s
ΓΑΜΟΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3

Thread: ΓΑΜΟΣ

ΓΑΜΟΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 6-10-1972 8:10 ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ 28-4-1967 19:00 M.M ΕΔΕΣΣΑ -ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Re: ΓΑΜΟΣ

Quote Originally Posted by orsa View Post
    ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ. ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 6-10-1972 8:10 ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ 28-4-1967 19:00 M.M ΕΔΕΣΣΑ -ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    διάβασε αυτό http://www.myhoroscope.gr/69-%E1%F3%...%DC%EC%EF.html
    :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Τονια

Re: ΓΑΜΟΣ

Quote Originally Posted by orsa View Post

Kαλό μου κορίτσι.

Αν είναι ο πρώτος σου γάμος σου ευχόμαι τα καλύτερα, κάθε ευτυχία, καλούς απογόνους και με μια πρώτη ματιά μια χαρά και ο καρκίνος για τον γάμο και η σελήνη στο λέοντα για το θέμα των απογόνων:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Το ίδιο φυσικά σου εύχομαι και αν είναι ο τρίτος σου γάμος, είσαι αποφασισμένη να ευτυχίσεις!!!

Με τον δεύτερο γάμο έχω ένα θέμα, προσπαθώ να τον καταλάβω..... γιατί ένας άνθρωπος γενικά (και μια γυναίκα ειδικά) μπορεί να φορέσει άσπρο φουστάνι με φρου-φρου και ασημένια γόβα, που την "χτυπάει" και να τρέχει ως νύφη (πάλι; να συναντήσει τον καλό της ντυμένο πιγκουίνο στα σκαλιά μιάς εκκλησίας ???:nuts:
    Η ανθρώπινη φύση δεν έχει αληθινή γνώση,
    μόνο η θεϊκή έχει

Ο άνθρωπος δεν είναι λογικό ον
    μόνο αυτό που τον περιβάλλει έχει νόηση

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)