s
[Συζήτηση] Οι επτά τύποι γάμων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Οι επτά τύποι γάμων

    Κανένας έγκυρος αστρολόγος δεν θα έβγαζε συμπεράσματα για ένα παντρεμένο ζευγάρι, βασιζόμενος αποκλειστικά στα ηλιακά του ζώδια. Οφείλει να λάβει υπ' όψιν την Σελήνη, την Αφροδίτη, τον Άρη καθώς και τις όποιες όψεις μεταξύ πλανητών και ωροσκόπων ανάμεσα στους δύο γενέθλιους χάρτες. Στην πραγματικότητα, τις περισσότερες φορές το ηλιακό ζώδιο έχει πολύ λίγο να κάνει με την αρχική έλξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Έχω ανακαλύψει, ωστόσο, ότι ο

    Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: [Μεταφράσεις] Οι επτά τύποι γάμων

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Oι επτά τύποι γάμων

    Το πιο σαφές, εμπεριστατωμένο και αξιόπιστο αστρολογικό άρθρο που διάβασα σχετικά με το γάμο.

    Λόγω του ότι έχω ασχοληθεί κατά κόρον με την ασθενή και ήσσονος σημασίας όψη χιαστί, έχω και κάθε λόγο να πιστεύω πως ακόμα και όταν αυτοί οι γάμοι δεν είναι οι πιο ευτυχισμένοι με την ευρεία έννοια, είναι ωστόσο, ιδιαίτεροι, αρκετά ανθεκτικοί, και απολύτου ιδιάζουσας σημασίας.

    Αυτό δεν είναι όμως καθόλου τυχαίο, και καθώς τους έχω μελετήσει και σε μη επώνυμα άτομα, έχω καταλήξει στο πάρα πολύ απλό συμπέρασμα, ότι καθένα απο τα δύο εμπλεκόμενα ζώδια έχει και μπορεί να εκπληρώσει εκείνο το αδιαόρατο και συνήθως αφανές της ψυχής αυτών των ατόμων.

    Ενας Λέων -ειδικά εάν είναι γυναίκα - θα συμπληρωθεί και θα εκπληρωθεί καθώς ο Αιγόκερως θα προσφέρει την ανάγκη που έχει ο πρώτος για εποπτεία, βασιλεία καθώς και το να διατηρήσει την λάμψη και το κύρος που τόσο έχει ανάγκη.

    Αντίστροφα ο Αιγόκερως θα εισπράξει με έναν / μία σύντροφο Λέων, την ανάγκη για κοινωνική αναγνώριση, και καταξίωση.

    Ενας Λέων πάλι, θα ενισχυθεί αρκετά καλά από την ανοχή, την συγκατάβαση, και την προσφορά από έναν Ιχθύ στο να εκπληρώσει ίσως είτε τα καλλιτεχνικά ή τα δημιουργικά του όνειρα, όπως όμως και να έχει την ανάλογη και απαραίτητη " αυλή" του, και τον θαυμασμό του δεύτερου.

    Δεν είναι σίγουρα καθόλου μα καθόλου εύκολη σχέση, ωστόσο η σύνηθης μεγαλοκαρδία του Λέοντα έρχεται και συμπλέει με την ανθρωπιά και την διάθεση σύμπνοιας του Ιχθύος.

    Ενας Ζυγός από την άλλη θα εκπληρώσει έναν Ιχθύ βγάζοντας τον τρόπον τινά από την συναισθηματική του φυλακή, προσφέροντας του τρυφερότητα, καλαισθησία και παροιμοιώδη κοινωνικότητα.

    Εννοείται ότι σε καμμία περίπτωση δεν διατείνομαι ούτε ότι πρόκειται για αναίμακτους -συναισθηματικά, πρακτικά, ή και ψυχικά γάμους - είναι όμως απόλυτα βέβαιο και σίγουρα ότι αναπτύσσει, διδάσκει και χαρίζει τεράστια μεγέθη αυτογνωσίας και επίγνωσης υπό την προυπόθεση όμως πάντα ότι κανείς επιδιώκει συνειδητά την πνευματική του εξέλιξη.

    Συμπληρωματικά να πω δε, πως ένας γάμος, μία σχέση ένας υπέροχος έρωτας, μακρόχρονος ή όχι δεν έχει σημασία, αφήνει το ιδιαίτερο στίγμα και την μοναδική ταυτότητα του στις ψυχές αυτών των ατόμων που τον ζουν, ακόμα και όταν ανάμεσα στο ζευγάρι σχηματίζεται μία οπιαδήποτε άλλη όψη Yod, και μάλιστα, παρά το γεγονός ότι άλλες πρωτεύουσες όψεις μπορεί να είναι δυσανάλογα δύσκολες ή ίσως και ανυπόφορες.

    Γενικά ή όψη χιαστί συνιστά το απαραίτητο κερασάκι στην τούρτα για όλους εκείνους που είναι ταγμένοι και προορισμένοι να ζήσουν σε αυτή την ζωή τουλάχιστον το μέγιστο της καρμικής τους εκπλήρωσης. Αυτό δε, ισχύει ειδικότερα όταν και εφόσον εμπλέκονται στην όχη χιαστί και οι Δεσμοί της Σελήνης.

    Προσωπικά δίνω πάντως μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας σε γάμους με όψεις εξαγώνου, και χιαστί, από ότι σε εκείνες με όψεις τριγώνου, συνόδου και φυσικά τετραγώνου.

    Οσοι παντρεύονται όμως με όψη ή όψεις χιαστί, είναι καλό ανάμεσα σε όλα όσα κάνουν για τις προετοιμασίες του γάμου τους, να επισκέπτονται οπωσδήποτε έναν αστρολόγο ώστε να τους συμβουλέψει, να τους καθοδηγήσει, α τους εξηγήσει και να τους στηρίξει σε αυτό το κάτι αόρατο και αφανές που όμως έχει μεγάλες πιθανότητες -αν και εξίσου δυσκολίες - στο να ζήσουν για πάντα μαζί δίχως τελικά όμως να υποφέρουν.

    Η για να το πως αλλιώς, για να γνωρίζουν συνειδητά να εκτιμούν εκείνο το ιδιαίτερο στοιχείο που έχει να τους προσφέρει ο/η σύντοφος τους!

  3. #3
    Join Date
    Feb 2010
    Όνομα:
    Ligero
    Location
    Αθήνα
    Posts
    42

    Re: Oι επτά τύποι γάμων

    Πολύ ενδιαφέρον κα. Χρυσάνθη!

    Αλήθεια τι γίνεται με τη σύνοδο MC (του ενός) με Ήλιο, Αφροδίτη και Δία του άλλου;;;;;
    Και βέβαια να υπάρχει και ένα χιαστί Άρη - Αφροδίτης.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2007
    Όνομα:
    Χρυσάνθη
    Posts
    602

    Re: Oι επτά τύποι γάμων

    ligero διάβασε προσεχτικά το σχετικό άρθρο.

    Οσο για την χιαστί όψη Αρη - Αφροδίτης είναι ολοφάνερο ότι πρέπει να συνεννώσουν τις δυνάμεις τους σε ότι αφορά την ενεργητικότητα του ενός και την διάθεση σύμπνοιας, ενότητας, διπλωματίας, ισότητας του άλλου.

    Φυσικά ζώδια και οίκοι παίζουν οπωσδήποτε σημαντικό ρόλο στο σε ποιές περιστάσεις και περιπτώσεις η σύμπλευση των ιδιοτήτων αυτών των πλανητών θα παίξει το ρόλο της καθώς και του τι είδους ρόλο αυτοί θα παίξουν.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads