΤΟΜΟΥ

    (Ακμή 7ου στον Τοξότη. Κυβερνήτης αυτού ο Δίας ( περιπλανώμενος ) στον Υδροχόο στον 9ο οίκο (κανόνας των 5*) καμένος από τον Ήλιο , Κυβερνάται από τον Κρόνο στην Παρθένο , ανάδρομος στον 4ο δικό της – 10ο παράγωγο δικό του )

    Η σημειοδοσια του από τον πλανήτη , δηλώνει έναν εξαιρετικά επεκτατικό άτομο , φιλοσοφημένο , μεσήλικας με ελεύθερο πνεύμα και ίσως μερικά περιττά κιλά. Μέσα στον οίκο του βρίσκεται ο Πλούτωνας στο ξεκίνημα του Αιγόκερω , πλανήτης της αναδημιουργίας , του γκρεμίσματος παλαιών ιδεών και το ξεκίνημα νέων. Αυτό δηλώνει ότι μέσα στην ψυχή του κυριαρχούν έντονα συναισθήματα για νέα βιώματα , νέα ερεθίσματα , κατάργηση των παλιών θεσμών και δημιουργία νέων, πάνω από τα ερείπια των παλαιών. Βίωση κάποιου ψυχολογικού θανάτου. Ο Δίας είναι καμένος από τον Ήλιο κάτι που δηλώνει όπως προανέφερα μια άσχημη κατάσταση για αυτόν και επειδή ο Ήλιος τον πλησιάζει , οι καταστάσεις που ακολούθου θα είναι βαθμιαία χείριστες για το άτομο αυτό. Ο Δίας είναι στην τρίτη μοίρα του Υδροχόου , πράγμα που δηλώνει ότι το άτομο έχει ήδη αρχίσει να βιώνει και να προχώρα σε μια νέα κατάσταση πραγμάτων. Για αυτόν ένα νέο κεφάλαιο έχει ξεκινήσει. Η τοποθέτηση του Δια στον 9ο δικό της και 3ο δικού του μου δίνει την εντύπωση ότι ίσως να ετοιμάζεται - οργανώνει για κάποιο είδος ταξιδίου.
    Η δική του οικοθεσια στον 4ο δικό της οίκο , μου δίνει μια δυνατή εντύπωση ότι το άτομο αυτό έχει σχέση με το παρελθόν της.



    ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΟΔΟΤΩΝ.

    Ο Ερμής , δικός της σημειοδοτης και ο Δίας , δικός του , είναι έτοιμοι να σχηματίσουν μια σημαντική όψη που ονομάζεται σύνοδο και υπόσχεται την ένωση δυο ατόμων. Εδώ όμως συμβαίνει το εξής φαινόμενο. Πριν ακόμα σχηματιστεί η σύνοδος , ο Ερμής (δικός της
    σημειοδότης) κάνει πίσω , γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και απομακρύνεται από τον Δια (αυτόν) . Παράλληλα και οι δυο πλάνητες καίγονται. Ο Ερμής όμως είναι πιο ευνοημένος από ότι ο Δίας.


    Εδώ η ερμηνεία που δίνω είναι διπλή , καθώς δεν γνωρίζω την «ιστορία» της σχέσης της και η ερώτηση που γίνεται δεν αφορά μελλοντικά γεγονότα αλλά λόγους που αφορούν το παρόν.

    Η πρώτη ερμηνεία έγκειται στο ότι κάποτε υπήρχε ήδη επισύναψη σχέσης με αυτό το άτομο και εσύ ήσουν εκείνο το άτομο που εγκατέλειψε την σχέση. Αν έχει υπάρξει χωρισμός εξαιτίας σου , είναι μια δυσάρεστη κατάσταση που έχει επηρεάσει αρνητικά και τους δυο αλλά αυτός βγήκε περισσότερο ζημιωμένος από αυτή την κατάσταση.

    Η δεύτερη άποψη είναι ότι εσύ μέσα από την προηγηθείσα αναφορά μου στην αναθεώρηση καταστάσεων και σκέψεων που κάνεις αυτό τον καιρό , λογικά απομακρύνεσαι από αυτόν, δημιουργώντας ευνοϊκότερο περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείσαι και αρνητικό για εκείνον.






    Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

    (Αφροδίτη στους Ιχθύες εμπεριεχόμενη στον 10ο οίκο , κυβερνητης ακμης 5ου οικου της κοπελας και εμπεριεχόμενου 4ου του άλλου ατόμου , κυβερνάται από τον Δια. )

    Εξετάζοντας την Αφροδίτη , βρίσκω το θέμα των ερωτικών απασχολεί την ενδιαφερομένη , έχοντας την ακμή του 5ου σε κρίσιμη μοίρα . Η κρίσιμη μοίρα δίνει μια έντονη κατάσταση για την ενδιαφερομένη σε θέματα ερωτικών. Η Αφροδίτη , κυβερνάται από τον Δια , και αυτό δείχνει την έντονη επιθυμία αγάπης πάνω στο πρόσωπο του άλλου ατόμου.

    Εδώ όμως έχουμε την επίσης παρελθοντική ένδειξη. Η Αφροδίτη εβρισκόμενη στον 4ο οίκο του άλλου ατόμου και με το φαινόμενο του εμπεριεχόμενου πλανήτη , δείχνει ότι η αγάπη της ερωτούσας για το άλλο άτομο, είναι ήδη τελειωμένη πράξη και βαθειά μέσα στο μυαλό του άλλου ατόμου. Με βάση τις αμοιβαίες αποδοχές , δεν είναι στο ενδιαφέρων του άλλου ατόμου , παρά με μια ένδειξη νοσταλγίας ίσως.

    Εξετάζοντας τον 5ο παράγωγο οίκο (ερωτικά) του άλλου ατόμου βρίσκω τον ¶ρη να κυβερνά τον 5ο οίκο του σε Έξαρση στον Αιγόκερω. Ο κυβερνήτης του Αιγόκερω βρίσκεται στον 4ο οίκο της ενδιαφερόμενης , οίκος του τέλους. Αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι αυτός ο άνδρας για την κοπέλα ανήκει ήδη στο παρελθόν της και σε ήδη τελειωμένες ερωτικές υποθέσεις.




    ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

    Η Σελήνη θα δείξει τα γεγονότα ως έχουν και τις μελλοντικές κινήσεις της ενδιαφερόμενης . Η Σελήνη βρίσκεται σε πτώση , περιπλανώμενη και με πολύ χαμηλή βαθμολογία . Οι παρελθοντικές τις όψεις ήταν με εξάγωνο τον Κρόνο και σύντομα θα είναι σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή.
    Το παρελθοντικό εξάγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον 4ο (Όπου Κρόνος κυβερνήτης Δια και Ερμή ) , δείχνει μια κατάσταση η όποια έχει λήξει ευνοϊκά αλλά το μυαλό της ερωτούσας περιστρέφεται γύρω από αυτό.
    Το μελλοντικό τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ερμή , δείχνει ίσως μια σκληρή κατάσταση που πρόκειται να αντιμετωπίσει η ενδιαφερομένη – ερωτούσα , η οποία θα αποβεί τελικά κατά της και κατά του αλλά με περισσότερες επιπτώσεις πάνω σε εκείνη.




    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

    Μετά από την ανάλυση του χάρτη , βρίσκω ότι οι λόγοι οι οποίοι αποτρέπουν το άλλο άτομο να συνάψει μια σχέση μαζί της είναι ότι το άλλο άτομο έχει ήδη ξεκινήσει να βιώνει νέα πράγματα και καταστάσεις , έχοντας κλειστή την πόρτα στην ερωτούσα και αποτελώντας ένα παρελθόν για αυτήν. Το άτομο θέλει να κάνει μια νέα αρχή , ένα νέο ξεκίνημα.

    Το νέο ξεκίνημα του άλλου ατόμου φαίνονται από τα εξής Αστρολογικά Σημεία:
    1. O Πλούτωνας στην 1η μοίρα μέσα στον οίκο που αντιπροσωπεύει το άλλο άτομο.
    2. Ο κυβερνήτης της Ακμής του 7ου είναι ήδη στις 3ς μοίρες του Υδροχόου και μάλιστα στο ξεκίνημα της ακμής του 3ου παραγωγικού οίκου.
    3. Η ακμή του 5ου σε μηδενική μοίρα στον Κριό , όπου δηλώνει νέο ερωτικό ξεκίνημα.



    Τελικα......



    Αφου της μιλησα για την παραπανω αναλυση και αφου τελικα της εδωσα την απαντηση , εκεινη μου αποκαλυψε ολη την αληθεια περι του άλλου ατομου. Τα ατομα αυτά ειχαν επισυναψει μια σχεση στο παρελθον όταν η κοπελα σπουδαζε . Η οποια όπως φαινεται και στον χαρτη , εχει ληξει . Η κοπελα μετα από καιρο συναντησε το ατομο αυτό και πραγματικα αρχισε να σκεφτεται για το αν θα μπορουσε να ξανακανει σχεση μαζι του. Αφου καταλαβε ότι για καποιους λογους δεν μπορουσε μου ανεφερε ότι το ατομο αυτό εχει ηδη παντρευτει και εχει ξεκινησει μια νεα ζωη με μια άλλη γυναικα …

    Εδώ θελω να επισημάνω την ακρίβεια με την οποια εγινε η ερωτηση . Όταν εχουμε ακριβεις ερωτησεις , περνουμε και ακριβεις απαντησεις.



    Το αρθρο αυτό είναι αφιερωμενο σε αυτή την φιλη μου και της ευχομαι νεες καλυτερες καταστασεις για εκεινη και για την ζωη της.

    Με εκτιμηση
    Cancerian !

  2. #2
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Βρε Γιαννη μου, γιατι για τον συντροφο
    πηρες κυβερνητη τον 7ο κ οχι τον 5ο? οταν δεν υπαρχει γαμος κοιταμε τον 5ο
    κ μετα τον 7ο, για να μην πω καθολου τον 7ο.
    Επισης να σου πω οτι η φιλη σου ειναι διχασμενη κ νομιζω πως δεν σου ειπε ολη την αληθεια,αυτο φαινεται κ απο τον ιδιο τον κυβερμητης τον Ερμη που ειναι αναδρομος κ για αρχη δειχνει οσα περιγραφεις αλλα επισης δειχνει οτι αλλαζει γνωμη για κατι εκεινη η δεν λεει ολα σκεφτεται, το αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η Σεληνη βρισκεται στον 6ο οικο που δεν δειχνει να την απασχολει το ερωτικο αλλα μαλλον το εργασιακο, κ αν παρουμε τον συντροφο με κυβερνητη την Αφροδιτη( 5ος) πηγαινει στον 10ο της που εμενα μου μοιαζει, οτι πιο πολυ την ενδιαφερει να καταξιωθει μεσω του συγκεκριμενου ανθρωπου κ να βγει να φανει παρα το συναισθηματικο δεσιμο.
    Η σεληνη επισης ειναι σε τελευταιες αλλα δεν ειναι σε κενο πορειας γιατι μαλλον προλαβε πριν αλλαξει ζωδιο να κανει οψη με τον Ερμη αλλα οχι τετραγωνο, εξαγωνο.οπως κ με τον ηλιο αλλα αφου αλλαξει ζωδιο, που σημαινει οτι μια κατασταση θα αλλαξει κ μαλιστα προς το καλυτερο για εκεινη αφου η Σεληνη θα παει στον Τοξοτη.
    Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι η φιλη σου εκανε μια ερωτηση που ουσιαστικα ηξερε την απαντηση( το γεγονος οτι ειναι παντρεμενος) η δεν εκανε πραγματικα την ερωτηση που ηθελε να κανει ,που για εμενα προσωπικα νομιζω οτι ισχυει το 2ο.

  3. #3

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Βρε Γιαννη μου, γιατι για τον συντροφο
    πηρες κυβερνητη τον 7ο κ οχι τον 5ο? οταν δεν υπαρχει γαμος κοιταμε τον 5ο
    κ μετα τον 7ο, για να μην πω καθολου τον 7ο.
    Επισης να σου πω οτι η φιλη σου ειναι διχασμενη κ νομιζω πως δεν σου ειπε ολη την αληθεια,αυτο φαινεται κ απο τον ιδιο τον κυβερμητης τον Ερμη που ειναι αναδρομος κ για αρχη δειχνει οσα περιγραφεις αλλα επισης δειχνει οτι αλλαζει γνωμη για κατι εκεινη η δεν λεει ολα σκεφτεται, το αλλο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι η Σεληνη βρισκεται στον 6ο οικο που δεν δειχνει να την απασχολει το ερωτικο αλλα μαλλον το εργασιακο, κ αν παρουμε τον συντροφο με κυβερνητη την Αφροδιτη( 5ος) πηγαινει στον 10ο της που εμενα μου μοιαζει, οτι πιο πολυ την ενδιαφερει να καταξιωθει μεσω του συγκεκριμενου ανθρωπου κ να βγει να φανει παρα το συναισθηματικο δεσιμο.
    Η σεληνη επισης ειναι σε τελευταιες αλλα δεν ειναι σε κενο πορειας γιατι μαλλον προλαβε πριν αλλαξει ζωδιο να κανει οψη με τον Ερμη αλλα οχι τετραγωνο, εξαγωνο.οπως κ με τον ηλιο αλλα αφου αλλαξει ζωδιο, που σημαινει οτι μια κατασταση θα αλλαξει κ μαλιστα προς το καλυτερο για εκεινη αφου η Σεληνη θα παει στον Τοξοτη.
    Με λιγα λογια αυτο που θελω να πω ειναι οτι η φιλη σου εκανε μια ερωτηση που ουσιαστικα ηξερε την απαντηση( το γεγονος οτι ειναι παντρεμενος) η δεν εκανε πραγματικα την ερωτηση που ηθελε να κανει ,που για εμενα προσωπικα νομιζω οτι ισχυει το 2ο.
    Έρση μου, καλημέρα. Συμφωνώ με την ανάλυσή σου, μόνο που η Αφροδίτη στους Ιχθύς μπορεί να δείξει και συναισθήματα απέναντι σ' αυτό τον άντρα κι η σύνοδος με τον Ουρανό ότι είναι παντρεμένος. Ο Κρόνος απέναντι δείχνει το εμπόδιο στην σχέση κι ότι αυτός μάλλον δεν έχει συναισθήματα πια γι' αυτήν.

  4. #4
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Κοραλλια μου η Αφροδιτη ειναι δικος του κυβερνητης κ το οτι ειναι στο ζωδιο του Ιχθυ ( σε διπλο) σιγουρα δειχνει οτι δεν ειναι ελευθερος, κ εγω πιστευω οτι η κοπελα εχει αισθηματα ομως ειναι διχασμενη κ δειχνει να αλλαζει γνωμη κ φαινεται κ απο τον αναδρομο Ερμη αλλα κ απο την Σεληνη που θα αλλαξει συντομα ζωδιο ,επιπλεον νομιζω πως καποιου ειδους σχεση εχουν αλλα δεν προχωρα οχι μονο γιατι ειναι παντρεμενος αλλα γιατι προτιμα σχεσης ελευθερου τυπου κ οχι δεσμευτικες που να του δημιουργουν υποχρεωσεις κ δυσκολες καταστασεις.με αποτελεσμα να πεφτει ο Κρονος στον 4ο (τελικη εκβαση) κ να μην δημιουργειται σχεση.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2007
    Όνομα:
    Σέβη
    Location
    Π.Φάληρο
    Posts
    242

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Εχω μια απορία... εφόσον ο ερωτών απέκρυψε σημαντικά στοιχεία στον αστρόλογο και δεν έκανε σαφή ερώτηση ( μάλλον παραπλανητική..) δεν φαίνεται αυτό στον χάρτη της ωριαίας?? Διάβαζα ότι ο χάρτης δεν είναι έγκυρος ισχύει αυτό σε αυτή την περίπτωση?

  6. #6

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Quote Originally Posted by 'Ερση View Post
    Κοραλλια μου η Αφροδιτη ειναι δικος του κυβερνητης κ το οτι ειναι στο ζωδιο του Ιχθυ ( σε διπλο) σιγουρα δειχνει οτι δεν ειναι ελευθερος, κ εγω πιστευω οτι η κοπελα εχει αισθηματα ομως ειναι διχασμενη κ δειχνει να αλλαζει γνωμη κ φαινεται κ απο τον αναδρομο Ερμη αλλα κ απο την Σεληνη που θα αλλαξει συντομα ζωδιο ,επιπλεον νομιζω πως καποιου ειδους σχεση εχουν αλλα δεν προχωρα οχι μονο γιατι ειναι παντρεμενος αλλα γιατι προτιμα σχεσης ελευθερου τυπου κ οχι δεσμευτικες που να του δημιουργουν υποχρεωσεις κ δυσκολες καταστασεις.με αποτελεσμα να πεφτει ο Κρονος στον 4ο (τελικη εκβαση) κ να μην δημιουργειται σχεση.
    Έρση μου, κι εμένα μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να υπάρχει κάποια σχέση και λόγω του ¶ρη στο 8ο σε θετικές όψεις με την αντίθεση Ουρανού Αφροδίτης/Κρόνου. Αλλά νομίζω πως στο 5ο φαίνεται η δική της συναισθηματική κατάσταση και στο 11ο η δική του. Δηλαδή ενδιαφέρεται για ένα άντρα παντρεμένο που προτιμά μια πιο ελεύθερη κι όχι δεσμευτική σχέση, πράγμα που την προβληματίζει επειδή όπως είπες πριν είναι στο 10ο και θέλει κοινωνική κατοχύρωση. Νομίζω κι εγώ πως θα αλλάξει κάτι όταν γυρίσει σε ευθεία πορεία ο Ερμής.

  7. #7
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Quote Originally Posted by colibri View Post
    Εχω μια απορία... εφόσον ο ερωτών απέκρυψε σημαντικά στοιχεία στον αστρόλογο και δεν έκανε σαφή ερώτηση ( μάλλον παραπλανητική..) δεν φαίνεται αυτό στον χάρτη της ωριαίας?? Διάβαζα ότι ο χάρτης δεν είναι έγκυρος ισχύει αυτό σε αυτή την περίπτωση?


    Το οτι εκρυψε καποια πραγματα το συμπεραινουμε απο το γεγονος οτι δεν ειπε απο την αρχη οτι ηταν παντρεμενος στον Γιαννη,η αλλη ενδειξη για εμενα ειναι η Σεληνη που ειναι ο δεικτης του ερωτηματος κ πηγαινει στον εκτο σε οικο κ δεν δειχνει κατι σε συναισθημα, βεβαια ειναι στον Σκορπιο κ αυτο ειναι ενδειξη συναισθηματος αλλα κ ενδει ξη σεξουαλικοτητας, ομως συντομα αλλαζει ζωδιο.
    Δεν νομιζω οτι ο χαρτης δεν ειναι εγκυρος απλως δειχνει παραπανω πληροφοριες απο εκεινες που ηθελε η ιδια να δωσει.

  8. #8

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Quote Originally Posted by colibri View Post
    Εχω μια απορία... εφόσον ο ερωτών απέκρυψε σημαντικά στοιχεία στον αστρόλογο και δεν έκανε σαφή ερώτηση ( μάλλον παραπλανητική..) δεν φαίνεται αυτό στον χάρτη της ωριαίας?? Διάβαζα ότι ο χάρτης δεν είναι έγκυρος ισχύει αυτό σε αυτή την περίπτωση?

    Μπορεί να απόκρυψε στοιχεία με το τετράγωνο Σελήνης Ποσειδώνα και ο Ποσειδώνας στο 9ο που δείχνει την συζήτηση με τον αστρολόγο. Γι' αυτό συμφώνησα με την Έρση

  9. #9
    Join Date
    Sep 2007
    Όνομα:
    Σέβη
    Location
    Π.Φάληρο
    Posts
    242

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Η σελήνη στον σκορπιό είναι σε πτώση, αυτό μπορούμε να θεωρήσουμε ότι είναι κάποια ένδειξη ? Αν δεν κάνω λάθος η κεκαυμένη ζώνη τελειώνει στις 15 σκορπιού?

  10. #10
    Join Date
    May 2008
    Όνομα:
    Τίνα
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    2,022

    Re: Ωριαια Ερωτικη Αναλυση II

    Αλλά νομίζω πως στο 5ο φαίνεται η δική της συναισθηματική κατάσταση και στο 11ο η δική του


    Κοραλλια μου γιατι να φαινεται η συναισθηματικη της κατασταση απο εκει? κ η δικη του στον 11?

 

 
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads