- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΓΑΜΟΣ
-
20-01-2009, 07:18 PM #1
ΓΑΜΟΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 6-10-1972 8:10 ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ 28-4-1967 19:00 M.M ΕΔΕΣΣΑ -ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
-
20-01-2009, 09:48 PM #2
Re: ΓΑΜΟΣ
διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DC%EC%EF.html
:bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
21-01-2009, 05:37 AM #3
Re: ΓΑΜΟΣ
Kαλό μου κορίτσι.
Αν είναι ο πρώτος σου γάμος σου ευχόμαι τα καλύτερα, κάθε ευτυχία, καλούς απογόνους και με μια πρώτη ματιά μια χαρά και ο καρκίνος για τον γάμο και η σελήνη στο λέοντα για το θέμα των απογόνων:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Το ίδιο φυσικά σου εύχομαι και αν είναι ο τρίτος σου γάμος, είσαι αποφασισμένη να ευτυχίσεις!!!
Με τον δεύτερο γάμο έχω ένα θέμα, προσπαθώ να τον καταλάβω..... γιατί ένας άνθρωπος γενικά (και μια γυναίκα ειδικά) μπορεί να φορέσει άσπρο φουστάνι με φρου-φρου και ασημένια γόβα, που την "χτυπάει" και να τρέχει ως νύφη (πάλι; να συναντήσει τον καλό της ντυμένο πιγκουίνο στα σκαλιά μιάς εκκλησίας ???:nuts:Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
μόνο η θεϊκή έχει
Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.