- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: απορία για όψεις γενέθλιου
-
08-01-2009, 09:12 PM #1
απορία για όψεις γενέθλιου
προσπαθώντας να ξεψαχνίσω τον γενέθλιο σταμάτησα σε δυο όψεις που δεν μπορώ να τις ερμηνεύσω με βάση αυτά που έχω διαβάσει και μάθει.
Δίας εξάγωνο Β.Δεσμός
Κρόνος εξάγωνο Β.Δεσμός
υπ 'όψιν Δίας σε σύνοδο με Κρόνο στον γενέθλιο μου στον Ζυγό και στον 2ο και οι δύο
και Β.Δεσμός στον Λέων στον 12ο οίκο
ανάδρομοι και οι τρεις στον γενέθλιο μου
κάποιος να βοηθήσει?:bigsmile:
-
08-01-2009, 09:14 PM #2
Re: απορία για όψεις γενέθλιου
προσθέτω ότι είναι και οι μόνες όψεις που κάνουν αυτοί οι πλανήτες!
Δίας σύνοδος με Κρόνο
και οι όψεις που είπα με Β.Δεσμό
δεν κάνουν άλλες
-
08-01-2009, 10:52 PM #3
1ον Γιατί δεν έγραφες απλώς ότι η σύνοδος Δία-Κρόνου κάνει εξάγωνο με τον Β. Δεσμό, ε;
2ον Μπορώ να σε βοηθήσω λέγοντάς σου ότι ο Κρόνος στον Ζυγό είναι σε έξαρση
3ον Η λέξη Λέων κλίνεται: ο Λέων, του Λέοντος.
4ον Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Β. Δ. δίνει πειθαρχία, υπευθυνότητα και προσήλωση στην πορεία για την εκπλήρωση της καρμικής επιταγής –αν φυσικά αποδέχεσαι αυτές τις προσεγγίσεις
5ον Ο Δίας θα προσδώσει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και κυρίως ...κωλοφαρδία στην πορεία για την επίτευξη του πιο πάνω αναφερόμενου σκοπού –πάλι αν φυσικά αποδέχεσαι τα περί το κάρμα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν την προσέγγιση.
6ον Αυτά προς το παρόν. Κάνε και μια αναζήτηση για τους Δεσμούς, έχει αρκετά. Ξεκίνα από τα άρθρα, είναι πιο συγκροτημένα από τις μεμονωμένες απαντήσεις :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
08-01-2009, 11:08 PM #4
Αγαπητη κρασακι,
Δυο τελειως διαφορετικοι πλανητες σε συνοδο. Ο ενας πλανητης της επεκτασης και ο αλλος πλανητης της συστολης. Δυο δυναμεις διαφορετικες εν τη ενωση. Θεωρω οτι θα πρεπει να ριξεις μια ματια περισσοτερο στον οικο οπου πργματοποιειται η συνοδος αυτη παρα να την ερμηνευσεις μεμονομενα. Αυτη η οψη υποσχεται μια δυναμικη μεσα απο σταθερη πορεια. Η ζωντανια και η επιτυχια του Δια καθως και η σταθεροτητα με την οποια συλαμβανει τα γεγονοτα ο Κρονος θα σου χαρισει τον δρομο προς την επιτυχια σε οικονομικα θεματα. Η επιτυχια που προσφερει ο Διας θα επερθει μονο απο την συγκεντρωση , την πειθαρχεια και την σκληρη δουλεια. Η συνοδος αυτη στο ζωδιο του Ζυγου στον 2ο οικο προδιαθετει για αρμονικες και τασεις ισσοροπιας. Συνηθως η θεση του Δια στον 2ο επιφερει κερδη , αλλα στην περιπτωση σου μονο αν οι προσπαθιες εχουν αντικτυπο στην πραγματικοτητα και στα προσεκτικα-σταθερα βηματα και οχι στον ιδεαλισμο.
Η σχεση της συνοδο στο εξαγωνο με τον Β.Δεσμο στον 12ο ισως υποσχεται εναν καλο συχρονισμο και μια εξαιρετικη συγκεντρωτικοτητα σε σχεση με την κοινωνια. Ο Β.Δεσμος στον 12ο υποσχεται ενα ταξιδι με σκοπο την αυτοθυσια και την αναγνωριση των εσωτερικων αναγκων τοσο του εαυτου σου οσο και της μαζας. Το εξαγωνο με την συνοδο αυτη πολυ πιθανον να δηλωνει οτι η παραπανω αναγνωριση λαβει χωρα με την αποδοχη φιλοσοφικων και ηθικων αξιων.
με εκτιμηση
Cancerian
-
09-01-2009, 03:27 PM #5
merci αγαπητέ!:bigsmile:
τα έχω διαβάσει τα άρθρα περί κρόνου, δία και δεσμών, με μπέρδευε η συνδυαστική εξήγηση και η ερμηνεία της συνόδου με το εξάγωνο..
και για τον Β.Δεσμό έχω διαβάσει απλώς κάπως σε κάποια πράγματα ο καθένας μας δυσκολεύεται ως προς την ερμηνεία..
θα τα ξαναμελετήσω κάποια!
ενδιαφέροντα πάντως
ευχαριστώ !!!:toung:
Υ.Γ. όσο για το Νο.1 ...εμ τι να κάνω ως ψάρι μπορεί και να απλώνομαι καμιά φορά παρά την ικανότητα συνοπτικής και λακωνικής γραφής!:toung:
-
09-01-2009, 04:14 PM #6
Cancerian ευχαριστώ πολύ για πληροφορίες!:bigsmile:
είχα καταλάβει ότι πρέπει να δώσω σημασία στον οίκο που γίνεται η σύνοδος! και μάλλον κάπως έτσι είναι όπως τα λέει...θα μας φάει το τρέξιμο και η προσπάθεια!
όσο για Β.Δεσμό είναι λιγάκι περίεργο το νόημα του ακόμη. διάβασα σε ένα άρθρο εδώ ότι στον 12ο δείχνει αυτά που έγραψες, αναγνώριση εσωτερικών αναγκών και αν επιτευχθεί αυτό μπορεί να δώσει πολλά στο άτομο αλλά και σε άλλους.
ευχαριστώ και πάλι!:bigsmile:
-
13-01-2009, 07:18 PM #7
Παιδιά έχω κι εγώ αυτή τη σύνοδο-όπως όλοι του '80-'81-στον 1ο οίκο όμως!Ευτυχώς έχει απόσταση 11 μοίρες από τον ωροσκόπο.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι κάποιες φορές είμαι δυο διαφορετικοί άνθρωποι σε ένα!Δύο φωνούλες στο κεφάλι μου,η μία λέει 'μπράβο' κι η άλλη 'μη χαίρεσαι τόσο εύκολα'...Η μία δίνει αυτοπεποίθηση κι η άλλη συστολή!Το θέμα είναι πώς μπορεί να βοηθήσει ο Β.Δ στο Λέοντα σε εξάγωνο από τον 11ο οίκο?Καθώς και το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο?Οι 'κακές' όψεις της συνόδου είναι οι χιαστί με Χείρωνα(8ος οίκος) και με άρη(6ος οίκος).Έχει κανείς κάποια ιδέα για ερμηνεία?Ευχαριστώ όποιον ασχοληθεί.
-
13-01-2009, 08:14 PM #8
καλησπερα το τετραγωνο ερμη πλουτονα σε συναστρια τι ερμηνια εχει?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.