s
[Συζήτηση] "Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 10 of 18
    Όνομα:
    Μάνος

"Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις

Γιατί πάντα μου τυχαίνουν ίδιοι τύποι; Γιατί κάνω συνέχεια τα ίδια λάθη στις σχέσεις μου; Γιατί δεν μπορώ να τον αφήσω; Μια και οι απαντήσεις που ακολουθούν βασίζονται στην καρμική αστρολογία, καλό θα ήταν να δούμε τι είναι αυτό το ...κάρμα που τόσο πολύ ακούγεται και τόσο πολύ δείχνει να παίζει ρόλο. Κάρμα, λοιπόν, σημαίνει δράση. Επειδή όμως κάθε δράση φέρνει μια αντίδραση, η λέξη κάρμα έχει φτάσει να συμβολίζει το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Έτσι, κάποιες παλιές ενέργειες είναι λογικό να φέρνουν αποτελέσματα στο μέλλον.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: "Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις
    Επιτυχία είναι το να πηγαίνεις από τη μία αποτυχία στην άλλη χωρις να χάνεις το κουράγιο σου.

Re: "Αποκωδικοποιώντας" τις Καρμικές σχέσεις

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας !

Τι γίνετε όταν οι Β.Δεσμοί μας σχηματίζουν τρίγωνο ?είναι ενδιαφέρον συνδυασμός ή δεν ενεργοποιούνται οι δεσμοί με τρίγωνα ?
    Επίσης οι σύνοδοι δεσμών με πλανητοηδείς ή σημεία όπως με λίλιθ και βέρτεξ ?

Ευχαριστώ
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Υπέροχο άρθρο. Στη συναστρία Β.Δ του ενός σε αντίθεση με ΝΔ του άλλου τη μπορεί να συμαίνει.

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

mariage οι δεσμοί ενεργοποιούνται με σκληρές όψεις (σύνοδο άρα και αντίθεση, το ίδιο είναι, και με ετετράγωνα). Οι τρίγωνες - εξάγωνες μπορεί και να τους ενεργοποιούν αλλά με τρόπο τόσο ήπιο που δεν γίνεται αντιληπτός.

xristofilh θα πει πως οι Βόρειοι Δεσμοί σας κάνουν σύνοδο :bigsmile: (θεωρείται πολύ καλό, ότι είχατε και έχετε κοινό δρόμο).

Καμπανάκι για όλους, ΕΑΝ ΔΕΝ πιστεύουμε στη μετεμψύχωση και στο ότι η ίδια ψυχή με οποιοδήποτε τρόπο επανέρχεται ξανά και ξανά στη Γη μέσα σε διαφορετικά ανθρώπινα σώματα, π.χ. εάν είμαστε άθεοι ή πιστοί Χριστιανοί Μουσουλμάνοι κλπ όπου μετά θάνατον μας περιμένει το τίποτα ή η αιώνια Θεία Δίκη, τα θέματα του κάρμα και των δεσμών δεν μας αφορούν.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει όταν σε συναστρία υπάρχει διπλή σύνοδος, του ΝΔ του ενός με την σελήνη του άλλου ( με ανοχή τριών μοιρών) και αντίστροφα της σελήνης του ενός με τον ΝΔ του άλλου (μηδενική ανοχή).
    Και επίσης τι σημαινει όταν ο Πλουτωνας του ενός τετραγωνίζει τον άξονα των δεσμών του άλλου.
    Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε απάντηση!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Ενδελέχεια View Post
    Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει όταν σε συναστρία υπάρχει διπλή σύνοδος, του ΝΔ του ενός με την σελήνη του άλλου ( με ανοχή τριών μοιρών) και αντίστροφα της σελήνης του ενός με τον ΝΔ του άλλου (μηδενική ανοχή).
    Και επίσης τι σημαινει όταν ο Πλουτωνας του ενός τετραγωνίζει τον άξονα των δεσμών του άλλου.
    Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε απάντηση!
    Θεωρώ ότι δεν υπάρχει ικανοποιητική μελέτη και βιβλιογραφία για το θέμα αυτό. Ως προς την λογική του. Ωστόσο η παρατήρηση, είναι ο μόνος σύμμαχος στην προσπάθεια κατανόησης αυτών των σημείων. Η προσωπική μου εμπειρία, μέχρι τώρα, μου έχει δείξει ότι τα σημεία λειτουργούν. Όμως καμία μονάδα δεν είναι αυθύπαρκτα αξιόπιστη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις γνωστές αρχές, με το άτομο που η Σελήνη του βρίσκετε στον Ν.Δ σου και αντίστροφα, αυτό που θα νιώσατε θα ήταν μια «απόκοσμη» οικειότητα και ψυχική συνάφεια από την πρώτη στιγμή της σχέσης. Μια αυθόρμητη ανάγκη για χάδια, αγκαλιές και φροντίδα του ενός προς τον άλλο. Υποτίθεται ότι οι ψυχές σας είναι γνώριμες.
    Μιλώντας για Ν.Δ όμως και όχι για Β.Δ, αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι ότι ο Ν.Δ μας πάει πίσω ως προς την εκπλήρωση του βορείου μας, δια της ευκολίας με την οποία διαλέγουμε την άνεση των ήδη γνωστών σε εμάς καταστάσεων, του Ν.Δ .
    Ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις γνωστές ερμηνείες, η ένωση δύο ψυχών με αυτές τις συναισθηματικές «βολές», τους οδηγεί σε μια εξελικτική αδράνεια. Οι άνθρωποι εφησυχάζοντα και βουλιάζουν σε έναν συναισθηματικό κόσμο που τους κρατά ενωμένους, ακόμα κι αν αυτό είναι άρρωστο στα μάτια τρίτων.
    Βέβαια, αυτό είναι και θέμα επιλογής. Για κάποιους, αυτή η ερμηνεία είναι η πεμπτουσία της ζωής.
    Αν όμως θέλουμε να έχουμε όλο το «παζλ», εξετάζουμε τα ζώδια των δεσμών, τους οίκους στους οποίους πέφτουν και στη συνέχεια τους συγκρίνουμε με τον χάρτη του άλλου ατόμου. Σε ποιους δικούς του οίκους πέφτουν, τι όψεις κάνουν, ποιους οίκους κυβερνάνε οι πλανήτες και σε ποιες πιθανά κομβικές όψεις του άλλου εμπλέκονται οι δεσμοί Σελήνης.
    Βλέπεις, δεν είναι καθόλου απλό! Η ερμηνεία μίας ξεκομμένης όψης, είναι σαν να παπαγαλίζουμε το μάθημα.
    Δες το «ενδελεχώς» και γράψε μας τι ένιωσες όταν γνώρισες αυτό το άτομο. Ένιωσες έτσι; Τι παρατηρείς;
    Είμαι «εμβριθώς» περίεργη! :bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ειναι καθόλου απλό και είναι δύσκολο να βγει κάποιο συμπέρασμα.
    Ο ΝΔ μου κανει συνοδο με τη σελήνη του στο Ζυγό. (Δυστυχώς δεν γνωρίζω ωροσκόπο μονο το ζώδιο (παρθένος)). Ο ΝΔ του κανει συνοδο με τη σελήνη μου στον Λέοντα όπου βρίσκεται και ο 12ος οίκος μου πραγμα που προφανώς σημαίνει ότι εγώ έχω κάρμα. (Να προσθέσω ακομη ότι το ζωδιο μου ειναι Αιγόκερως).
    Επίσης σχετικά με αυτό που μου εξήγησες για τον ΒΔ να σου πω -δεν ξερω αν ειναι σχετικό- ότι ο ΒΔ του στον Υδροχόο κάνει συνοδο με το Vertex μου (ανοχή 2 μοιρων).
    Τώρα για το πως νιώθω δίπλα του. Ναι, αισθάνομαι οικειότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, ότι εγω θα μπορούσα να πω τα πάντα για μένα και ότι εκεινος θα μποσρούσε να γνωρίζει τον βαθύτερο εαυτό μου.
    Αλλά αυτό ξερεις ότι μπορει να ειναι και ψευδαίσθηση -και πολλες φορες αποδεικνύεται πως ειναι- καθως σχεδόν παντα όλοι ετσι αισθανόμαστε σε αυτές τις καταστάσεις.

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by Ενδελέχεια View Post
    Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Συμφωνώ κι εγώ ότι δεν ειναι καθόλου απλό και είναι δύσκολο να βγει κάποιο συμπέρασμα.
    Ο ΝΔ μου κανει συνοδο με τη σελήνη του στο Ζυγό. (Δυστυχώς δεν γνωρίζω ωροσκόπο μονο το ζώδιο (παρθένος)). Ο ΝΔ του κανει συνοδο με τη σελήνη μου στον Λέοντα όπου βρίσκεται και ο 12ος οίκος μου πραγμα που προφανώς σημαίνει ότι εγώ έχω κάρμα. (Να προσθέσω ακομη ότι το ζωδιο μου ειναι Αιγόκερως).
    Επίσης σχετικά με αυτό που μου εξήγησες για τον ΒΔ να σου πω -δεν ξερω αν ειναι σχετικό- ότι ο ΒΔ του στον Υδροχόο κάνει συνοδο με το Vertex μου (ανοχή 2 μοιρων).
    Τώρα για το πως νιώθω δίπλα του. Ναι, αισθάνομαι οικειότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη, ότι εγω θα μπορούσα να πω τα πάντα για μένα και ότι εκεινος θα μποσρούσε να γνωρίζει τον βαθύτερο εαυτό μου.
    Αλλά αυτό ξερεις ότι μπορει να ειναι και ψευδαίσθηση -και πολλες φορες αποδεικνύεται πως ειναι- καθως σχεδόν παντα όλοι ετσι αισθανόμαστε σε αυτές τις καταστάσεις.
    Εγώ λέω να αφήσεις αυτού του είδους την αστρολογική προσέγγιση σε φιλοσοφικό επίπεδο και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι (μιλώ πάντα για το θέμα της καρμικότητας). Μόνο η αυτογνωσία θα διαλευκάνει το θέμα της ψευδαίσθησης.:bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

τι γινεται με την Λιλιθ?δεν αναφερεται.
    Αυτο σημαινει οτι ειναι ανευ σημασιας η συνοδος ΒΔ-Λιλιθ?
    οταν υπαρχει συνοδος ΒΔ και με τη σεληνη αλλα και με τη Λιλιθ(η οποια ειναι η σκοτεινη πλευρα της Σεληνης,σωστα?)θα μπορουσε να σημαινει οτι το ατομο του ΒΔ καλυπτει και τις 2 πλευρες της σεληνης?

Όνομα:
    Ανδρόνικος

Quote Originally Posted by magiclife View Post
    τι γινεται με την Λιλιθ?δεν αναφερεται.
    Αυτο σημαινει οτι ειναι ανευ σημασιας η συνοδος ΒΔ-Λιλιθ?
    οταν υπαρχει συνοδος ΒΔ και με τη σεληνη αλλα και με τη Λιλιθ(η οποια ειναι η σκοτεινη πλευρα της Σεληνης,σωστα?)θα μπορουσε να σημαινει οτι το ατομο του ΒΔ καλυπτει και τις 2 πλευρες της σεληνης?
    Αν ο ΒΔ είναι ο προορισμός μας, υπό την καρμική έννοια, είμαι πολύ περίεργος να διαβάσω τις απόψεις των αξιότιμων αστρολόγων.
    Με δεδομένο ότι η Λίλιθ είναι τα μοιραία και καταστροφικά μας πάθη, η ύπαρξή της στον ΒΔ σημαίνει ότι ο προορισμός μας είναι αυτά τα πάθη ή ότι η Λίλιθ θα εμποδίσει την εκπλήρωση του Βορείου του ατόμου; Ή ότι η Λίλιθ έχει προορισμό να φέρει το άτομο του βορείου σε επαφή με αυτή την πλευρά του εαυτού του; :bigsmile:

Page 1 of 2 1 2 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread