- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 6 of 6
Thread: Απορία για Πλούτωνα Διελαύνων
-
07-01-2009, 05:36 PM #1
Απορία για Πλούτωνα Διελαύνων
καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θα θελα να μου δώσετε τα φώτα σας σε κάτι που δε μπορώ να ερμηνεύσω σωστά. Έχω σελήνη Καρκίνι στις 2 μοίρες,Με δεδομένο ότι ο Πλόυτωνας εισήλθε στον Αιγόκερο και είναι αργός πλανήτης , ενδέχεται να μ επηρεάζει όλη τη χρονιά? και αν ναι είναι αλήθεια ότι φέρνει τάσεις ανασφάλειας και κατάθλιψης? ευχαριστώ και συγνώμη για την ενδεχομένως κακή διατύπωση
-
07-01-2009, 05:44 PM #2
Re: Απορία για Πλούτωνα Διελαύνων
Μπορει να σε επιρρεζει και για μεγαλυτερο διαστημα μιας και τα φωτα εχουν πολλες μοιρες ανοχη.Στο διαστημα αυτο θα υπαρχει μια περιεργη ψυχολογικη διαθεση καθως εμπειριες του παρεθλοντος ,ακομα και τις παιδικης ηλικιας,υποσεινηδητα ερχονται στο φως και ετσι σε ωθουν σε μια αλλοκοτη συμπεριφορα που εχει σαν αποτελεσμα την ενταση και την αναστατωση.Επισης μπορει να δημιουργηθουν προστριβες στις σχεσεις σου με τον συντροφο σου ή και τους γονεις σου με αποτελεσμα να νιωσεις ψυχολογικη εγκαταλειψη και να χρειαστει να τις αναθερμανεις.Ωστοσο καλο ειναι να εξετασεις και τα θεματα των οικων που γινετε αυτη η αντιθεση καθως και αλλες οψεις που κανει ο πλουτωνας με τους γεννεθλιους.
Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
-
07-01-2009, 06:00 PM #3
Ο Πλούτωνας μπήκε επισήμως στον Αιγόκερω από τον Νοέμβριο του 2008 (28/11ου). Αν θεωρήσουμε αποδεκτή την ανοχή 2 μοιρών, θεωρητικά να υπολογίζεις ότι από 26/12ου/2008 η γενέθλια Σελήνη σου βρίσκεται σε αντίθεση με τον διελαύνοντα Πλούτωνα, αντίθεση που θα ισχύει μέχρι και τις αρχές Αυγούστου, λόγω του πισωγυρίσματος με ανάδρομη πορεία. Τον Οκτώβριο ξαναπιάνει την 1η μοίρα και αφήνει την 3η τον Ιανουάριο του 2010 πια, για πάει στην 4η και στην 5η.
Από εκεί και μετά, λόγω ανάδρομης φοράς, ξαναπιάνει τη μοίρα της Σελήνης σου τον Ιούλιο μέχρι και τον Νοέμβριο του 2010.
¶ρα, μιλάμε για μια αντίθεση που ουσιαστικά θα κρατήσει 2 χρόνια περίπου και όχι 1 και με δεδομένο ότι οι όποιες ιδιότητες του Πλούτωνα εκφράζονται σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα, θα έχεις όλο το χρόνο να τις παρατηρείς :bigsmile:
Όσον αφορά τα όποια απότοκα της αντίθεσης, θα πρέπει να δεις και αν υπάρχουν υποστηρικτικές όψεις, σε ποιους Οίκους γίνεται, και επειδή μόνο με τις διελεύσεις είναι αρκετά επισφαλής η όποια πρόβλεψη, ρίξε και σε κανένα άλλο σύστημα μια ματιά :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-01-2009, 06:08 PM #4
Παρακαλώ να διατυπώνετε τις απορίες σας μόνο σε ένα μέρος στο φόρουμ, για να μπορούν να παρακολουθούνται και να απαντώνται κατάλληλα.
Ευχαριστώ.
. Mind over matter.
.
.
> >
-
07-01-2009, 07:53 PM #5
αγκαλια με την αφρο μου 1,40 μοιρα [3ος οικος αιγωκερος] θα εχω τον πλουτωνα για δυο χρονια;:nuts::nuts:
θα πρεπει να προσεχω σε θεματα αδελφια,συγγενεις,γειτονου ς ;
ισως να εχω και τον νου μου σε κοντινα ταξιδια μπρος -πισω σε σχεση με τους παραπανω;
θα ''πνιγω με υποχρεωσεις με τους παραπανω '';η θα πληγωθω συναισθηματικα σε σχεση με αυτους;
αν θελετε πειτε μου αγαπητα μελη
30 χρονια περασμα απο σκορπιο και τοξοτη[ωροσκοπο μου και μετα απο ηλιο μου ]σερι... τα μεσα μου και τα εξω μου ανακατευτηκαν πια :nuts:
και δενβαζω το περασμα απο τον ζυγο 12ο μου ημουν κοριτσι χωρις ενοιες........
ευχαριστω
-
07-01-2009, 10:34 PM #6
...σελήνη στον 10 οίκο, (όσο αφορά στην αντίθεση με τον Διελ.Πλούτωνα στον Αιγόκερο εννοώ)...
........ας με καθυσηχάσει κάποιος ότι δε θα χάσω και τη δουλειά μου!!!!
υποστηρικτική όψη? ...είναι καο 5ος οίκος στον Αιγίκερο, στις 10 μ οπότε όταν θα φύγει μετά από 2 χρόνια απ τη Σελήνη, θ αποκτήσουν και μη ψυχική διάσταση!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.