s
Χάρτης συναστρίας ή σύνθετος;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10

Χάρτης συναστρίας ή σύνθετος;

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Πρόσφατα έκανα μια καινούργια γνωριμία και θέλω να δω τι πιθανότητες υπάρχουν αστρολογικά...πρέπει να κοιτάξω το χάρτη συναστρίας ή τον σύνθετο χάρτη;Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο;Ευχαριστώ!

Re: Χάρτης συναστρίας ή σύνθετος;

Quote Originally Posted by anastazia View Post
    Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!Πρόσφατα έκανα μια καινούργια γνωριμία και θέλω να δω τι πιθανότητες υπάρχουν αστρολογικά...πρέπει να κοιτάξω το χάρτη συναστρίας ή τον σύνθετο χάρτη;Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στα δύο;Ευχαριστώ!
    Αρχικά θα πρέπει να κοιτάξεις τον χάρτη συναστρίας. Από αυτόν θα δεις την αστρολογική συμβατότητα που υπάρχει –αν υπάρχει.
    Ο σύνθετος έχει να κάνει με την περίπτωση που ήδη είστε ζευγάρι, καθώς η λογική του σας "βλέπει" σαν μία οντότητα και όχι δύο.
    Φυσικά, μπορείς και να ξεκινήσεις από τον σύνθετο, κάνοντας σενάρια για το πώς θα ήταν αν ήσασταν ήδη μαζί :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Ποιά στοιχεία πρέπει να προσέξω στον χάρτη συναστρίας;Βγαίνουν πάρα πολλές όψεις και έχω μπερδευτεί...Η αντίθεση ήλιου με ήλιου θεωρείται αρνητική από όσο γνωρίζω...τι άλλο να κοιτάξω;

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by anastazia View Post
    Ποιά στοιχεία πρέπει να προσέξω στον χάρτη συναστρίας;Βγαίνουν πάρα πολλές όψεις και έχω μπερδευτεί...Η αντίθεση ήλιου με ήλιου θεωρείται αρνητική από όσο γνωρίζω...τι άλλο να κοιτάξω;
    Aγαπητη ananstazia ,

μακαρι να ηταν τοσο ευκολη η "μεταφραση" του χαρτη.... Ξεκινα απο την αρχη , βλεποντας τις θεσεις των πλανητων στους επιμερους οικους ( δικους του / δικους σου ) και στην συνεχεια ελεγξε τις πρωτευοντες οψεις των προσωπικων σας πλανητων. Επειτα κανε την αναλυση πιο συνθετη "αναμιγνυοντας" τους εξωτερικους πλανητες με τους εσωτερικους (δικους του / δικους σου ) και επειτα προχωρα με τις σπουδαιες ακμες ( ac , mc , ic ) ..... Tιποτα δεν πρεπει να μενει μεμονωμενο αλλα τα παντα να συνδιαζονται !
    Φυσικα θα ηταν καλυτερο αν ειχες καποιες σημειωσεις κατα την διαρκεια της ερμηνειας.

με εκτιμηση
    cancerian

Ευχαριστώ...Θα προσπαθήσω να δω τι θα καταφέρω!

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Κοίταξε και αυτό το post του Μητσάκου

Αστρολογία για όλους - View Single Post - Συναστριακές όψεις: απορίες, σύντομη ανάλυση.

καθώς και στην ίδια συζήτηση μπορείς να βρεις κάποιες ερμηνείες για όψεις που πιθανόν να συναντήσεις και στους χάρτες σας.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

απ'όσο ξέρω ο χάρτης συναστρίας είναι σημαντικός,όμως είμαι αρκετά αρχάρια και θα ήθελα να μάθω τί είναι ο σύνθετος χάρτης .Επίσης έχω κι άλλη μια απορία τί είναι ο προοδευτικός ήλιος και πως υπολογίζετε.ευχαριστώ!::weird:

Quote Originally Posted by ΟΥΡΑΝΙΟΣ View Post
    απ'όσο ξέρω ο χάρτης συναστρίας είναι σημαντικός,όμως είμαι αρκετά αρχάρια και θα ήθελα να μάθω τί είναι ο σύνθετος χάρτης .Επίσης έχω κι άλλη μια απορία τί είναι ο προοδευτικός ήλιος και πως υπολογίζετε.ευχαριστώ!::weird:
    Λίγα ποστ πιο πάνω μπορείς να δεις τι κάνει ο σύ νθετος χάρτης. Μάλλον όμως βαριέσαι να ψάχνεις, διαφορετικά θα το είχες δει.
    Εν πάση περιπτώσει, εν συντομία να σου πω ότι ο σύνθετος χάρτης είναι αυτός που δημιουργείται από τα μεσοδιαστήματα των πλανητών που υπάρχουν στους γενέθλιους χάρτες των δύο ατόμων που μας ενδιαφέρουν.
    Χρησιμοποιώντας όμως το εργαλείο της αναζήτησης που υπάρχει σε κάθε σελίδα επάνω δεξιά, μπορείς να βρεις περισσότερα επί του θέματος, όπως επίσης και για το τι είναι και το πώς υπολογίζονται οι θέσεις των πλανητών με το σύστημα των προόδων.
    Βάλε ως λέξεις κλειδιά και τα εξής "συστήματα πρόγνωσης" και "υπολογισμός προοδευτικών" :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ,και συγχωρήστε με που δεν είμαι και τόσο ενεργό μέλος παρ'ότι το θέλω πολύ.οι εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμε τακτικά.θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας για να μάθω περισσότερα .

Quote Originally Posted by ΟΥΡΑΝΙΟΣ View Post
    ευχαριστώ για τη βοήθειά σας ,και συγχωρήστε με που δεν είμαι και τόσο ενεργό μέλος παρ'ότι το θέλω πολύ.οι εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμε τακτικά.θα ακολουθήσω τις συμβουλές σας για να μάθω περισσότερα .
    Μην αγχώνεσαι, κάθε πράγμα στον καιρό του :bigsmile:
    Όταν έρθει η ώρα για αυτό που σε ενδιαφέρει, θα βρεις και τον τρόπο που χρειάζεται και τον χρόνο.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)